تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1485 از 3347 اولاول ... 48598513851435147514811482148314841485148614871488148914951535158519852485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,841 به 14,850 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بحث من سر این هست چرا با وجود این همه خبر که اعلام میشه ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور(اعم از داخلی و بین الملل) اضافه شده باز دوباره همچنان مشکل سرعت داریم و چرا مشکلات کاربران تمومی نداره.
    همین اخرین بار پروژه تلاش زیرساخت افتتاح شد و یقین میدونم بازم چیزیش به کاربر نهایی نمیرسه.
    قبول دارید که پهنای باند داخلی کشور بیشتره؟ پس چرا حداقل امیدی نیست سرور داخلیمون در بازه های شلوغی مشکل نداشته باشه.
    از طرفی انقدر اختلاف بین مخابرات و زیرساخت و شرکتهای pap زیاده که ضررش فقط به چشم کاربر میره. مثلا مرکز ما پهنای باندش پر شده به پشتیبانی اسیاتک که زنگ زدم درخواست افزایش پهنای باند بدن از این کار ممانعت کرد و یا گفت این پروسه زمانش خیلی طولانیه.(خلاصه یه کاری میکنن که به همین شرایط فعلی راضی باشی)
    دیگه سوال کردن نداشت چون. هر روز تعداد دیوایس های که به نت متصل میشن جواب. گوی این پهنای باند بین الملل نیست شما ببین این همه شهر تری جی و فور جی شده محبوب ترین اینترنت هم بین مردم همین موبایله از. یه لحاظ دیگه کل کارها اینترنتی شده خب مشخصه جواب گو نیست. پهنای باندم اضاف کنه کارت زرد میگیره!!! شما بگین چیکار کنه این بنده خدا!!!
    همین الانم با وزیر مصاحبه کردن گفت تا اخر 94 زیر ساخت شبکه ملی ااطلاعات تموم میشه یعنی حالا حالا ها باید با این وضعیت سر کنیم
    Last edited by p30ex2; 13-07-2015 at 18:38.

2. 3 کاربر از p30ex2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان این حساب چندکاربره آیا خطری چیزی نداره؟؟؟
    دزدی توش نیست؟؟؟
    من دو تا سیم کارت و دو تا گوشی دارم
    تو اون سیم کارتم که فورجی هست بسته 50 گیگ 75 تومنی رو فعال کردم
    میخوام رو گوشی دوم که سیم کارت تری جی داره هم از این بسته استفاده کنم
    اگه فعالش کنم نشه یهو محدودیتی دزدی چه میدونم؟؟؟
    مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    قبلا فعال کردم یه بار حجمم به اشتباه کم شد که با شکایت در 195 چند روز بعدش حجمو برگردوندن
    فقط باید توجه کنی روی هر سیمکارتی که این بسته رو فعال میکنی(سرشاخه و زیرشاخه) الویت با این بسته هست. و اگه بسته شبانه داشته باشی باید شماره رو از زیرشاخه حذف کنی وگرنه از حجم بسته چندکاربره کم میشه.

دیگه سوال کردن نداشت چون. هر روز تعداد دیوایس های که به نت متصل میشن جواب. گوی این پهنای باند بین الملل نیست شما ببین این همه شهر تری جی و فور جی شده محبوب ترین اینترنت هم بین مردم همین موبایله از. یه لحاظ دیگه کل کارها اینترنتی شده خب مشخصه جواب گو نیست. پهنای باندم اضاف کنه کارت زرد میگیره!!! شما بگین چیکار کنه این بنده خدا!!!
    همین الانم با وزیر مصاحبه کردن گفت تا اخر 94 زیر ساخت شبکه ملی ااطلاعات تموم میشه یعنی حالا حالا ها باید با این وضعیت سر کنیم
    من نمیدونم چرا شما زوم کردی به اینترنت موبایل! کل پهنای باند کشور به اینترنت موبایل ختم میشه؟؟!
    موضوعی که وزیر بهش پاسخ داده فکر میکنم به تمام اینترنت کشور مربوط میشه و فقط این کندی مختص اینترنت موبایل نیست!

من کاری به پهنای باند اینترنت بین الملل ندارم. چرا با وجودی که پهنای باند شبکه داخلی کشور 2400گیگابیت هست استانی مثل قم پهنای باندش باید 26گیگ و کرمان 21گیگ و رشت 32گیگ و بقیه استانها به همین شکل باشه؟
    با این پهنای باند کمی که اختصاص دادن معلومه که کاربر همیشه مشکل داره!

در ضمن من امیدی به راه اندازی شبکه ملی در 94 ندارم و فعلا در حاله ای از ابهام هست.

قرار بود مثلا سال 93 شبکه ملی در کلانشهرها افتتاح بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

قبلا فعال کردم یه بار حجمم به اشتباه کم شد که با شکایت در 195 چند روز بعدش حجمو برگردوندن
    فقط باید توجه کنی روی هر سیمکارتی که این بسته رو فعال میکنی(سرشاخه و زیرشاخه) الویت با این بسته هست. و اگه بسته شبانه داشته باشی باید شماره رو از زیرشاخه حذف کنی وگرنه از حجم بسته چندکاربره کم میشه.

تو سایت ایرانسل که میبینم نوشته انگار فقط یه سری بسته های خاص رو میشه چند کاربره استفاده کرد
    درسته؟؟؟
    الان این بسته 50 گیگی سه ماهه 75 هزار تومنی رو میشه با حساب چندکاربره استفاده کرد؟؟؟

بسته افزایشی چیه دیگه؟؟
    فقط میشه بسته افزایشی خرید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بسته های حساب چند کاربره مجزا هست

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بسته های حساب چند کاربره مجزا هست
    ا زکجا باید بسته هاش رو ببینم؟؟؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو سایت ایرانسل که میبینم نوشته انگار فقط یه سری بسته های خاص رو میشه چند کاربره استفاده کرد
    درسته؟؟؟
    الان این بسته 50 گیگی سه ماهه 75 هزار تومنی رو میشه با حساب چندکاربره استفاده کرد؟؟؟

بسته افزایشی چیه دیگه؟؟
    فقط میشه بسته افزایشی خرید؟
    فقط بسته های 5 گیگ و 20 گیگ قابل استفاده هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان ببینید نظر بدید خودم تعجب کردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تست LTE ایرانسل:

منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده - خیابان قائم ( کنار دکل )

محتوای مخفی: سرور داخلی 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال 

و عکس از دکلش که یکی از دوستان خواسته بودن :

محتوای مخفی: . 

الان یکسری از دوستان براشون سوال پیش میاد که چرا پشت سکتور ها RRU نیست !

چون تهران هیچ کدوم از سایت های کوتاه قدی مثل داخل این عکس ایرانسل RRU نمیذاره و مستقیم از BBU به سکتور کابل کشیده میشه.

اما برای سایت های بلند تر نیازه که RRU نصب بشه برای تقویت سیگنال. مثل عکس زیر :

محتوای مخفی: تصویر هفته پیش 

این سایت رو 2 ماه پیش عکسشو اینجا گذاشته بودم که اون موقع بین همراه اول و ایرانسل مشترک بود و هر دو از یک مدل Erisson RRUS 01 با فرکانس ها مختلف استفاده کردن ولی الان همراه اول تجهیزاتش رو برداشته از روش.

محتوای مخفی: تصویر 2 ماه پیش 

11. 7 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تست LTE ایرانسل:

منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده - خیابان قائم ( کنار دکل )

محتوای مخفی: سرور داخلی 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال 

و عکس از دکلش که یکی از دوستان خواسته بودن :

محتوای مخفی: . 

الان یکسری از دوستان براشون سوال پیش میاد که چرا پشت سکتور ها RRU نیست !

چون تهران هیچ کدوم از سایت های کوتاه قدی مثل داخل این عکس ایرانسل RRU نمیذاره و مستقیم از BBU به سکتور کابل کشیده میشه.

اما برای سایت های بلند تر نیازه که RRU نصب بشه برای تقویت سیگنال. مثل عکس زیر :

محتوای مخفی: تصویر هفته پیش 

این سایت رو 2 ماه پیش عکسشو اینجا گذاشته بودم که اون موقع بین همراه اول و ایرانسل مشترک بود و هر دو از یک مدل Erisson RRUS 01 با فرکانس ها مختلف استفاده کردن ولی الان همراه اول تجهیزاتش رو برداشته از روش.

محتوای مخفی: تصویر 2 ماه پیش 
    مهندس جان میشه در مورد این که میگی بدون rru تريجي و فورجي میشه بیشتر توضیح بدی?
    چون چند روز پیش چند نفر اومدن رو آنتن نزدیک خونه ما یه کارایی کردن بعد گفتن تا چند روز دیگه تريجي میشه ولی rru نزاشتن. البته دکل بلند بود .

13. این کاربر از amiralex65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مهندس جان میشه در مورد این که میگی بدون rru تريجي و فورجي میشه بیشتر توضیح بدی?
    چون چند روز پیش چند نفر اومدن رو آنتن نزدیک خونه ما یه کارایی کردن بعد گفتن تا چند روز دیگه تريجي میشه ولی rru نزاشتن. البته دکل بلند بود .
    ببینید RRU یجورایی حکم تقویت کننده رو داره نحوه چینش اون هم به نحوه طراحی شبکه اون منطقه و یا شهر برمیگرده..مثلا سمت غرب کشور برای ایرانسل دست Huawei و ZTE هست . این دو شرکت معمولا 3 تا RRU پشت هر سکتور میذارن حالا چه دکل بلند باشه چه کوتاه.

ولی بعضی جاها که مثلا تجهیزات Ericsson هست اغلب ، مثل تهران روی دکل های کوتاه RRU نمیذارن چون تجهیزات قوی تری دارن و از خود BBU داخل رک مستقیم به سکتور کابل میکشن. اما دکل های بلند تر اکثرا نیاز دارن به RRU تا کامل بتونن سیگنال BBU رو به سکتور برسونن.

تجربه من این بوده که RRU پشت سکتور گذاشتن خیلی بهتر بوده سیگنال دهی اون منطقه.

شما کدوم شهر هستید ؟
    Last edited by MOH@ND3S; 13-07-2015 at 22:29.

15. 6 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •