تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1485 از 1903 اولاول ... 485985138514351475148114821483148414851486148714881489149515351585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,841 به 14,850 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

woooow
    در این حد ؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرویس جدید گوگل هست.
    یک شبکه اجتماعی تووپ هست تازه بتاش ولی کولاکه
    برام بفرست حالشو ببريم

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره در این حد آخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی . من که مطمئنم این مال منه
    Last edited by vitamin2002; 14-12-2009 at 23:51.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان به تاریخش نگاه کردم درست همون زمونی هست که پس اوتت کرده بودم که بلافاصله رفتی ریپورت دادی که بنم کنند 99 % مطمئنم که این ریپورت مال من هست چون تاریخش درست 1 روز بعد آتاک بهت هست
    lol خوشم میاد هر چی تراوش میکنه میریزی بیرون آخرشم یه دو نقطه دی
    خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن کار تو بوده ریپورت دادی ولی دیگه فکرشو نمیکردم تو این وسط پیدات شه . خوبه تو پست قبلی نوشتم بعد از دو سه روز کلنجار با gm تو همین عکس هم 18-20-21 هستش تازه این واسه آخراشه !

شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری

در هر حال این ریپورت مربوط بود به ورد 10 و اتفاقا قرار بود توی فروم وست هم بذارمش و علنیش کنم ولی بیخیال شدم چون خودم سابقه بن داشتم .

موفق نباشی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره در این حد آخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی . من که مطمئنم این مال منه
    تنها چیزی که میتون بگم اینه که خیلی رو داری .

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار
    چون من 15 ام بهت آتاک دادم و عکس مال 18 و 19 ... هست و چون گفتی بعد 2-3 روز کلنجر از اونجا به فکر اون افتادم که ریپورت مال من حالا اگه راست می گی بدون سانسور بزار من که 100 درصد مطمئنم این ریپورت مربوط به من است
    شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری
    این همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم
    چرا این همه حرص و جوش می خوری ؟
    پشت سر من صفحه گذاشتی
    این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی
    چی گفتم ؟
    Last edited by vitamin2002; 15-12-2009 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
    اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار
    از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....
    این تویی که به همه شک داری نه بقیه

نمونش :
    از دوئلات چرا نمي گذاري ؟؟؟
    يکم بزار حال کنيم البته بدونه دستکاري
    ین همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم
    چرا این همه حرص و جوش می خوری ؟
    حقته ریپورتتو بدم . تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .
    جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده ) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی حالا چپ میری راست میری میای به من میگی این ریپورت داده این رفته شهر دشمن این باهات دوئل کرده و ...

چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
    من عکس دوئلهایی که پاس اوتم کردی چند بار رو ندارم خودت زحمتشو بکش .
    خدایی خجالت نمیکشی ؟ هر چند وقت یه بار میام اینجا دو تا پست بذارم برا ممد میای وسط رو اعصاب بابا برو بازیتو بکن .

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من فکر کنم صفحه قبل گفتم اون موقع من تازه وارد بودم و چون شما قبل از من چند ماه بازی کرده بودین به همین خاطر از من زیاد می دونستید
    مگه من انکار کردم از تو و حاجی سوال پرسیدو مبانی را یاد گرفتم ؟؟؟ من خودم صفحه قبل رو نگاه کنی قبل خودت گفتم که شماها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتم پس الان این عکس را گذاشتی مفهوم نداره چون من خودم گفتم قبل تو
    حالا قبل این که این عکس را بزاری عکس بالایی را بدون سانسور بزار ببینیم چی به چیه حالا چون می بینه دست برنمیدارم دیگه پست نمی ده که منم عکس را نگم بده ( ضمنا خوب کردی اون پایین را هم گذاشتی اونجا گفتم من الان 6 روزه شروع کردم پس این طبیعی هستش که بپرسم )
    حالا اگه راست می گی از تاپیک فرار نکن و اون عکس را بدون سانسور بزار هممون ببینیم وگرنه از gm می پرسم ببینم کی را ریپورت دادی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
    خوب منم می گم که من بهت 14 آتاک دادم ضمنا اگه می خواهی نوحه زیاد نگم عکس ریپورت را کامل بزار
    از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....
    این تویی که به همه شک داری نه بقیه
    عکس خواستن به خاطر شک نیست به خاطر یادگیری هست البته یادم نمی یاد عکس تلگرام خواسته باشم عکس ریپورت را هم که الان می خواهم قبلا فکر نکنم خواسته باشم !!!!
    البته یک بار از پلاگین استفاده کرده بودند برای ریپورت کار که ایتم را زیاد نشون بده اون موقع آره حق با توست اون موقع شک داشتم به عکس ها
    تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .
    جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده ) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی
    من که یادم نمی یاد اگه به یادم بیاری منم می تونم عذرخواهی کنم
    من می خواهم مشکلاتمون را حل کنیم و مثل اون قدیما دور هم جمع باشیم

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن
    من از رفیق زیاد خوردم تو هم میزدی مشکلی نبود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •