سلام
آخرین ورژن DirectX نصب کن.
روی ویندوز سون هم 100 درصد اجرا میشه من دیروز نصب و اجراش کردم روی ویندوز 7.
سلام
آخرین ورژن DirectX نصب کن.
روی ویندوز سون هم 100 درصد اجرا میشه من دیروز نصب و اجراش کردم روی ویندوز 7.
شما باید برنامه DirectX تویه خوده DVD بازی رو نصب کنید.............
سلام
بازی Homefront رونصب وشروع کردم اماوسط بازی برفکهای رنگی و هنگ میکنه که بایدریستارت بشه لطفاراهنمایی کنید![]()
مشخصات سیستم
Last edited by mina tina; 17-07-2011 at 22:26.
کرک رو از اینجا عوض کن:
درایور گرافیکت رو هم به روز کن ببین درست میشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان این بازی Age of Empires 3 The WarChiefs رو چطور میشه از تریال دراورد؟اگه میشه دوستان کرک و یا شیو اصلی کردن بازی رو در اختیارم قرار بدید. ممنون
درایوها فول و آخرین کرک اسکیدرو بازم بعداز30 دقیقه استپ کرد وبایدازکیس ریستارت بشه ویندوز فول هستش ایکس پی
سلام دوستان
برای دایمی شدن بازی Euro Truck Simulator باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
![]()
Last edited by تسو; 18-07-2011 at 18:58.
ما بعد از 11 سال دیابلو رو ریختیم.... هیچ وقت فرصت نشد این شاهکار رو امتحان کنم....
ولی خب یک مشکل اساسی هست... موقع نصب من با daemon tools یک درایو مجازی ساختم... بازی حالت سینگل اشو که نصب می کنم درسته ، ولی وقته می خوام فولشو نصب کنم می گه سی دی play disk رو بذار... وقتی با daemon این دیسک رو unmount می کنم و پلی دیسک رو می ذارم و OK می زنم دیگه جلوتر نمیره و همین طوری می مونه ، اون پیغامی که سی دی فلان رو بذار میره ، و ظاهرا شروع به نصب می کنه... ولی اصلا جلو نمی ره.... نمی دونم مشکل ازکجاست؟ نرم افزار مشکل داره؟ باید چند تا دروایو باشه که یکیش پلیدیسک و اون یکیش اینستال دیسک باشه ، باید رایت کنم....نمی دونم... اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
کارت گرافیک جیفورس 9500 جی تی است.
رم نمی دونم چه مدلیه ولی 2 گیگه.
مشکل بازی اینکه نصب می شود و اولش که فرد روی تخت هست نیز خیلی خوب اجرا می شود
ولی وقتی در کوبا یعنی اولین مرحله در کافه شروع می شود با کندی حرکت روبرو می شوم
یعنی می گیرد و ول می کند و یواش یواش می رود جلو صحنه بازی خراب می شود زمین زرد می شود و .....
کارت گرافیکم یک گیگ هست یا نه ؟ یا باید ارتقاء بدم یا اینکه با نصب نرم افزاری مشکلم حل می شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر![]()
سلام دوستان من با اويل 4 يه مشكل دارم...
وقتي كه از جنگل خارج ميشم، ميرم تو ده (كه وسطش آتيش روشنه) صحنه رو خيلي بد نشون ميده يعني هيچي معلوم نيست، همه جا سفيده فقط يه سايه اي از آدما پيداست... ميخواستم بدونم راه حلي داره؟
يا مشكل از كجاست؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
مرسي
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)