تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1485 از 4105 اولاول ... 48598513851435147514811482148314841485148614871488148914951535158519852485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,841 به 14,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون......
    راستی در حال حاضر حقوق سربازی برای ستوان 3 یا 2 در سپاه چقدره؟(چون الان هر کی یه چی میگه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون......
    راستی در حال حاضر حقوق سربازی برای ستوان 3 یا 2 در سپاه چقدره؟(چون الان هر کی یه چی میگه)
    خواهش میکنم
    به ما گفتن بین 50 تا 70 هزار تومن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنون......
    ظاهرا نیروهای مختلف حقوقشون هم متفاوته.
    من سال 89 با درجه ستوان سومی توی ناجا حدود 70 تومن می گرفتم.(آخه اینم شد حقوق؟!). البته غیربومی بودم. به نظر من حداقل حقوقی که باید به سرباز بدن باید همون حداقل قانون کار باشه(البته حداقل حداقل باید اینطوری باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

راستی یک نکته ی جالب در مورد خدمت توی ناجا اینه که به نظر من باید مقدار خدمت رو تو یه ضریبی نزدیک به 2 ضرب کنن!! مخصوصا برای افسر وظیفه ها!! چون افسر وظیفه های ارتش و سپاه بعد از ساعت اداری به منزل تشریف می برن(بومی ها) و توی ناجا اغلب این طور نیست و 24 ساعت در اختیار یگان هستن. توی نیروی انتظامی در واقع مرخصی فقط یه توهمه. چون همیشه ناجا در حال خدمته، شب، روز، نوروز و...

5. این کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. سال نوتون مبارک.
    ببخشید الان قوانین معافیت از سربازی چه چیزای هستن؟ اگذ میشه مختصر توضیح بدید ممنون میشم.
    مرسی

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

سلام
    پس اینجور که شما میگید اگه یکی دو روز اول کار بچه هایی که دوره تکمیلی رفته اند را انجام میدهند دیگه احتیاجی نیس که با خودمون ساک وسایل شخصی ببریم آخه خودشون همه چیزو بهمون میدن(راستی جیره ای که به سربازا میدن با کسایی که دوره تکمیلی رو گذرونده اند یکیه؟)

تو اون برگ سفیدی که 15روز قبل اعزام میاد مگه توش جای آموزشی + جایی که بعد آموزشی باید خدمت کنی را ننوشته؟

راستی با توجه به اینکه من دوره تکمیلی را با نمره80(خیلی خوب) که توی گواهی پایان دوره ام ثبت شده را گذروندم و لیسانس هم هستم به نظر شما به من اگه سپاه بیفتم چه درجه ای میدهند

پیروز و سربلند باشید
    یاحق
    سلام مجدد
    خیر وسیله خاصی احتیاج ندارید ، یه کیسه انفرادی یا کوله پشتی نظامی بهتون میدن ، خیر ضروری امریه ها با دوره تکمیلی رفته ها و سربازای عادی فرق میکنه ! همون اول یه لیست ساتر بهتون میدن که چیزایی که مخصوص همون نیروست را بهتون تحویل میدن !

نه برگ سبز پادگان با برگ سبز نظام وظیفه فرق میکنه ، به برگ سبز پادگان برگ امریه هم میگن گاهی !

در مورد درجه به به خاطر نمره بالاتون احتمالا ستوان سوم بهتون میدن ، اگر گواهی پنجساله فعالیت فعال بسیج هم داشته باشید حتما آخرین درجه مدرک لیسانس یعنی ستوان سوم بهتون میدن !

8. 2 کاربر از ALIREZA GOLDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

بچه ها من الان توی 19 ماه خدمتم. دهنم سرویس شده. توی ناجا ستاد خدمت میکنم. کی میگه ستاد جای خوبیه واس خدمت؟ ما 6 صبح حضورمونه و 3:30 خروجمون. پست میدیم همه کاری هم میکنیم از جمله نظافتو....
    درضمن گفته باشم لیسانسم و ستوان 3 هستم. توی ستاد با رئیس نظام وظیفه صحبت کردم گفت احتمال داره سال 92 هدمت 24 ماه بشه. البته هنوز نامه ای مبنی بر این قانون واسمون نیومده. در ضمن الان بیشتر سربازارو ناجا جذب میکنه واس انتخابات. اگه تونستید بعد انتخابات اعزام شید.
    من خدمت قبلی داشتم و اردی 91 دوباره اعزام شدم و الان توی 19 ماه خدمتم و اینو میگم که مطمئن باشید خدمت 21 ماهه وگرنه تا الان من ترخیص شده بودم.
    یا حق

10. 2 کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بچه ها من الان توی 19 ماه خدمتم. دهنم سرویس شده. توی ناجا ستاد خدمت میکنم. کی میگه ستاد جای خوبیه واس خدمت؟ ما 6 صبح حضورمونه و 3:30 خروجمون. پست میدیم همه کاری هم میکنیم از جمله نظافتو....
    درضمن گفته باشم لیسانسم و ستوان 3 هستم.
    یا حق
    من کاملا درکت می کنم. ای کاش مسئولین به سربازهای ناجا یه کم توجه کنن. گاهی اوقات خدمتشون خیلی سخت تر و پر مسئولیت تر از نیروهای دیگه مثل ارتش و سپاهه.
    حداقل باید می گفتن خدمت تو ناجا به خاطر سختی و مسئولیت بالاتر مثلا 6 ماه کمتره. والا به خدا

12. این کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    1.میخواستم بپرسم که آیا قراره خدمت 24 ماه بشه؟اگه جواب مثبت زمانش از کی؟آیا با توجه به داشتن مدرک از خدمت کم میشه؟مثلا لیسانس 6 ماه کم شه.
    2.آیا تو قانون 21 ماه با داشتن مدرک از خدمت کم میشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام ، من به خاطر مشکلات خانوادگی که برام پیش اومده ، بعد از گرفتن مدرک فوق دیپلم (خرداد ماه همین سال ) میخام برم سربازی که دیگه از خانوادم جدا شم و برم ،
    چند سال پیش پدرم رفت واسه سابقه جبهش برای کسری خدمت ، حدود 13 ماه کسری خورد ، نامشو دارم ، مثل اینکه قانونشو برداشتن نه ؟! چی کار میشه کرد ؟!

میشه تعیین کرد که یه جای دور افتاد ؟! به خاطر همون مشکل ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •