عاقبت چیت زدن همینه دیگه حالا اگه پریمیوم داشتی بن نمیشدی چون پریمیوم ها رو کلا بن نمیکنن . میتون بهت ثابت کنم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
عاقبت چیت زدن همینه دیگه حالا اگه پریمیوم داشتی بن نمیشدی چون پریمیوم ها رو کلا بن نمیکنن . میتون بهت ثابت کنم![]()
این حرف اصلا درست نیست چون خیار پرمیوم نداشت و بنم نشدولی من پاکش کردم تا 4 روزم پاک می شه
========================
حاجی یوزرتم پاک کردم دیدم خبری ازت نیست و دارند مولتی ها را بن می کنند گفتم بهتره قبل بن شدن پاک کنم و پولش بره به شهرالان نگاه کردم اینونتورتم فروختم ریختم به شهر !!
کار بدی کردم ؟؟
Last edited by vitamin2002; 14-12-2009 at 19:18.
این جمله کلا برای تست یک سرویس جدید چیز یاب بو که فعلا خوب کار کرد....زیاد خوشحال نباش موقتیه یکم جمله سازی هم کار کن
1000 بار گفتم بازم میگم از ورلد 9همه چی شروع شد. همون کاری که توی یاهوو گفتم رو بکن %100 حله...آرش آبروي چند ساله ي منو بردي
حالم ديگه از هرچي .... هست به هم ميخوره
من همین نکته رو به رخ اوپراتور کشیدم گفت برای ما فرق نمیکنه باشی یا نباشی باید بن بشی.عاقبت چیت زدن همینه دیگه حالا اگه پریمیوم داشتی بن نمیشدی چون پریمیوم ها رو کلا بن نمیکنن . میتون بهت ثابت کنم
ببینید چی داد همین الان در اومد بهم ( هنوز داغ)
![]()
من که چیزی نفهمیدم اگه اون زرد ها را برداری می فهمم
من می تونم بهت اطمینان بدم که پرمیوم یا غیر پرمیوم اهمیتی نداره ...
الان نگاه کنی کل یوزرا بن شدند این خیار بن نشده ولی آی پی های تمام اون یوزرا با خیار یکی بود![]()
ويرايش شد ... !
حوصله كل كل ندارم !
اين به چه دردي ميخوره؟
اگه جالبه من ميخوام![]()
سرویس جدید گوگل هست.
یک شبکه اجتماعی تووپ هست تازه بتاش ولی کولاکه
الان به تاریخش نگاه کردم درست همون زمونی هست که پس اوتت کرده بودم که بلافاصله رفتی ریپورت دادی که بنم کنند99 % مطمئنم که این ریپورت مال من هست چون تاریخش درست 1 روز بعد آتاک بهت هست
![]()
Last edited by vitamin2002; 14-12-2009 at 23:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)