منم مرکز شهدا هستم مال منم خورد تو عید رفت واسه بعد از سیزده وصل شه الان با اون یکی خط شاتلم وصلم . شهدا اوضاعش خیلی خرابه ؟
منم مرکز شهدا هستم مال منم خورد تو عید رفت واسه بعد از سیزده وصل شه الان با اون یکی خط شاتلم وصلم . شهدا اوضاعش خیلی خرابه ؟
های وبش که مشکل داره. سرعت روی 470 بالاتر نمیره و time out زیاد داره.
تعظیلات تا 5ام هست. شما تا هفتم نتت وصل نشد میتونی شکایت ثبت کنی
من وایینم نمیدونم چطوریه از کجا میگیره ولی هر مرکز جدا واسه خودش تجهیزات داره
من قطعییم بعد ۲۰ روز از خرید سرویسم شروع شد زمانی ک بشون گفتم ببرن بالاتر سرعتمو اره
دقیقا سرعت یهو میاد رو ۱ مگابایت ولی سریع میاد پاییم میشه همین ۴۸۰ تا اینا
تایم اوت ندارم ولی بعضی ساعتا بیشتر از ۶ تا ۱۰ ۱۱ قطع و صلیم زیاد تر میشه
شکایت هم کنی گردن نمیگیرن فقط باید یجور با التماسو هرچی هست بگی بهشون اوکی کنن واست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MMDFullHD; 19-03-2017 at 03:13.
باز شما خوبه قطعی ندارید.
راجع یه تجهیزات مرکز بله همه یه سوییچ داخل مرکز ها دارند اما سوییچ مرکزی تو مخابرات اصلی هست که احتمال زیاد باید شهدا باشه چون تجهیز تر از مراکز دیگه هست اگر رفته باشین.
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
پشتیبانی به من گفت کارشناس دایری بعد از 13 میاد اینطور که به ما گفتن!!!! ولی نمیشه مخابرات که فروشگاه نیست اداره دولتیه باید بعد از پنجم سرکار باشن .
نامرو های وب میفرسته جوابشو از مخابرات میگیره
رانژه اینا مخابرات میکنه 8 ام اینا سرویست رانژه میشه دولتیه از تو پنلت قسمت نامه ها ببین نامه رو فرستادن؟
چراغ ای دی اس ال مودمم بعد از 2 روز از فسخ قرارداد با شاتل خاموش شد خطم کلا صافه هیچی روش نیست اما های وب میگه نامه تو مخابرات برگشت میزنه میگن هنوز خط تخلیه کامل نشده الانم که مخابرات تعطیله .
تا حالا 4 بار برگشت خورده به خاطر خالی نکردن کامل از طرف شاتل .
مهم نیست عجله ندارم الان یه بسته نامحدود شاتل گرفتم 19 تومن تا اخر سیزده رایگانه نت دو تا هط شاتل دارم که یکیشو فسخ کردم .
خوش بحالت که از شاتل داری من که پوسیدم با این اینترنت دایالاپ های وب. اعصاب نذاشته برام هر ساعت از روز یکجوره
منم 20 فروردین ان شاء الله تخلیه میکنم و میرم شاتل
![]()
ممکنه مرکزت مشکل داشته باشه من شهریارم اینجا همه چی خوبه .
- - - Updated - - -
ممکنه مرکزت مشکل داشته باشه من شهریارم اینجا همه چی خوبه .
دوستان نت من هر یه ساعت یه بار بطور کلی قطع میشه و دیگه وصل نمیشه مگر اینکه مودمو ببرم دونه دونه وصل کنم به دو شاخههای دیگه که شاید وصل بشه ولی بازم بعد یه ساعت همین آشو همین کاسست!. پشتیبانی میگه نویز خط زیاده. کسی این مشکل براش پیش اومده؟ تقریبا یه هفته ای هست اینجوری شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)