میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.
برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.
برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
شما کدوم شهری ؟
شما مشکلت این بوده که 512 نمیدادن بهتون ؟ من دوستم از ساندویچی سر کوچشون نامه برد گرفت .
شیرازشما کدوم شهری ؟
دیشب وضع بهتر شده بود
یه 900 مگی تونستم دانلود کنم
طی این یه هفته ای که سرویسمو به اکو تغییر دادم یه بار 1گیگ و این بار 900 مگ گرفتم و بقیش زیر 500 مگ بوده
انشالله که وضع بهتر بشه ولی خب با نزدیک شدن به 22بهمن باید انتظار بدتر شدن وضع رو داشت
تاید میشه!
مودم که مشکلی نیست
ما خوشحال میشیم که اینا ادم بشن...
خوبه که پشتت گرمه!دی:
اگه اینجوری بو.د که الان باید اینترنت خوبی داشته باشی!
دیر و زود داره ولی تجربه نشون داده که پیگیری کنی درست میشه! که تو شرکت های دیگه خیلی اینجوری نیست..
بله. به من خیلی گیر دادن.
حداقل شما 512 رو راحت تونستی بگیری ولی پدر من رو درآوردند درحالی که تو بعضی از شهرستانها حتی نامه هم نمیگیرن.
دوست عزیز من دو ساله دارم استفاده میکنم و راضی بودم . یک سالی هست مشکلاتی بهم زده که دو 3 فهته هست خیلی زیاد شده . بخاطر همین هم هست که میخوام حالشون رو بگیرم . وگرنه من نت دایل آپ نامحدود دارم .
حالا یا مشکلشون رو حل میکنن یا با من باید طرف بشن![]()
امروز منشیه که باهاش صحبت میکردم یکی از دلایلی رو که برای افت سرعت آورد ، دلیل سیا*سی بود.
و دیروز هم خبر از پارس آنلاین رسید که اونجا هم شبانه افت سرعت داره و خیلی شبانه اش افت کرده.
شاتل شرکت مشتری مداریه ولی خوب باید مشکلات رو به گوششون رسوند.
مشکل اصلی اینترنت از سمت شاتل نیست. از سمت این دو*لت منحوس هست که زیرساختها رو گسترش نمیده . چون تا الان هرچی آبرو از حکو*مت رفته از طریق همین اینترنت بوده.![]()
Last edited by ghahremanimehdi; 20-01-2010 at 15:16.
خوب اگه ندارن اسم 512 روش نذارن و بگن حداکثر 128 داریم که به خانگی 64 بیشتر نمیدیماوون موقع یکی مثل من بهشون گیر نمیده .
جناب تلسکوپ یوزر و اسمتون یادتون رفت بدینا![]()
منم 2ساله از شاتل دارم و قبلش از صبا و امین نت داشتم!
ببینم سرعت ما را هم بهتر میکنی یانه...دی:
کاملا زدی وسط خال...دی:
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)