دوستان راه حلی دارند؟
دوستان راه حلی دارند؟
دوستان عزیز من یه چند وقت شده دلم بدجوره هوای دیابلو 2 رو کرده واسه همین خواستم نصبش کنم که نمیشه . یعنی وقتی دیسک 1 رو میذارم که نصب کنه سیستم اونو نمیخونه و تقریبا میشه بگی که هنگ میکنه و تا دیسک رو بیرون نیارم درست نمیشه درضمن ویندوزم 7 هست و دو نسخه از بازیو دارم که هر دوتاش اینطوری میشه . یکی از دارینوسه و دیگریشم اصلیه .
البته قبلا روی xp جواب میداد ولی روی 7 نه .
آیا راهی به نظرتون میرسه ؟
کسی جواب ما رو نمیده مشکلم صفحه پیش مطرح کردم کسی جواب نداد
داخل dvd هم چیزی نبود گرافیگم هم اپدیت شده هست بیخیالش شدم
دوس عزیز گرافیکتون برای اجرای این بازی ضعیفه...ضمن اینکه این بازی برای اجرا حداقل نیاز به یه سی پی یوی 2 هسته ای قوی(ترجیحا سه هسته ای)نیاز داره...
تنها راه حلی که به نظرم میرسه اینه که ببین آیا میتونی از DVD های بازی ایمیج بگیری بعد نصبشون کنی....اگه حتی قادر به ایمیج گرفتن هم نیست باید DVD رو تعویض کنی!
دوست عزیز این بازیهای فارسی اخطارهاشون هم عین خودشون بد بی پدر مادره و اصلا نمیشه اصلیت و نسبشون رو مشخص کرد
از من میشنوی نسخه_ی انگلیسی بازی رو تهیه کن خیلی بهتره دیگه از این ایرادهای عجیب غریب هم راحت میشی راستش یکی از دوستان خود من هم نسخه_ی فارسی PES رو گرفته بود با اینکه خیلی ادعاش میشد حرفه ای دوبله شده ولی آنچنان افتضاح بود که هر دومون نزدیک بود روی کیبورد بالا بیاریم![]()
Counter_Strike_Source_v63
هنگام نصب پسورد می خواهد نمیدونم چیه کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز یه سر به این آدرس بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
موقه اجرای Call Of Duty 7 :Black Ops این پیغام میاد!
میخاستم ببینم اصلا روی سون اجرا میشه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)