تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1485 از 4751 اولاول ... 48598513851435147514811482148314841485148614871488148914951535158519852485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,841 به 14,850 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شما فکر میکنی اینا اعلام میکنن ؟ اینا تا وقتی خوب باشه طرفداری میکنن . نمیدونن ما 512 ها چه بدبختی داریم میکشیم . من که امکان نداره 15000 بخاطر شرکت جدید رفتن بدم . درضمن شاید مودم هم جواب نده . مورد بعدی اینه که باید اینارو آدم کنم
    میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.
    برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

منم بخاطر همین وقت گیر بودنش نمیخوام عوض کنم . آخی ی ی ی انقدر از این 20 روزا به من گفتن . انقدر گفتن تا آخر هفته و یک ساله هنوز آخر هفته نشده

شنبه شکایتم رو تحویل میدم .
    شما کدوم شهری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.
    برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
    شما مشکلت این بوده که 512 نمیدادن بهتون ؟ من دوستم از ساندویچی سر کوچشون نامه برد گرفت .

شما کدوم شهری ؟
    شیراز

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب وضع بهتر شده بود
    یه 900 مگی تونستم دانلود کنم
    طی این یه هفته ای که سرویسمو به اکو تغییر دادم یه بار 1گیگ و این بار 900 مگ گرفتم و بقیش زیر 500 مگ بوده
    انشالله که وضع بهتر بشه ولی خب با نزدیک شدن به 22بهمن باید انتظار بدتر شدن وضع رو داشت

5. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما فکر میکنی اینا اعلام میکنن ؟ اینا تا وقتی خوب باشه طرفداری میکنن . نمیدونن ما 512 ها چه بدبختی داریم میکشیم . من که امکان نداره 15000 بخاطر شرکت جدید رفتن بدم . درضمن شاید مودم هم جواب نده . مورد بعدی اینه که باید اینارو آدم کنم
    تاید میشه!
    مودم که مشکلی نیست
    ما خوشحال میشیم که اینا ادم بشن...
    میشه بگی چرا ؟ مطمئن باش انقدری که پشت من گرم هست پشت اوونا گرم نیست . تا الان کاریشون نداشتم ولی دیگه صبرم تموم شده . شده ممنونع ال ADSL بشم حال اینارو میگیرم .
    خوبه که پشتت گرمه!دی:
    اگه اینجوری بو.د که الان باید اینترنت خوبی داشته باشی!
    اگر قرارباشه موقعی که سرعت میاد پایین فوری تغییر ISP بدی ، میشه دور باطل! و دائما بایستی تغییر ISP بدی ، چون همه ی ISP ها به نوعی میخوان بپیچونند ، بهتره وایسی و تحت فشارشون بذاری.
    در ضمن به من گفت تا 20 روز دیگه سیستم جدید میخوان پیاده کنند ، بنابراین شما هم زیاد عجله نکن!
    ADSL که مثل دایل آپ نیست آدم هر دقیقه عوض کنه ، کلی وقت آدم رو برای رانژه و ارائه ی مدارک و ... میگیره.
    دیر و زود داره ولی تجربه نشون داده که پیگیری کنی درست میشه! که تو شرکت های دیگه خیلی اینجوری نیست..

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شما مشکلت این بوده که 512 نمیدادن بهتون ؟ من دوستم از ساندویچی سر کوچشون نامه برد گرفت .

شیراز
    بله. به من خیلی گیر دادن.
    حداقل شما 512 رو راحت تونستی بگیری ولی پدر من رو درآوردند درحالی که تو بعضی از شهرستانها حتی نامه هم نمیگیرن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تاید میشه!
    مودم که مشکلی نیست
    ما خوشحال میشیم که اینا ادم بشن...

خوبه که پشتت گرمه!دی:
    اگه اینجوری بو.د که الان باید اینترنت خوبی داشته باشی!

دیر و زود داره ولی تجربه نشون داده که پیگیری کنی درست میشه! که تو شرکت های دیگه خیلی اینجوری نیست..
    دوست عزیز من دو ساله دارم استفاده میکنم و راضی بودم . یک سالی هست مشکلاتی بهم زده که دو 3 فهته هست خیلی زیاد شده . بخاطر همین هم هست که میخوام حالشون رو بگیرم . وگرنه من نت دایل آپ نامحدود دارم .

حالا یا مشکلشون رو حل میکنن یا با من باید طرف بشن

9. 3 کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دیشب وضع بهتر شده بود
    یه 900 مگی تونستم دانلود کنم
    طی این یه هفته ای که سرویسمو به اکو تغییر دادم یه بار 1گیگ و این بار 900 مگ گرفتم و بقیش زیر 500 مگ بوده
    انشالله که وضع بهتر بشه ولی خب با نزدیک شدن به 22بهمن باید انتظار بدتر شدن وضع رو داشت
    امروز منشیه که باهاش صحبت میکردم یکی از دلایلی رو که برای افت سرعت آورد ، دلیل سیا*سی بود.
    و دیروز هم خبر از پارس آنلاین رسید که اونجا هم شبانه افت سرعت داره و خیلی شبانه اش افت کرده.
    شاتل شرکت مشتری مداریه ولی خوب باید مشکلات رو به گوششون رسوند.
    مشکل اصلی اینترنت از سمت شاتل نیست. از سمت این دو*لت منحوس هست که زیرساختها رو گسترش نمیده . چون تا الان هرچی آبرو از حکو*مت رفته از طریق همین اینترنت بوده.
    Last edited by ghahremanimehdi; 20-01-2010 at 15:16.

11. 6 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز منشیه که باهاش صحبت میکردم یکی از دلایلی رو که برای افت سرعت آورد ، دلیل سیا*سی بود.
    و دیروز هم خبر از پارس آنلاین رسید که اونجا هم شبانه افت سرعت داره و خیلی شبانه اش افت کرده.
    بزرگترین اصلی اینترنت از سمت شاتل نیست. از سمت این دو*لت منحوس هست که زیرساختها رو گسترش نمیده . چون تا الان هرچی آبرو از حکو*مت رفته از طریق همین اینترنت بوده.
    خوب اگه ندارن اسم 512 روش نذارن و بگن حداکثر 128 داریم که به خانگی 64 بیشتر نمیدیم اوون موقع یکی مثل من بهشون گیر نمیده .

جناب تلسکوپ یوزر و اسمتون یادتون رفت بدینا

13. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دوست عزیز من دو ساله دارم استفاده میکنم و راضی بودم . یک سالی هست مشکلاتی بهم زده که دو 3 فهته هست خیلی زیاد شده . بخاطر همین هم هست که میخوام حالشون رو بگیرم . وگرنه من نت دایل آپ نامحدود دارم .

حالا یا مشکلشون رو حل میکنن یا با من باید طرف بشن
    منم 2ساله از شاتل دارم و قبلش از صبا و امین نت داشتم!

ببینم سرعت ما را هم بهتر میکنی یانه...دی:
    بزرگترین اصلی اینترنت از سمت شاتل نیست. از سمت این دو*لت منحوس هست که زیرساختها رو گسترش نمیده . چون تا الان هرچی آبرو از حکو*مت رفته از طریق همین اینترنت بوده.
    کاملا زدی وسط خال...دی:

15. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •