تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1484 از 2376 اولاول ... 4849841384143414741480148114821483148414851486148714881494153415841984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,831 به 14,840 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

با این اوضاعی که برق داره اس اس باید سوراخ سوراخش کنه.

اول فصل که وضع خوبی داشت به زور اونم با بدشانسیه اس اس 1 بر صفر بردن.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

به وعده‌ام عمل كردم
    آرش برهاني:
    پيروزي استقلال از آقاي گلي مهمتر است

بهترين گل ‌زن ليگ برتر فوتبال ايران در فصل جاري از گل پيروزي بخش تيمش برابر تيم مس كرمان بسيار خوشحال است.

آرش برهاني در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از اين كه توانستم به وعده‌ام براي گل‌زني مقابل مس عمل كنم، بسيار خوشحالم. به ويژه آن كه اين گل سبب پيروزي تيم استقلال شد.

وي افزود: پيش از اين نيز گفته بودم كه موفقيت استقلال براي من مهمتر از آقاي گلي‌ است و خوشحالم در ديداري گل زدم كه استقلال در آن پيروز شد.

آرش برهاني درباره به ثمر رساندن پانزدهمين گل خود در ليگ برتر گفت: اميدوارم بتوانم به اين روند ادامه دهم. هر گلي كه به ثمر مي‌رسانم حاصل تلاش تمامي بازيكنان تيم است.

وي درباره مشكوك بودن گل خود به آفسايد هم خاطرنشان كرد: بعيد مي‌دانم آفسايد بوده باشد. بازيكنان مس آفسايد را پر كرده بودند و گل من به درستي به ثمر رسيد. در هر صورت كارشناسان در اين باره نظر مي‌دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داور بازي استقلال و مس:
    توهين‌هاي تماشاگران استقلال را گزارش مي‌كنم

داور بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال و مس كرمان گفت: توهين‌هاي تماشاگران استقلال را گزارش مي‌كنم.

يدالله جهانبازي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تماشاگران استقلال از دقيقه يك بازي شروع به توهين به رييس كميته داوران كردند كه من نمي‌دانم علت اين كار چه بود. آيا عنايت تنها به جرم اينكه رييس كميته داوران است بايد مورد فحاشي قرار گيرد؟ همه شاهد اين توهين‌ها بودند كه از ابتداي بازي تا انتهاي آن ادامه داشت.

وي در پايان افزود: بي‌ترديد اين توهين‌ها را به كميته داوران گزارش مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پرويز مظلومي:
    مشخص شد كه چرا استقلال صدرنشين ليگ است!
    شايد جوان‌ها نمي‌دانند كه من 25 سال از عمرم را در استقلال بودم

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: مشخص شد كه چرا استقلال صدرنشين ليگ برتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي پس از شكست دو بر يك مس كرمان مقابل استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود و در بيشتر زمان‌ها توپ در محوطه جريمه دو تيم بود. من به هواداران استقلال و اين تيم تبريك مي‌گويم البته ما به تهران آمده بوديم تا با دست پر برگرديم اما در دقيقه آخر نتوانستيم نتيجه را حفظ كنيم و استقلال نشان داد كه بي‌دليل نيست كه صدرنشين ليگ برتر است.

وي افزود: مي‌دانستيم كه استقلال با توپ‌هاي بلند به دنبال آن است كه خط دفاع ما پيشرفتي نكند و در اين كار نيز موفق بود، بازيكنان تيم مس نيز زحمت بسياري كشيدند و ما بر روي ضد حملات برنامه داشتيم كه اگر دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم به گلهاي بيشتري دست پيدا كنيم.

مظلومي درباره قضاوت بازي نيز گفت: قبل از گل استقلال داور آفسايد بيگدلي را گرفت كه معتقدم آن صحنه آفسايد نبود و در برگشت همان توپ تبديل به گل استقلال شد، ضمن آن كه در آن صحنه برهاني دو سه متر در آفسايد بود. درباره گل اول نيز معتقدم داور به اشتباه خطا اعلام كرد كه همان توپ تبديل به گل شد. با اين حال به داور خسته ‌نباشيد مي‌گويم و معتقدم كه اگر اشتباهي صورت گرفته است اشتباه سهوي بوده نه اشتباه عمدي.

وي افزود: در هر صورت درباره مسائل داوري كارشناسان بايد نظر دهند اما متاسفم جو ورزشگاه فشار زيادي را به داور وارد كرد و او خطاهاي بي‌موردي را اعلام كرد و شايد به دنبال آن بود كه تشنج ايجاد نشود.

پرويز مظلومي درباره تعطيلي مجدد ليگ برتر نيز گفت: تصور مي‌كنم اين تعطيلي به ضرر همه تيم‌هاست و بازيكنان ما بعد از بدنسازي سنگين تازه در حال آماده شدن بودند كه باز ليگ تعطيل شد، ما بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي كنيم كه بتوانيم با توجه به بازي‌هاي بسيار تيم ملي و همچنين آغاز رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا تيم خود را براي سازگاري با بازي‌هاي فشرده ليگ برتر آماده كنيم.

مظلومي درباره توهين‌هاي برخي از تماشاگران استقلال نيز گفت: ايرادي ندارد، من عادت كرده‌ام، شايد جوان‌ها نمي‌دانند كه من بيست و پنج سال از عمرم را در استقلال به عنوان بازيكن و مربي حضور داشتم و به اين موضوع افتخار مي‌كنم و معتقدم هر چه دارم از استقلال است، شايد جوانترها اين موضوع را ندانند اما استقلالي‌هاي واقعي هميشه به من احترام گذاشته‌اند و در كل از تمامي تماشاگراني كه چه من را تشويق و چه توهين كرده‌اند تشكر مي‌كنم.

پرويز مظلومي درباره برخي حاشيه‌ها پيش از اين بازي از جمله مذاكره باشگاه مس با امير قلعه‌نويي و مذاكره باشگاه استقلال با برخي بازيكنان تيم مس نيز گفت: درباره موضوع اول بايد بگويم كه چنين چيزي صحت ندارد و روابط عمومي باشگاه مس نيز در اطلاعيه‌اي مذاكره با قلعه‌نويي را تكذيب كرد اما درباره مذاكره با بازيكنان مس "ادينيو" در نشستي كه مديرعامل باشگاه و من در آن حضور داشتيم عنوان كرد كه واسطه‌هايي از باشگاه استقلال با او تماس گرفتند و حتي قول حضور او در تيم‌هاي اروپايي را دادند البته طبيعي است كه باشگاه‌ها از هم اكنون به فكر آينده باشند و بخواهند براي فصل آينده با بازيكنان مورد نظر خود مذاكره كنند. اما ادينيو از جمله بازيكناني نيست كه تحت تاثير اين حرفها قرار گيرد و امروز بهترين بازي خود را انجام داد و بي‌ترديد اگر آسيب نمي‌ديد او را تعويض نمي‌كردم، در هر صورت من دوست ندارم در آستانه بازي مقابل استقلال اين حاشيه‌ها را ايجاد كنم و پيش از بازي امروز حرفي دراين باره نزده بودم.

مظلومي درباره حضورش در ميان گزينه‌هاي تيم ملي اميد نيز گفت: از كميته تيم‌هاي ملي تشكر مي‌كنم كه من را در ميان گزينه‌هاي خود قرار داد و با توجه به تعهدي كه به باشگاه مس دارم تصميم‌گيري در اين رابطه را به باشگاه واگذار كردم. باشگاه مس وفدراسيون فوتبال هر تصميمي بگيرند مطيع آن هستم و سرنوشت را به خدا واگذار كردم تا هر چه صلاح است اتفاق بيفتد، در هر صورت خدمت به تيم ملي براي هر كسي افتخار است و سقف آرزوهاي يك مربي رسيدن به سرمربي‌گري تيم ملي است

مظلومي در پايان درباره تعويض‌هايش در انتهاي بازي نيز گفت: با توجه به اينكه تيم ما از حريف عقب بود قصد داشتيم خط حمله خود را تقويت كنيم كه در همان زمان به گل مساوي رسيديم، پس از آن به دليل آنكه مي‌دانستيم استقلال به دنبال استفاده از توپ‌هاي ارسالي از كناره‌هاست ميرطرقي را به ميدان فرستاديم اما او خوب وظيفه‌اش را انجام نداد و ما گل خورديم با اين حال همچنان به بازي‌هاي نيم‌فصل دوم اميدوار هستم چرا كه ما بازي‌هاي زيادي در خانه داريم و مي‌توانيم در آنها نتيجه بگيريم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مريم جان ممنون از زحماتي که برا اين تاپيک ميکشي...

دستت درست ...

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول فصل که وضع خوبی داشت به زور اونم با بدشانسیه اس اس 1 بر صفر بردن
    بازي جفت يک مساوي شدا ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظرتون راجع به حرکت غیر ورزشیه صادقی چیه؟

با پشت دست زد تو صورت عباسفرد.
    به نظر من عمدی نزد اما تازگی ها حالم را بهم میزنه... به خاطر یک مشت دلار قید استقلال را زد حالا که وضع تیم را خیلی خوب می بینه دچار سوختگی شده.
    بعد بازی هم که انگار دردسر ساز شده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بازي جفت يک مساوي شدا ...
    اخ اشتباه کردم. :d

1 ..1 مساوی شد اونم با بد شانسیه اس اس.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •