مدرس!
نه من راضیم!دی:
اکو 128 دارم!
دیشب 820 و شب قبل هم 1162
جدیدا یک شب دانلود خوبه یک شب کمه قبلا بهتر بود!
اگه مشکلت حاد هست isp را عوض نمیکنی چرا؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مدرس!
نه من راضیم!دی:
اکو 128 دارم!
دیشب 820 و شب قبل هم 1162
جدیدا یک شب دانلود خوبه یک شب کمه قبلا بهتر بود!
اگه مشکلت حاد هست isp را عوض نمیکنی چرا؟!
من الان یوزرم رو این معرفی کردم گفتن قطع اشتراک شده !!!!
دیدی آقا !!!!!!!! شما اسم و فامیلت با یوزر درستت رو بده تا ببینم بازم به 20 راضی هستی یا نه![]()
دوست عزیز تغییر isp راحت ترین راه هست ولی حوصله دوباره صبر کردن یک هفته ای ..... ندارم . درضمن باید به اینا بفهمونم پول که میگیرن باید سرویس بدن .
یوزرت رو بده تو هم سرعتت رو کم کنم![]()
دوستانی که سرعتشون بالاست بیخودی سنگ شاتل رو به سینه نزنند. چون منم اونموقع که سرعتم خوب بود همش تعریف میکردم ولی شما هم اگر یکهفته سرعتتون بیاد پایین اونموقع داد و هوارتون درمیاد.
دوستانی که ادعای ادب و اخلاق دارند و سرعتشون 512 یا 1 مگ هست ولی قرار داد 128 بستند لطف کنند یوزرنیم یا مرکز مخابراتیشون رو بگن چون من صبح زنگ زدم پشتیبانی مرکزی و شاکی شدم ، گفتم یکعده قرارداد 128 میبندند و دان استریمشون روی 512 بسته میشه ، بهش گفتم میدونم عمدی هست و تصادفی نیست چون امکان نداره دان استریم رو تصادفی بالا ببندند ، گفتم این کار طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی غیر قانونی هست و شما حق ندارید برای کاربری که سرویس 128 گرفته ، دان استریم بالاتر از 128 براش ببندید ، یارو هم دستپاچه شده بود گفت من تو کامپیوتر چک کنم و گفت بررسی میکنم و منم نامردی نکردم ! و گفتم چندتا از کاربرها رو که اینچنین وضعیتی رو دارند میشناسم و به عنوان مدرک میارم ، یارو هم گفت من پیگیری میکنم و پسفردا باهام تماس بگیر . حالا دوستانی که قرارداد 128 بستند و بیشتر از کوپنشون دارن استفاده میکنند لطفا نام کاربریشون رو بدهند تا حق به حقدار برسه.
Last edited by ghahremanimehdi; 20-01-2010 at 14:57.
نه . من اسم و فامیلم را برات پیغام خصوصی میکنم.ولی یوزرنیم درسته.
خوب به دردسرش می ارزه!
با اونها هیچ کاری نمی تونی بکنی!
711XXXXXXX![]()
شما فکر میکنی اینا اعلام میکنن ؟ اینا تا وقتی خوب باشه طرفداری میکنن . نمیدونن ما 512 ها چه بدبختی داریم میکشیم . من که امکان نداره 15000 بخاطر شرکت جدید رفتن بدم . درضمن شاید مودم هم جواب نده . مورد بعدی اینه که باید اینارو آدم کنم
میشه بگی چرا ؟ مطمئن باش انقدری که پشت من گرم هست پشت اوونا گرم نیست . تا الان کاریشون نداشتم ولی دیگه صبرم تموم شده . شده ممنونع ال ADSL بشم حال اینارو میگیرم .
اگر قرارباشه موقعی که سرعت میاد پایین فوری تغییر ISP بدی ، میشه دور باطل! و دائما بایستی تغییر ISP بدی ، چون همه ی ISP ها به نوعی میخوان بپیچونند ، بهتره وایسی و تحت فشارشون بذاری.
در ضمن به من گفت تا 20 روز دیگه سیستم جدید میخوان پیاده کنند ، بنابراین شما هم زیاد عجله نکن!
ADSL که مثل دایل آپ نیست آدم هر دقیقه عوض کنه ، کلی وقت آدم رو برای رانژه و ارائه ی مدارک و ... میگیره.
منم بخاطر همین وقت گیر بودنش نمیخوام عوض کنم . آخی ی ی ی انقدر از این 20 روزا به من گفتن . انقدر گفتن تا آخر هفته و یک ساله هنوز آخر هفته نشده![]()
شنبه شکایتم رو تحویل میدم .
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)