تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1484 از 4751 اولاول ... 48498413841434147414801481148214831484148514861487148814941534158419842484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,831 به 14,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

حافظ هستم . فلکه گاز

شما کجایی ؟ مشکل داری یا نه ؟ همش تو جواب میگن ترافیک مرکزتون بالا هست

آره اگه اسمتم بگی ممنون
    مدرس!
    نه من راضیم!دی:
    اکو 128 دارم!
    دیشب 820 و شب قبل هم 1162

جدیدا یک شب دانلود خوبه یک شب کمه قبلا بهتر بود!

اگه مشکلت حاد هست isp را عوض نمیکنی چرا؟!

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راست میگن خوب. ایراد اکو همینه دیگه. شیر هست. اگه آرت بود این مشکل را نداشتی.پس سرویس اکو فقط به خاطر حجم ارزون نیست.

کی گفته قطع اشتراک شده؟!!! من با همین کانکت هستم.
    من الان یوزرم رو این معرفی کردم گفتن قطع اشتراک شده !!!!

دیدی آقا !!!!!!!! شما اسم و فامیلت با یوزر درستت رو بده تا ببینم بازم به 20 راضی هستی یا نه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مدرس!
    نه من راضیم!دی:
    اکو 128 دارم!
    دیشب 820 و شب قبل هم 1162

جدیدا یک شب دانلود خوبه یک شب کمه قبلا بهتر بود!

اگه مشکلت حاد هست isp را عوض نمیکنی چرا؟!
    دوست عزیز تغییر isp راحت ترین راه هست ولی حوصله دوباره صبر کردن یک هفته ای ..... ندارم . درضمن باید به اینا بفهمونم پول که میگیرن باید سرویس بدن .

یوزرت رو بده تو هم سرعتت رو کم کنم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستانی که سرعتشون بالاست بیخودی سنگ شاتل رو به سینه نزنند. چون منم اونموقع که سرعتم خوب بود همش تعریف میکردم ولی شما هم اگر یکهفته سرعتتون بیاد پایین اونموقع داد و هوارتون درمیاد.
    دوستانی که ادعای ادب و اخلاق دارند و سرعتشون 512 یا 1 مگ هست ولی قرار داد 128 بستند لطف کنند یوزرنیم یا مرکز مخابراتیشون رو بگن چون من صبح زنگ زدم پشتیبانی مرکزی و شاکی شدم ، گفتم یکعده قرارداد 128 میبندند و دان استریمشون روی 512 بسته میشه ، بهش گفتم میدونم عمدی هست و تصادفی نیست چون امکان نداره دان استریم رو تصادفی بالا ببندند ، گفتم این کار طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی غیر قانونی هست و شما حق ندارید برای کاربری که سرویس 128 گرفته ، دان استریم بالاتر از 128 براش ببندید ، یارو هم دستپاچه شده بود گفت من تو کامپیوتر چک کنم و گفت بررسی میکنم و منم نامردی نکردم ! و گفتم چندتا از کاربرها رو که اینچنین وضعیتی رو دارند میشناسم و به عنوان مدرک میارم ، یارو هم گفت من پیگیری میکنم و پسفردا باهام تماس بگیر . حالا دوستانی که قرارداد 128 بستند و بیشتر از کوپنشون دارن استفاده میکنند لطفا نام کاربریشون رو بدهند تا حق به حقدار برسه.
    Last edited by ghahremanimehdi; 20-01-2010 at 14:57.

6. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه telescope's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Garage inc

پيش فرض

من الان یوزرم رو این معرفی کردم گفتن قطع اشتراک شده !!!!

دیدی آقا !!!!!!!! شما اسم و فامیلت با یوزر درستت رو بده تا ببینم بازم به 20 راضی هستی یا نه
    نه . من اسم و فامیلم را برات پیغام خصوصی میکنم.ولی یوزرنیم درسته.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دوست عزیز تغییر isp راحت ترین راه هست ولی حوصله دوباره صبر کردن یک هفته ای ..... ندارم . درضمن باید به اینا بفهمونم پول که میگیرن باید سرویس بدن .

خوب به دردسرش می ارزه!
    با اونها هیچ کاری نمی تونی بکنی!
    711XXXXXXX

9. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که سرعتشون بالاست بیخودی سنگ شاتل رو به سینه نزنند. چون منم اونموقع که سرعتم خوب بود همش تعریف میکردم ولی شما هم اگر یکهفته سرعتتون بیاد پایین اونموقع داد و هوارتون درمیاد.
    دوستانی که ادعای ادب و اخلاق دارند و سرعتشون 512 یا 1 مگ هست ولی قرار داد 128 بستند لطف کنند یوزرنیم یا مرکز مخابراتیشون رو بگن چون من صبح زنگ زدم پشتیبانی مرکزی و شاکی شدم ، گفتم یکعده قرارداد 128 میبندند و دان استریمشون روی 512 بسته میشه ، بهش گفتم میدونم عمدی هست و تصادفی نیست چون امکان داره دان استریم رو تصادفی بالا ببندند ، گفتم این کار طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی غیر قانونی هست و شما حق ندارید برای کاربری که سرویس 128 گرفته ، دان استریم بالاتر از 128 براش ببندید ، یارو هم دستپاچه شده بود گفت من تو کامپیوتر چک کنم و گفت بررسی میکنم و منم نامردی نکردم ! و گفتم چندتا از کاربرها رو که اینچنین وضعیتی رو دارند میشناسم و به عنوان مدرک میارم ، یارو هم گفت من پیگیری میکنم و پسفردا باهام تماس بگیر . حالا دوستانی که قرارداد 128 بستند و بیشتر از کوپنشون دارن استفاده میکنند لطفا نام کاربریشون رو بدهند تا حق به حقدار برسه.
    شما فکر میکنی اینا اعلام میکنن ؟ اینا تا وقتی خوب باشه طرفداری میکنن . نمیدونن ما 512 ها چه بدبختی داریم میکشیم . من که امکان نداره 15000 بخاطر شرکت جدید رفتن بدم . درضمن شاید مودم هم جواب نده . مورد بعدی اینه که باید اینارو آدم کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب به دردسرش می ارزه!
    با اونها هیچ کاری نمی تونی بکنی!
    711XXXXXXX
    میشه بگی چرا ؟ مطمئن باش انقدری که پشت من گرم هست پشت اوونا گرم نیست . تا الان کاریشون نداشتم ولی دیگه صبرم تموم شده . شده ممنونع ال ADSL بشم حال اینارو میگیرم .

12. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اگر قرارباشه موقعی که سرعت میاد پایین فوری تغییر ISP بدی ، میشه دور باطل! و دائما بایستی تغییر ISP بدی ، چون همه ی ISP ها به نوعی میخوان بپیچونند ، بهتره وایسی و تحت فشارشون بذاری.
    در ضمن به من گفت تا 20 روز دیگه سیستم جدید میخوان پیاده کنند ، بنابراین شما هم زیاد عجله نکن!
    ADSL که مثل دایل آپ نیست آدم هر دقیقه عوض کنه ، کلی وقت آدم رو برای رانژه و ارائه ی مدارک و ... میگیره.

14. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر قرارباشه موقعی که سرعت میاد پایین فوری تغییر ISP بدی ، میشه دور باطل! و دائما بایستی تغییر ISP بدی ، چون همه ی ISP ها به نوعی میخوان بپیچونند ، بهتره وایسی و تحت فشارشون بذاری.
    در ضمن به من گفت تا 20 روز دیگه سیستم جدید میخوان پیاده کنند ، بنابراین شما هم زیاد عجله نکن!
    ADSL که مثل دایل آپ نیست آدم هر دقیقه عوض کنه ، کلی وقت آدم رو برای رانژه و ارائه ی مدارک و ... میگیره.
    منم بخاطر همین وقت گیر بودنش نمیخوام عوض کنم . آخی ی ی ی انقدر از این 20 روزا به من گفتن . انقدر گفتن تا آخر هفته و یک ساله هنوز آخر هفته نشده

شنبه شکایتم رو تحویل میدم .

16. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •