تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1484 از 4428 اولاول ... 48498413841434147414801481148214831484148514861487148814941534158419842484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,831 به 14,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

هرکی ازاده هر چقدر که دوست داره دانلود کنه حتی پ ورن این نیست که ما قناعت کنیم . سرویس دهنده هم وظیفه ش اینه که پهنای باندشو زیاد کنه با توجه به پولی که ما تو حلقشون میریزیم.
    با امیدوارم و ایشالا ماشالا کار درست نمیشه مرد می خواد این کارا!
    من شرایط رو در نظر گرفتم الان اگه کسی بتونه شرکت ها رو مجبور کنه درست سرویس بدن که از همه چیز بهتره
    اما یه وقتی هست دست ما به جایی بند نیست حتی شرکت هم بخواد نمی تونه چون مخابرات نمی زاره(که همش از ترسشونه - یه مدت بحث بود که شبانه رو کلا تعطیل کنند و حالا هم این ملی) و ...
    با این وضع من می گم لا اقل نمی تونید شرکت ها رو درست کنید یکم خودتون رعایت کنید این که مشکلی نداره

در مورد امید هم بگم امید پیش نیاز همه چیز هست ولی قبول دارم که امید خالی فایده ای نداره، فعلا مرد هایی که ما میشناختیم دارند آب خنک می خورند یا حتی بدتر!
    Last edited by FerineFast; 31-01-2012 at 18:09.

2. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من از تابستون تا حالا دابنود شبانه نداشتم
    ولی الان میخوام بتلفیلد 3 رو که گیر نمیاد شبا بزارم دانلود شه
    تغییر خاصی نکرده دانلود شبانه نسبت به 6 ماه قبل؟
    ساعاتش چطور؟
    هنوز اون ترفند صفحه اول اجرا میشه؟
    ادیت:
    الان رفتم صفحه اول گویا اون سیستم تقلب کار نمیکنه
    اگه میشه در مورد ساعات شبانه یه توضیح بدین
    باید خودتون امتحان کنین تا بفهمین کار میکنه یا نه.
    بعضی از مناطق کار میکنه و بعضی جاها نه.
    ساعات شبانه از 1 تا 6 هست اما برا بعضیا از 12:30 تا 7.

4. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این طور که من تو این مدت فهمیدم توی شبانه یک پهنای باند محدود( مثلا 100Mb/s) به هر منطقه مخابراتی میدن پس اگه توی منطقه شما دانلود زیاد باشه (یا حتی کسی با یکسری دستکاری ها تونسته باشه سرعتش رو بیش از حد خودش کرده باشه) سرعت بقیه به تناسب میاد پایین. پس این نیست که بگیم 128 شبانش بده یا 1 مگ خوبه همش به منطقه بستگی داره و به نظرم اگه الان شبانتون بده سرعتتون رو ارتقا هم بدید خیلی فرقی نخواهد کرد(100% مطمئن نیستم)

بعضی دوستان رو دیدم با اینکه برای دانلود چیزی احتیاج نداشتن ولی شبانشون رو پر کرده بودن و این موجب میشه که یه بنده خدایی( که شاید فرداش برای کاری به فایلی احتیاج داشته باشه) نتونه 200 مگ هم بگیره، پس بهتره همه توی این شرایط که پهنای باند ایران به کلی کم شده از دانلود بیهوده خودداری کنیم تا اوضاع به حالت عادی برگرده.

به امید روزی که ایرانی آزاد در همه زمینه ها داشته باشیم!
    با این حرفتون که اونایی که دانلود ضروری ندارن نباید دانلود کنند موافقم اما اینجوری هم یه مشکل دیگه پیش میاد.
    وقتی من و سه چهار نفر از دوستام همگی تصمیم بگیریم فقط در صورت نیاز دانلود داشته باشیم و شبا دانلود نکنیم اونوقت توی منطقه ی مخابراتیمون سه چهار نفر دیگه پیدا میشن که بخاطر عدم استفاده ی ما سرعتاشون بهتر میشه و روز به روز به دانلود بیشتر ترغیب میشن.اینجوری هیچوقت وضعمون بهتر نمیشه.
    به نظر من هر کسی باید تا جایی که میتونه و امکانش هست دانلود کنه تا خطها شلوغ بشه و شرکتها به فکر افزایش پهنای باند بیفتن.

6. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

با این حرفتون که اونایی که دانلود ضروری ندارن نباید دانلود کنند موافقم اما اینجوری هم یه مشکل دیگه پیش میاد.
    وقتی من و سه چهار نفر از دوستام همگی تصمیم بگیریم فقط در صورت نیاز دانلود داشته باشیم و شبا دانلود نکنیم اونوقت توی منطقه ی مخابراتیمون سه چهار نفر دیگه پیدا میشن که بخاطر عدم استفاده ی ما سرعتاشون بهتر میشه و روز به روز به دانلود بیشتر ترغیب میشن.اینجوری هیچوقت وضعمون بهتر نمیشه.
    به نظر من هر کسی باید تا جایی که میتونه و امکانش هست دانلود کنه تا خطها شلوغ بشه و شرکتها به فکر افزایش پهنای باند بیفتن.
    کاملا درسته، به نظر من این حرف ها مثل بحث های فرهنگی هست و اینکه بگیم ما نمی کنیم چون بقیه نخواهند کرد درست نیست، ولی خوب بالاخره باید از یک جا شروع کرد و سعی کرد به بقیه هم یاد داد تا اینکه به یک عادت همه گیر بشه یا اینکه راه شما رو در پیش گرفت تا شاید ISP به فکر بیافته(ولی همونطور که گفتم اگه واقعا دست ISP باشه نه دست جاهای بالاتر که من اینطور فکر نمی کنم)

علاوه بر اون تمام حرف های من نظر شخصی من هست که بر اساس تفکرات و تجریبات و شرایط زندگی من هست پس ممکنه همه اش کاملا غلط باشه.

از دوستان هم عذر میخوام که این بحث ها رو توی این تاپیک می کنم، با اینکه میدونم جاش اینجا نیست.
    Last edited by FerineFast; 31-01-2012 at 18:43.

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی از مخابرات گمنام ، از پارس آنلاین سرویس میگیره ؟ ( پیش شماره 7705 )
    من 3-4 سالی مخابرات لویزان (2294) داشتم 128 و 3 گیگ رو خوب بود سرعت 120 هم میرسید !!!
    اما نقل مکان که کردیم رفتم سراغ داتک 256 با 3 گیگ سرعت دانلودش 60-70 میشد نهایت !
    حالا میخوام ببینم پاارس چطوره پورتهاش تو این محابرات ، بگیرم آیا ؟!!

10. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shady08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من قبلا نزدیک 2 سال شاتل داشتم
    خیلی چرت بود

فقط یک بار تو این 2 سال سر یکی از دانلودام سرعت رفت بالای 100
    همیشه سرعتم بین 12 تا 20 کیلوبایت نوسان داشت
    سرعت آپلودمم 12 بود.

ولی الان یه هفه هست که پارس آنلاین گرفتم
    (256 3 ماهه 6 گیگ=26000)
    خیلی راضیم

سرعت دانلودم معمولا نزدیک 150 هست.
    با 180 تا هم دانلود کردم.

سرعت دانلودم زر 100 نمیاد
    فقط شبا که رایگان میشه زیره 100 میاد

خیلی حال کردم با پارس آنلاین

توصیه من به دوستان پارس آنلاینه
    احتمالاً شما مرکز مخابراتیتون خلوته که راضی هستین...

12. 3 کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

1

کاملا درسته، به نظر من این حرف ها مثل بحث های فرهنگی هست و اینکه بگیم ما نمی کنیم چون بقیه نخواهند کرد درست نیست، ولی خوب بالاخره باید از یک جا شروع کرد و سعی کرد به بقیه هم یاد داد تا اینکه به یک عادت همه گیر بشه یا اینکه راه شما رو در پیش گرفت تا شاید ISP به فکر بیافته(ولی همونطور که گفتم اگه واقعا دست ISP باشه نه دست جاهای بالاتر که من اینطور فکر نمی کنم)

علاوه بر اون تمام حرف های من نظر شخصی من هست که بر اساس تفکرات و تجریبات و شرایط زندگی من هست پس ممکنه همه اش کاملا غلط باشه.

از دوستان هم عذر میخوام که این بحث ها رو توی این تاپیک می کنم، با اینکه میدونم جاش اینجا نیست.
    به نظر من اتفاقاً جاش همین جاست، با حرفی که میگین " چون بقیه اینکارو نمیکنند پس ما هم نکنیم درست نیست" کامل موافقم ولی خیلا اصلا نمیدونن چی به چیه ...
    الان با فراگیر شدن ADSL این مشکلو همه ی شرکتا دارن چون اون پهنای باند همون پهنای باندیه که اوایل شروع شرکت گذاشتن و هیچ تغییری توش نمیدن...

این پولی که اینجا ما داریم میریزیم به حسابشون خارج نصف این پولو میدن و ماهی 20 گیگ میدن ( چون یکی از دوستام اونجا سرویس گرفته دارم میگم) و اصلاً دیگه نیازی به دانلود شبانه ندارن اگه اینجا هم این کارو انجام بدن خیلیا دیگه سراغ این شبانه نمیرن و فقط یه سری که تشنه ی دانلود الکی هستن میرن که اونا هم بالاخره یه روز خسته میشن و میفهمن خبری نیست ....

14. 3 کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سرعت شبانه پارس آنلاین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.7.im g 98.net/out.php/i200983_s.jpg
    فاصله ها رو بردارید

16. این کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SamyJoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه خیلی افتضاح شده کسی خبر نداره تا کی این وضعیت ادامه داره ؟؟؟ و دلیلش چیه ؟

18. این کاربر از SamyJoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه خیلی افتضاح شده کسی خبر نداره تا کی این وضعیت ادامه داره ؟؟؟ و دلیلش چیه ؟
    همه مناطق اینطور نیس ولی افت سرعت مدتیه سراسری شده انگار

20. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •