سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاش میتونی ریپلی ضبط کنی اسپکت هم میتونی بکی کلی چیزای خوبه دیگه هم داره سایت خوبیه
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاش میتونی ریپلی ضبط کنی اسپکت هم میتونی بکی کلی چیزای خوبه دیگه هم داره سایت خوبیه
ممنون
وارد سایتش شدم.اسم خودمو جستوجو کردن و مشخصاتم لود شد ولی هنگام بازی چه در ابتدا و چه در انتها و چه زمانی که بازی کلاً تموم میشه گزینه ای برای تهیه ریپلی توی سایتش ایجاد نمیشه.
مثل چیزی که در تصویر مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه توضیح بدیداز طریق این سایت چطوری باید ریپلی تهیه کرد ؟
بر پدر مادر هر چی آدم دزذ لعنت
تو بازی لگم 3 4 ثانیه دیلی میشه امروز و جی جی ول پلی![]()
دوست عزیز تو با mk lol هم میتونی خیلی راحت از بازیت ریبپلی تهیه کنی نیازی با اینهمه دنگو فنگم نداره کافیه برنامه باز باشه تیکه رکورد هم روشن کنی . اما با چیزایه دیگه رو fps تاثیر منفی میذازه![]()
همون کارا رو اگه بکنی باید ضبط بشه نمیدونم چرا نشدهباگ شده احتمالا
آره راستی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه ریپلی تهیه کرد![]()
چه حالی میده وقتی توی رنکت بازی 100% باخت رو میبری( فقط یه نکسوس با 1 تاور داشتیم دقیقه ی 25 )
وقتی یه kid از تیم دشمن که فید شده وقتی میکشتت میگه QQ یا izi و haha noobs و ...
یه حسی بهت میده که تو بخوای حتما اون بازیو ببری
وقتی میبری وقتی اون داره دیونه میشه از عصبانیت یهو بپری بهش بگی gg izi
دیگه میخواد منفجر بشه
چــــه حالییی میده این کار : )
Last edited by Fiddle; 04-01-2015 at 10:04.
من بعد از 3 ماه برگشتم
دوباره بازی رو دانلود کردم و 3700 مگابایت هم بیشتر نبود
ولی می ارزید
آقا آمار نوب ها چطوره؟؟؟؟![]()
همین الان یکی اضافه شد![]()
دهنت سرویس!!!مردم ازخنده
آقا Life Watcher من از شما معذرت میخوام. تروله دیگه!![]()
سلام عزیزان لول باز خب یه نوب دیگه رو هم بپزیرید و بگید من از چه طریغی میتونم بازیرو دانلود و اپدیت کنم و خودتون از کجا این کارو کردید ؟
و اینکه من قبلا بازی میکردم لول اما فک کنم تحریم شد چی شد دیگه اپدیت نمیشد این قضیه واسه سال پیشه حالا میخوام دوباره بریزم و بازی کنیم
فقط یه چیزی عزیزان من سرعتم 512 مخابراته میکشه بازیو ؟؟؟نمیخوام هی زرتو زرت لگ بخوره لطفا راهنمایی بفرمایید
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)