این شرکت چه اصراری داره سرویس های نامحدودشو اینجور ارائه بده؟؟!
مثل بقیه شرکتا نامحدودا رو یه نوع ارائه بده محدودا هم یه نوع.
واقعا خیلی تعرفه ها مسخره شدن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این شرکت چه اصراری داره سرویس های نامحدودشو اینجور ارائه بده؟؟!
مثل بقیه شرکتا نامحدودا رو یه نوع ارائه بده محدودا هم یه نوع.
واقعا خیلی تعرفه ها مسخره شدن
اخه من 5گیگ هم دان نکردم تا الان که یکدفعه سرعت اومد پایین!
باید منتظر باشیم ببینیم چی میکنن
گفتن قیمت STM1 گرون شده، اما ما سرویسا رو گرون نکردیم! ما هم گفتیم ایول! (هرچند گه میدونستیم فقط یکم کمتر سود میگیرن!)
تا سه ماه!
اما STM1 54% گرون شد! این از خدا بیخبرا فعلا 67% افزایش قیمت داشتن!
حالا اینش هیچی! ریدن به کیفیت سرویس! کیفیتو هم نصف کردن!
fair user policy
همون مصرف عادلانه هست البته این روش که اینها گزاشتن درست نیست .
خیلی کشور ها من دیدم مثلا در طی روز یک گیگ اول حداکثر سرعت یک گیگ دوم سرعت کم می شه و.... اینطوری که مثلا سرعت 128 نتونه بیشتر از 5 گیگ دانلود کنه .
آره . البته فقط از لحاظ اسمی !!!! چون الان دیگه سرویسم شده رسما شده 128 ! نه 256![]()
چه عجب بالاخره نامحدودای برنزی هم سرعتاش درست شد!!
من الان با 512 برنزی بین 60-70 دارم دان میکنم
![]()
Last edited by linuxx2011; 25-08-2013 at 14:01.
اسیاتر(Asia Shit) پیشرو در گران فروشی و کم فروشی با سرعت بسیار بسیار کم و کیفیت افتضاح نشان بدترین خدمات سال 91 را دریافت کرده و به ان مفتخر است که اعلام کند واحد پشتیبانی ما از ناکارامد ترین افراد و بی ادب ترین ها انتخاب شده تا وقتی شما نیاز به پشتبانی داشته باشید به شما پرخاش کرده و با بی ادبی تلفن را قعط کنند.ما همچنین امیدواریم این روند را انفدر ادامه داده تا شما را دیوانه کنیم و پول های جیب شما را خالی.این هم تبلیغ واقعی اسیاشت اسیاتر و یا هر اسمی که دوستان روش میزارن.من امروز زنگ زدم پشتیبانی بهش میگم پینگم رفته بالا پینگ اینترانت میگه چی میگم پینگ داخلی رفته بالا باز میگه چی یعنی چی.میگم پینگ سایت ها و هاست ها و وی پی اس های داخلی رفته بالا مثلا پینگ تابناک رفته بالا یا سایت ورزش3 بعد میگه خوب پینگ تون چنده مگم 200 داخلی 500 خارجی بعد میگه خوب خوبه که نرماله مشکلی نیست.بعد گفت پینگ 200 برای داخل استاندارده و پینگ 600 هم برای خارج.بعد گفتم من از مخابرات adsl دارم پینگش 7 میلی ثانیه هست میگه ما سرویسامون محدودیت نداره مثل بقیه شرکت ها نیستیم
.گفتم من 256 نامحدود مخابرات با 60 دانلود میکنم پینگم 7 میلی ثانیه هست محدودیته بعد شما با سرویس 512 برنزی به زور میشه 30 کیول دانلود کردو پینگ 200 بدون محدودیت هستید بعد چند تا چرتو پرت گفت و گوشی رو قعط کرد لعنت بر پدر مادرش که شعور تربیت کردن این الاغ زاده رو نداشتن
بله برای ما هم درست شد!
256 برنزی دارم از سایت ایرانی دانلود میکنم! تا 16 هم میره!
لذت دانلود، آسیاتر!
کیفیت دانلود= آسیاتر
پینگ عالی= آسیاتر
کی؟ آسیاتر
کجا؟ آسیاتر!
تلفن: ندارد! + دو تا 6!
Last edited by ShadowDragon; 25-08-2013 at 14:26.
منم امروز از ساعت 0 تا 2 همینطور بود اینترنتم بعدش قطع شد و پس از کانکت شدن مجدد سرعتم شد 128 کیلوبیت و الان دارم با 16 کیلوبایت دان میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)