سلام خسته نباشید.
آمپ 6604 پایونیر واسه dls1073 مناسبه؟
با توجه به این که 2 تا 180 واتrmsمیده باعت نمیشه اسپیکر بسوزه؟
سلام خسته نباشید.
آمپ 6604 پایونیر واسه dls1073 مناسبه؟
با توجه به این که 2 تا 180 واتrmsمیده باعت نمیشه اسپیکر بسوزه؟
چرا عزیز فشار بهش میاد تازه تیوترهاش هم که حساسه احتمال سوختنش خیلی زیاده تازه بریج هم میخواین ببندین چون دیستورت یا به هم ریختگی صدا توی بریج یکم بیشتر میشه اگه بریج ببندین احتمال سوختن تیوترهاش میره بالا هر چند که با گین هم مهارش کنین چون همین الان من با 5602 دارم درایوش میکنم با اینکه گین رو خیلی دقیق تنظیم کردم ولی بازم توی ولوم های بالا بهش فشار میاد حالا چه برسه به شما که میخوای 180 تا بهش بدی در ضمن بهتره از 5602 استفاده کنید به جای اینکه یه چهار کانال رو دو کانالش رو بریج ببندین و ازش بهره ببرین
حمید آقا این lpfکه شما گفتی واسه ساب کارش چیه چکار میکنه .پس علت اینکه من آمپ و برداشتم صدام بهتر شد.همین بود.خوب من یه مشکل دیگه ای پیدا میکنم ولوم پخش تا 22صداش صاف بعد از اون
صدا خراب میشه تقریبا 15تا ولوم کار نمیکنه . کاریش نمیشه کردنه ؟
نگفتی من میتونم با آمپ526 یه ساب باکس تقریبا متوسط درایو کنم به حالت بریج 150وات قدرت داره .اگه میشه چه مدلی؟
خوب بهترین آمپ غیر از 5602 چیه
آمپ 9604 خوبه واسه dls 1073
اینجوری میتونم یه جفت دیگه اضافه کنم
این پخش + 718 کنوود خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من پخش رو 7056 بگیرید 530 تومن.با 270 بقیه هم spg-69c3 آلپاین براتون میگیرم.نیاز به آمپلیفایر هم ندارید.
سلام
LPF و یک فرکانس خاص مثلا 80Hz زمانی کهخ روی آمپلیفایر ست میشه بر اساس شیب کات آفی که داره باعث میشه فرکانسهای بالای نقطه کات ضعیف بشن و به ساب ارسال نگردند.
اگر تو ولومهای بالا صدای اسپیکر به هم میریزه نشان دهنده دیستورشن هست.پس آمنپ لازم داره.یعنی پخش نمیتونه کامل تغذیه کنه اسپیکر رو.
526 خیلی ضعیفه. یه ساب 10 رو ممکنه درایو کنه.البته نه کاملا.
بد نیست. براش.
718 رو باید توسط آمپلیفایر به پخش متصل کنید چون امپدانسش 3 اهمی هست.
Last edited by hamidR15; 05-05-2014 at 18:40.
عزیز بیخیال دو جفتش بشو صداش خیلی زیاده توی توی ماشین نمیتونی بشینی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
حمید آقا ببخشید .من امشب باکس یکی از دوستان و گرفتم تا با 526آمپ خودم تست کنم باکس کادنس 400وات آر ام اس بود صدای خیلی عالی داد ولی کامل جواب نداد گین آمپلی تاته کم کردم رو0/2 گذاشتم .
حالا یه موضوع میمونه من اگه آمپ وصل کنم به باندام صدا دیگه دیستورشن نمیشه وکاملا صافه ولی صدای باندا اصلا قشنگ نیست حتی کوچکترین ویبره ای نداره درصورتی که بدون آمپ تا ولوم 20چنان ویبره ای داره که آدم فکر
میکنه صدای ساب .
آقا حمید میشه از آمپلی دوتا خروجی که داره به باندا وصل کنم یه بریج هم به ساب ببندم اتصالی نمیکنه؟؟
اگه دوتا خروجی پخش و بهم وصل کنم دوبه دو که چهارتا 50وات بشه دوتا 100وات پخش نمیسوزه؟؟
سلام حمید جان من سیستمم رو ارتقاء دادم.الان ساب و باکس و آمپلی مونوم باید بسته یشه رو سیستم.منتها خودم ابزار ندارم.نصاب خوب و منصف که برام خازن و آمپ مونو و ساب رو ببنده و سیم های منتهی به تخترو هم با سلیقه ببنده سراغ دارید؟ماشین ریو هست.ممنونم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)