woooow
در این حد ؟؟!!![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
برام بفرست حالشو ببريم
آره در این حدآخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی
. من که مطمئنم این مال منه
Last edited by vitamin2002; 14-12-2009 at 23:51.
lol خوشم میاد هر چی تراوش میکنه میریزی بیرون آخرشم یه دو نقطه دیالان به تاریخش نگاه کردم درست همون زمونی هست که پس اوتت کرده بودم که بلافاصله رفتی ریپورت دادی که بنم کنند99 % مطمئنم که این ریپورت مال من هست چون تاریخش درست 1 روز بعد آتاک بهت هست
![]()
خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن کار تو بوده ریپورت دادی ولی دیگه فکرشو نمیکردم تو این وسط پیدات شه . خوبه تو پست قبلی نوشتم بعد از دو سه روز کلنجار با gm تو همین عکس هم 18-20-21 هستش تازه این واسه آخراشه !
شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری
در هر حال این ریپورت مربوط بود به ورد 10 و اتفاقا قرار بود توی فروم وست هم بذارمش و علنیش کنم ولی بیخیال شدم چون خودم سابقه بن داشتم .
موفق نباشی![]()
تنها چیزی که میتون بگم اینه که خیلی رو داری .آره در این حدآخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی
. من که مطمئنم این مال منه
اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار![]()
چون من 15 ام بهت آتاک دادم و عکس مال 18 و 19 ... هست و چون گفتی بعد 2-3 روز کلنجر از اونجا به فکر اون افتادم که ریپورت مال منحالا اگه راست می گی بدون سانسور بزار من که 100 درصد مطمئنم این ریپورت مربوط به من است
این همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسمشرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری
چرا این همه حرص و جوش می خوری؟
پشت سر من صفحه گذاشتیچی گفتماین ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی؟
Last edited by vitamin2002; 15-12-2009 at 01:09.
دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار![]()
این تویی که به همه شک داری نه بقیه
نمونش :
از دوئلات چرا نمي گذاري ؟؟؟
يکم بزار حال کنيم البته بدونه دستکاريحقته ریپورتتو بدم . تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .ین همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم
چرا این همه حرص و جوش می خوری؟
جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی حالا چپ میری راست میری میای به من میگی این ریپورت داده این رفته شهر دشمن این باهات دوئل کرده و ...
من عکس دوئلهایی که پاس اوتم کردی چند بار رو ندارم خودت زحمتشو بکش .چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
خدایی خجالت نمیکشی ؟هر چند وقت یه بار میام اینجا دو تا پست بذارم برا ممد میای وسط رو اعصاب بابا برو بازیتو بکن .
من فکر کنم صفحه قبل گفتم اون موقع من تازه وارد بودم و چون شما قبل از من چند ماه بازی کرده بودین به همین خاطر از من زیاد می دونستید
مگه من انکار کردم از تو و حاجی سوال پرسیدو مبانی را یاد گرفتم ؟؟؟ من خودم صفحه قبل رو نگاه کنی قبل خودت گفتم که شماها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتم پس الان این عکس را گذاشتی مفهوم نداره چون من خودم گفتم قبل تو
حالا قبل این که این عکس را بزاری عکس بالایی را بدون سانسور بزار ببینیم چی به چیهحالا چون می بینه دست برنمیدارم دیگه پست نمی ده که منم عکس را نگم بده
( ضمنا خوب کردی اون پایین را هم گذاشتی اونجا گفتم من الان 6 روزه شروع کردم
پس این طبیعی هستش که بپرسم )
حالا اگه راست می گی از تاپیک فرار نکن و اون عکس را بدون سانسور بزار هممون ببینیموگرنه از gm می پرسم ببینم کی را ریپورت دادی
![]()
خوب منم می گم که من بهت 14 آتاک دادم ضمنا اگه می خواهی نوحه زیاد نگم عکس ریپورت را کامل بزاردو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
عکس خواستن به خاطر شک نیست به خاطر یادگیری هست البته یادم نمی یاد عکس تلگرام خواسته باشم عکس ریپورت را هم که الان می خواهم قبلا فکر نکنم خواسته باشم !!!!از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....
این تویی که به همه شک داری نه بقیه
البته یک بار از پلاگین استفاده کرده بودند برای ریپورت کار که ایتم را زیاد نشون بده اون موقع آره حق با توست اون موقع شک داشتم به عکس ها
من که یادم نمی یاد اگه به یادم بیاری منم می تونم عذرخواهی کنمتا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .
جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده ) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی
من می خواهم مشکلاتمون را حل کنیم و مثل اون قدیما دور هم جمع باشیم
من از رفیق زیاد خوردم تو هم میزدی مشکلی نبود...خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)