تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1483 از 1635 اولاول ... 483983138314331473147914801481148214831484148514861487149315331583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,821 به 14,830 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام اگه احتمال هست که بعدا باهاش کار حرفه ای انجام بدبد باید دوربین با قابلیت تعویض لنز بگیرید و بعدها بسته به نیازتون لنز اضافه کنید .canon 600dو Nikon d5100 هر دو با لنز کیت 18-55 تا 2تومن قیمتشونه .البته میشهبا قیمت کمتر دلهایی مثل کنن 1100d قیمت1400 و نیکون d3100قیمت 1600 گرفت .فزقشوت هم اینه که اولی ها رده متوسط ودومی ها که از قیمتشون هم میشه حدس زد رده ی مبتدی هستند همشون هم کارتون رو راه میندازن .ولی برای کا ر حرفه ای همون رده متوسطیا مناسب ترن..
    دوربین های بدون اینه هم برای علاقمندان به عکاسی کاملا مناسبند مثل سونی سری nex وcanon eos m و فوجی xe1
    ضمنا اگه تو سطح حرفه ای سوال دیگه ای داشتین در قسمت دوربین های ح فه ای مطرح بفرمایید لطفا
    Last edited by m0fidi; 09-07-2013 at 00:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان بالاخره به مدت 5 ساعت با یهg12عکاسی کردم هرچند که کیفیت عکساش خوبه وامکانات دکمه های میانبر خوبی داره ولی چندتا نکتش تو ذوقم زد
    مثلا:
    فاصله بین دو عکس زیاد میشد(از نظر زمانی)
    چشمیه مناسبی نداره
    ارگونومی ساختش به صورتیه که یه مقدار شاید استفادشو سخت کنه
    البته به طور کلی کیفیتش عالیه کاش زوم دستی روی لنز و آفتامات فوکوس هم روی لنزش داشت

3. این کاربر از ali0ins بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام اگه احتمال هست که بعدا باهاش کار حرفه ای انجام بدبد باید دوربین با قابلیت تعویض لنز بگیرید و بعدها بسته به نیازتون لنز اضافه کنید .canon 600dو Nikon d5100 هر دو با لنز کیت 18-55 تا 2تومن قیمتشونه .البته میشهبا قیمت کمتر دلهایی مثل کنن 1100d قیمت1400 و نیکون d3100قیمت 1600 گرفت .فزقشوت هم اینه که اولی ها رده متوسط ودومی ها که از قیمتشون هم میشه حدس زد رده ی مبتدی هستند همشون هم کارتون رو راه میندازن .ولی برای کا ر حرفه ای همون رده متوسطیا مناسب ترن..
    دوربین های بدون اینه هم برای علاقمندان به عکاسی کاملا مناسبند مثل سونی سری nex وcanon eos m و فوجی xe1
    ضمنا اگه تو سطح حرفه ای سوال دیگه ای داشتین در قسمت دوربین های ح فه ای مطرح بفرمایید لطفا
    آینه نداشتن ویژگی مثبتیه که اعلام میکنن؟
    مگه امکان تغییر میدان دید در چشمی و عکس گرفته شده رو نمیده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان میخام یه دوربین دیجیتال بخرم.آماتورم و چیز زیادی درمورد دوربین دیجیتال نمیدونم.
    الان مد نظرم دوتا دوربین هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    sony hx10
    برام کیفیت عکس و شفافیتش مهمه.فیلمبرداریشم خوب باشه که چه بهتر
    و اینکه اگه از دوستان کسی مدل بهتری در این رنج قیمت میشناسه ممنون میشم معرفی کنه
    ممنون

داره خودمونی میشه HadiOn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازم سلام رفقا من فکر می کنم 600 D واسم مناسب باشه . میخوام ببینم واسه خریدش به چه نکاتی توجه کنم ؟ منظورم اینه که مثلا دوربین سفارش اروپا باشه یا مثلا مونتاژ کجا باشه و ازین صحبتا .... سوال بعدیمم اینه که پیشنهادتون در مورد خرید دوربین دست دوم چیه ؟ منظورم اینه که دوربینا دستگاهایین که معمولا زیاد به مشکل برمیخورن و بهتره نو بخریم یا نه ؟ سوال آخرم این که اگه خواستم دوربین دست دوم بخرم چیاشو چک کنم و چجوری چک کنم که بفهمم سالم باشه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آینه نداشتن ویژگی مثبتیه که اعلام میکنن؟
    مگه امکان تغییر میدان دید در چشمی و عکس گرفته شده رو نمیده؟
    بدون اینه ها یا mirrorlessرده دیگه از دوربین هاست که یه چند سالی هست وارد دنیای رقابت شده .فرقشم اینه که امکانات دوربین SLR یا حرفه ای رو در بدنه کوچک فراهم کرده و این کوچکی بخاطر حذف اینه میباشد.(اینه تصویر لنز رو در چشمی نمایان میکنه)

8. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان میخام یه دوربین دیجیتال بخرم.آماتورم و چیز زیادی درمورد دوربین دیجیتال نمیدونم.
    الان مد نظرم دوتا دوربین هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    sony hx10
    برام کیفیت عکس و شفافیتش مهمه.فیلمبرداریشم خوب باشه که چه بهتر
    و اینکه اگه از دوستان کسی مدل بهتری در این رنج قیمت میشناسه ممنون میشم معرفی کنه
    ممنون
    سلا م
    چند پست قبل تر یکی از دوستان نوشته بود که از sx230 راضی نیست.منم شخصا باهاش کار نکردم ولی جزو سری های خوب canon محسوب میشه اون دوربین سونی هم تو این رنج انتخاب خوبیه.

10. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بازم سلام رفقا من فکر می کنم 600 D واسم مناسب باشه . میخوام ببینم واسه خریدش به چه نکاتی توجه کنم ؟ منظورم اینه که مثلا دوربین سفارش اروپا باشه یا مثلا مونتاژ کجا باشه و ازین صحبتا .... سوال بعدیمم اینه که پیشنهادتون در مورد خرید دوربین دست دوم چیه ؟ منظورم اینه که دوربینا دستگاهایین که معمولا زیاد به مشکل برمیخورن و بهتره نو بخریم یا نه ؟ سوال آخرم این که اگه خواستم دوربین دست دوم بخرم چیاشو چک کنم و چجوری چک کنم که بفهمم سالم باشه ؟
    سلام .تا اونجایی که من میدونم هنوز کار تقلبی تو دنیای دوربینها (بخصوص حرفه ای که گران قیمتند)نشده برای همین اصل هستند و فرقی نداره مال کجا باشند .خریدن دوربین دست دو بسیار رایجه و دوربین ها معمولا مشکل خاصی ندارن حتی هنوز دوربین ها ی از رده خارج با اینکه دست چندمن خرید وفروش میشن کافیست داخل منو ها شوید کمی کار کنید و عکس بگیرید و سرعت لود شدن و این چیزا رو چک کنید یا اگه همراه لنز میباشد از سالم بودن لنز و خش نداشتنش و..مطمین شوید ولی در کل اگه ممکن بود ترجیحا نو مطمین تره دیگه.بهتره این سوالتون رو در بخش دوربین های ح فه ای مطرح کنید و از تجربه ی دوستان دیگر که وارد ترند استفاده کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

دوستان یه دوربین داداشم میخواد بگیره

ازم راهنمایی خواست

میخواد فیلمبرداریشم عالی باشه

خودم نیکون P100 دارم داداشم خوشش میاد ازش

ولی خوب مال خیلی وقت پیشه

یه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان یه دوربین داداشم میخواد بگیره

ازم راهنمایی خواست

میخواد فیلمبرداریشم عالی باشه

خودم نیکون P100 دارم داداشم خوشش میاد ازش

ولی خوب مال خیلی وقت پیشه

یه راهنمایی کنید
    سلام
    نگفتید تا چقدر میخواهید هزینه کنید?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •