من الان تو e care که رفتم برای افزایش اعتبار روش حجمی رو آوردن ظاهرا طرحم به خاطر قدیمی بودم غیر فعال نمیشه میتونم حجم بخرم
بهتر نیست صبر کنم ؟
دقیقا کدوم طرح هارو میگن قدیمی؟
طرحم الان اینه :
512 10گیگ 3ماه 50 تومن
من الان تو e care که رفتم برای افزایش اعتبار روش حجمی رو آوردن ظاهرا طرحم به خاطر قدیمی بودم غیر فعال نمیشه میتونم حجم بخرم
بهتر نیست صبر کنم ؟
دقیقا کدوم طرح هارو میگن قدیمی؟
طرحم الان اینه :
512 10گیگ 3ماه 50 تومن
یعنی چی؟ یعنی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندارید؟
من که از یه مگ نوروزی راضی بودم
و به همین جهت یه یه مگ نوروزی دیگه رو حالت pending برا خودم کنار گذوشتم تا اگر بردوشته شد از این فرصت بی نصیب نمونم![]()
حرکت جالبی پیاده کردی. تلفنی یا از Ecare؟ از Ecare جدید که نمیشه اینکارو کرد. Ecare قدیم هم نمیدونم به چه علت دیگه اجازه ی برداشتن سرعت بالای 128 رو به من نمیده. فقط میمونه زنگ زدن که حسش نیست.
زنگ زدم
بنظرت میشه بازم یکی دیگه کنار بزارم برا خودم؟
آقا من نمیدونم!ولی مسلماً اگر من اینکارو بکنم، بلافاصله طرح های حجیم و ارزون قیمت ارائه میشه، پولم هدر میره
![]()
من امروز صبح طرح نوروزی رو فعال کردم
ولی مودمم اصلا آنتن نداره آنتنش صفره ولی به نت وصل هستم و وقتی دانلودش رو تست کردم روی 250 بود
هرچی مودم رو حرکت مودم حتی یه آنتنش هم پر نمیشه
حالا این مشکل عجیب از چیه
مدل مودمم BM632w
و این جا هموضعیتشو رو میبینید همونجور که میبینید آنتنش صفر شده !!!!؟؟؟
![]()
احتمالا مربوط به مشکلات فریم ور باشه. شاید با یه ریست فکتوری حل بشه. شما وقتی وصلی به نت دیگه چیکار به این کارا داری؟![]()
میگم طرح 512 6 گیگ رو برداشتند؟؟؟ نیستش.... من مدت طرحم که همون بود تموم شد خواستم بگیرم تو منوی طرح ها نبود... ولی رفتم از قسمت افزایش اعتبار تمدیدش کردم...
ecare این مشکل رو داره که طرحی که ازش استفاده میکنی در لیست نیست و فقط برای تغییر طرح باید از داخل e-care انجام بدی.
برای اینکه متوجه بشید چه طرحهایی قابل استفاده هستند هم به جدول تعرفه ها باید بروید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)