تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1484 از 4105 اولاول ... 48498413841434147414801481148214831484148514861487148814941534158419842484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,831 به 14,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسخگویی عالیتون

ولی من از یکی از آشنایان شنیده بودم که فقط امریه ها فقط حدود 7 ساعت تو پادگان اموزشی هستن و بقیه چون باید احترامات نظامی و غیره را یاد بگیرن حدود 7 روز اونجا هستند و بقیه که دوره تکمیلی را نگذرانده اند باید همون 50 یا 60 روز توپادگان باشن
    (البته نمیدنم چقد حرفای آشنامون درست باشه آخه اون امریه جهاد کشاورزی بود و میگفت 7ساعت بیشتر خاتمی یزد نبوده)
    نوروز به کام
    خواهش میکنم
    دوست عزیز توی پادگان ما که برای سپاه هستش تکمیلی ها رو همونجور که گفتم ترخیصشون کردن و هیچوقتم هیچکدومشون برنگشتن! اما امریه ها رو نگه داشتن و نمیدونم اصولش چجوریه که باید نگهشون دارن یا نه!
    در ضمن آموزش احترامات نظامی فکر نمیکنم بیشتر از یک ساعت هم طول بکشه! اون 7 روز نگه داشتن هم برای بیگاری کشیدن مفته ، البته قضیه این دوره تکمیلی ها تو ارتش و ناجا فرق میکنه! اونجا آموزشی رو باید برن ولی موقعی که برمیگردن یگان، 2 ماه از خدمتشون رو کم میکنن

2. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

سلام
    ایا کسی که دوره تکمیلی بسیج را گذرونده باشه و اموزشی به فرض بیفته خاتمی یزد که مال سپاهه.
    اونوقت چند روز باید اونجا باشه؟(اگه کسی خودش این تجربه رو داره لطفا راهنمایی کنه)

آخه چندین صفحه قبل این فروم را داشتم میخواندم بچه ها نوشته بودن که روز اول بعد از دادن لباس و بقیه متعلقات 4روز بهشون مرخصی میدن که برن لباساشونو درست کنن و غیره
    ایا این حرف درسته؟

سپاس فراوان
    یا حق
    سلام
    من سرباز پادگان خاتمی هستم در حال حاضر
    کسی که دوره تکمیلی گذرونده باشه نهایت یک یا دو روز توی پادگان میمونه ،برگ سبزش و ضروری هاشو تحویلش میدن و به سلامت !
    معمولا کسایی که تکمیلی داشته باشن پذیرش هستن ، که طی مدت چند روزه که داخل برگه سبز مشخص هست باید خودشونو به یگان معرفی کنند !

4. 2 کاربر از ALIREZA GOLDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسخگویی عالیتون

ولی من از یکی از آشنایان شنیده بودم که فقط امریه ها فقط حدود 7 ساعت تو پادگان اموزشی هستن و بقیه چون باید احترامات نظامی و غیره را یاد بگیرن حدود 7 روز اونجا هستند و بقیه که دوره تکمیلی را نگذرانده اند باید همون 50 یا 60 روز توپادگان باشن
    (البته نمیدنم چقد حرفای آشنامون درست باشه آخه اون امریه جهاد کشاورزی بود و میگفت 7ساعت بیشتر خاتمی یزد نبوده)
    نوروز به کام
    تمامی امریه ها به غیر از کسایی که دوره تکمیلی بسیج را گذروندن ، باید طول دوره آموزش به مدت 60 روز را گذرانده و در آخر هم نمرات لازم را کسب کرده و برگ سبز آموزشیشون را تحویل ارگانی که امریه گرفتن بدن !
    آشنای شما احتمالا هم امریه بوده هم دوره تکمیلی بسیج را هم گذرونده ، به همین خاطر طی مدت کوتاهی برگ سبزشو تحویلش دادن و راهی ارگان خدمتش کردن !
    در ضمن توی پادگان خاتمی یزد لباس امریه ها به شکل خاکی (لباس قبلی نیرو زمینی سپاه) بوده ، که این کار باعث تمایز سربازان امریه از سربازان عادی شده .

در ضمن سوالی در مورد پادگان خاتمی هست در خدمتم ...

6. 2 کاربر از ALIREZA GOLDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شما تا به حال کسی رو دیدید که با اشنا بازی بیفته نیروی انتظامی؟یعنی عمدا بندازه خودشو نیروی انتظامی مثل اشنا بازی برای سپاه یا نیروی هوایی ارتش مثلا...با این توجه به این که می دونه اشنا قراره کجا بندازتش مثلا بیفته سازمان زندان ها که تو تهران قلهک هست و اینا مثل حالت امریه که اسم اعلام می کنن از قبل معلوم باشه می گیرنش؟ یا این که اساسا باید امریه این سازمان شد و شرایط امریه براش صدق می کنه؟
    اصلا این نیروی انتظامی جای خوب داره تو همین تهران اشنا بازی 7 صبح تا 2 بعداز ظهر بری بیای به کارات برسی؟ باسه سپاه اشنا هست ولی بعدش که دارم میرم شانس ریجکتی ویزام می ره بالاباسه امریکا و کلیرنس عجیب غریب ممکنه بخوره و طولانی. از طرفی به همون وقت بعد از ساعت 2 هم خیلی نیاز دارم مقاله هامو کامل کنم. ولی این نیروی انتظامی این چیزا انگار حالیش نیست یک اشنای خوب تو سازمان زندان ها هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شما تا به حال کسی رو دیدید که با اشنا بازی بیفته نیروی انتظامی؟یعنی عمدا بندازه خودشو نیروی انتظامی مثل اشنا بازی برای سپاه یا نیروی هوایی ارتش مثلا...با این توجه به این که می دونه اشنا قراره کجا بندازتش مثلا بیفته سازمان زندان ها که تو تهران قلهک هست و اینا مثل حالت امریه که اسم اعلام می کنن از قبل معلوم باشه می گیرنش؟ یا این که اساسا باید امریه این سازمان شد و شرایط امریه براش صدق می کنه؟
    اصلا این نیروی انتظامی جای خوب داره تو همین تهران اشنا بازی 7 صبح تا 2 بعداز ظهر بری بیای به کارات برسی؟ باسه سپاه اشنا هست ولی بعدش که دارم میرم شانس ریجکتی ویزام می ره بالاباسه امریکا و کلیرنس عجیب غریب ممکنه بخوره و طولانی. از طرفی به همون وقت بعد از ساعت 2 هم خیلی نیاز دارم مقاله هامو کامل کنم. ولی این نیروی انتظامی این چیزا انگار حالیش نیست یک اشنای خوب تو سازمان زندان ها هست.
    دوست عزیز در مورد سازمان زندانها شما باید امریه اونجا رو بگیرید، البته اگه آشنای شما خیلی برش داشته باشه حتی نیازی به امریه نیست! ناجا هم جاهای خوب زیاد داره(مثل ستادهاش که دوستان تو صفحه های قبل گفتن)
    در مورد سپاه هم یه کم تحقیق کنید بهتره! برای صادر شدن ویزا هم هیچ ربطی نداره شما کجا خدمت کردید ، چون اصلا براشون مهم نیست ، اونایی که میگی ویزاشون ریجکت میشه نیروهای پیمانی و استخدامی اون ارگانه که فقط مختص سپاه نیست ، کارمندهای ارتش و ناجا هم اون مسئله رو تا حدودی دارند
    موفق باشی

9. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من سرباز پادگان خاتمی هستم در حال حاضر
    کسی که دوره تکمیلی گذرونده باشه نهایت یک یا دو روز توی پادگان میمونه ،برگ سبزش و ضروری هاشو تحویلش میدن و به سلامت !
    معمولا کسایی که تکمیلی داشته باشن پذیرش هستن ، که طی مدت چند روزه که داخل برگه سبز مشخص هست باید خودشونو به یگان معرفی کنند !

سلام
    پس اینجور که شما میگید اگه یکی دو روز اول کار بچه هایی که دوره تکمیلی رفته اند را انجام میدهند دیگه احتیاجی نیس که با خودمون ساک وسایل شخصی ببریم آخه خودشون همه چیزو بهمون میدن(راستی جیره ای که به سربازا میدن با کسایی که دوره تکمیلی رو گذرونده اند یکیه؟)

تو اون برگ سفیدی که 15روز قبل اعزام میاد مگه توش جای آموزشی + جایی که بعد آموزشی باید خدمت کنی را ننوشته؟

راستی با توجه به اینکه من دوره تکمیلی را با نمره80(خیلی خوب) که توی گواهی پایان دوره ام ثبت شده را گذروندم و لیسانس هم هستم به نظر شما به من اگه سپاه بیفتم چه درجه ای میدهند

پیروز و سربلند باشید
    یاحق
    Last edited by myreza_12345; 29-03-2013 at 11:01.

11. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام
    پس اینجور که شما میگید اگه یکی دو روز اول کار بچه هایی که دوره تکمیلی رفته اند را انجام میدهند دیگه احتیاجی نیس که با خودمون ساک وسایل شخصی ببریم آخه خودشون همه چیزو بهمون میدن(راستی جیره ای که به سربازا میدن با کسایی که دوره تکمیلی رو گذرونده اند یکیه؟)

تو اون برگ سفیدی که 15روز قبل اعزام میاد مگه توش جای آموزشی + جایی که بعد آموزشی باید خدمت کنی را ننوشته؟

راستی با توجه به اینکه من دوره تکمیلی را با نمره80(خیلی خوب) که توی گواهی پایان دوره ام ثبت شده را گذروندم و لیسانس هم هستم به نظر شما به من اگه سپاه بیفتم چه درجه ای میدهند

پیروز و سربلند باشید
    یاحق
    دوست عزیزم توی برگ سفید فقط محل آموزشی رو زده و روز آخر آموزشی یه برگه میدن که توش یگان رو زده.
    در مورد درجه من پسر داییم شهدای کرمانشاه بود اگه اشتباه نکنم میگفت ستوان سوم میدادن به لیسانس با تکمیلی
    حالا علی رضا ی عزیز توضیخات جامع تری میده

13. 2 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

پیروز و سربلند باشید
    یاحق
    شما هیچی با خودت نبر، جیره تکمیلی ها یه کم کمتر از سربازای عادیه (مثلا برای ما 30 قلم بود برای تکمیلی ها 18-19 قلم)
    در مورد درجه هم توی سپاه لیسانس دوره تکمیلی رفته و بسیج فعال بالای 5 سال میشه ستوان سوم، لیسانس بسیج 1 سال فعال میشه استوار یکم و لیسانس بدون بسیج مثل من میشه استوار دوم
    راستی اون برگه سبز دوره آموزشی که علیرضا جان میگه با اون برگ سبز و سفید اعزام فرق میکنه
    موفق باشی

15. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.......
    دوست عزیز 2 تا سوال داشتم...........
    فوق لیسانس در حالت عادی در سپاه ستوان 3 میشه؟
    فوق لیسانس با تکمیلی در سپاه چه درجه میگیره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.......
    دوست عزیز 2 تا سوال داشتم...........
    فوق لیسانس در حالت عادی در سپاه ستوان 3 میشه؟
    فوق لیسانس با تکمیلی در سپاه چه درجه میگیره؟
    سلام دوست عزیز
    بله تو سپاه فوق لیسانس تو حالت عادی میشه ستوان سوم
    با تکمیلی میشه ستوان دوم (اینجوری که فرماندمون به ما گفت)

18. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •