سلام خدمت دوستان
من یه مودم tplink وایرلس دار دارم
مشکلم اینه ک در حالت bridge میتونم ب اینترنت وصل شم اما در حالت pppoe نه
اصلا وصل نمیشه
تنظیمات و پسوردش هم یکیه اما نمیتونم وصل شم.کسی راه حلی داره؟
سلام خدمت دوستان
من یه مودم tplink وایرلس دار دارم
مشکلم اینه ک در حالت bridge میتونم ب اینترنت وصل شم اما در حالت pppoe نه
اصلا وصل نمیشه
تنظیمات و پسوردش هم یکیه اما نمیتونم وصل شم.کسی راه حلی داره؟
آقا یکی از رفیقام رمز مودم وایرلس شو عوض کرده بعد حالا دیگه با رمز جدید بالا نمیاد.بهش گفتم رمزت رو همون قبلی کن کرد بازم نشد چکار باید بکنه.؟
لطف سریع جواب بدید ممنون![]()
مودم چ مارکی؟
در صورت کلی بره تو تنظیماات مودم و تنظیمات وایرلس یا ببینه کد رو یا مودم رو ریست کلی کنه یا wps رو فعال کنه و با wps وصل بشه که کد نمیخاد.
TapatalK
بله چون مک مودم از شبکه فیلتره و مک سیستم بازه.زنگ بزنید و حین اتصال ppoe بگید مک فعلی که تقلای وصل شدن داره رو برام از فیلتر خارج کنید.بعد به تنظیمات مودم شک کنید
TapatalK
اگر وضعیت این هست که با Bridge وصل میشه و با pppoe وصل نمیشهبله چون مک مودم از شبکه فیلتره و مک سیستم بازه.زنگ بزنید و حین اتصال ppoe بگید مک فعلی که تقلای وصل شدن داره رو برام از فیلتر خارج کنید.بعد به تنظیمات مودم شک کنید
پست بالا تایید میشه
این روش رو خودم انجام دادم قبلا اما چراغ اینترنت روشن نمیشه و وصل نمیشه یوزر و پسوردم هم درسته vci و vpi هم درسته با bridge به اینترنت وصل میشه اما با pppoe وصل نمیشه
یک بار مودم را با سوراخ یا کلید پشتش ریست کن ( 15 ثانیه نگه دار) و بعد دوباره با pppoe کانفیگ کن
سلام دوستان
كارت شبكه من وصل هست ولي به اينترنت وصل نميشم علامت 2 تا مانيتور روشن اون پايين مياد و از بين نميره و همينطور ميمونه ؟
سلام وقت بخیر
جدیدا خونه رو عوض کردیم و اومدیم خونه جدید این خونه از قبل سرویسش ماله مخابرات بوده حالا یه مشکل عجیب دارم به هبچ عنوان نمیتونم وصل نت بشم تنها فقط و فقط به یک صورت میشه و اونم اینکه من گوشی تلفن رو بردارم اینجوری وصل میشه مثل کاری که الان کردم که فقط بیام مشکلم رو بگم همچین که گوشی تلفن گذاشته میشه اینترنت هم قطع میشه خیلی از راهها رو هم امتحان کردم رفتم اسپلیتر گرفتم فایده نداشت خط رو مستقیم به خود مودم وصل کردم یا تلفن رو از اسپلیتر قطع کردم هیچکدوم فایده نداشته مودمم D-link هست و بصورت pppoeهم استفاده میکنم
دان استریم زمانی که نت وصله جه قدره؟
در کل خطط ظاهرا نویز داره
تمام راههایی که امتحان کردی رو دونه به دونه بنویس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)