دوست عزیز شرایط از طریق 2020 جطوریه؟ بدون مراجعه میشه کرفت؟
دوست عزیز شرایط از طریق 2020 جطوریه؟ بدون مراجعه میشه کرفت؟
دوست عزیز درسته تا 2 مگ زدن شده اما شما فقط گزینه 128 یا 256 یا 512 رو انتخاب کنید از گزینه پایینی میتونید نامحدود رو انتخاب کنید اگر 1 مگ یا 2 مگ رو بزنید دیگه گزینه نامحدود نداره و فقط محدود ها میاد ..کامل تست کنید
آقا ما رفتیم مخابرات و سرویس گرفتیم. یه Username و Password هم داد و گفت به زودی تماس میگیرن که راه افتاده و این حرفا. من یادم رفت از طرف بپرسم، این Username و Password رو باید توی همون کانکشن PPPOE وارد کنم؟ یعنی قبلاً که از یه جای دیگه اینترنت میگرفتم و کانکشن ساخته بودم و Username و Password رو وارد کرده بودم و الآن فقط کافیه اون ها رو پاک کنم و جدیدها رو وارد کنم دیگه؟ کار خاصی که نمیخواد؟
خیر
از توی مودم باید کانفیگ کنید
192.168.1.1 رو در مرورگرتون بزنید پسورد و یوز نیم رو admin بزنید
وارد تنظیمات مودم میشوید بعد قسمت Wizard مودم رو پیدا کنید و هر قسمتی که نیاز بود رو پر کنید
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........![]()
کد 17 و 117 سامانه اعلام و رفع خرابی تلفن از سوم اسفند به 20117 تغییر میکند.
دوستان راهی هستش نامحدود با سرعت بالاتر از 512 بشه گرفت ؟
دوست عزیز در صورت امکان خودتون سیم ورودی خط تلفن رو تا تقسیم خود مخابرات چک کنید
ضمنا قبلش حتما از سلامت سیم کشی داخلی هم مطمئن بشید
همچنین اگه براتون مقدوره یه اسکرین شات از مقادیر کیفیت خطتون بذارید تا بهتر بشه بررسی کرد
میتونید مشکلتوتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا در صورت وجود مشکل مشابه بهتر دوستان راهنمائیتون کنن
نه متاسفانه،
علیرغم تبلیغات در قبوض ولی هنوز چیزی از جزئیات طرح بصورت رسمی اعلام نشده !
نکته اول اینه که مرکز قابلیت فنی برای اعطای سرعت بیشتر از 512 بصورت نامحدود رو داشته باشه (که با توجه به پهنای باند کم و گرفتن کاربر هر چه بیشتر بعید به نظر میاد)
حالا شاید هدفتون از این سوال این بود که با داشتن نامه و چیزی ازین قبیل بشه کاری کرد
ولی اگه فرض رو بر این بذاریم که مشکل فنی هم نباشه، دیگه لزومی به نامه هم نیست چون چه بسا قبلتر بدون نامه و حتی بصورت اینترنتی میشد سرعت 1 مگ و حتی 2 مگ نامحدود رو انتخاب و دریافت کرد !
از دهه فجر تا الآن تو سایت مخابرات (tci.ir) طرح عید تا عید گذاشتن ولی هنوز نه این اپراتور های با ادب 2020 میدونن چهخبره نه مراکز مخابراتی! کسی تا حالا تلاش کرده این طرح ها رو بگیره آیا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by maka2; 03-03-2015 at 22:52.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)