هم میتونی باتری شارژی بخرید هم باتری مخصوص خود کنسول که با یه کابل usb شارژ میشهدسته های xbox 360 چه جوری شارژ می شن؟ باید شارژر بخری؟
هم میتونی باتری شارژی بخرید هم باتری مخصوص خود کنسول که با یه کابل usb شارژ میشهدسته های xbox 360 چه جوری شارژ می شن؟ باید شارژر بخری؟
یه سوالی : من یکی از دی وی دی های xbox360 رو گذاشتم تو کامپیوتر کلا 170 مگ فایل بیشتر بهم نشون نداد! یکی دیگه گذاشتم فقط 5 مگ نشون داد.طبیعیه؟!؟
لنز این کنسول رو چه چیزی میتونه خراب کنه؟دی وی دی های خش دار یا کثیف یا ارزون قیمت ممکنه آسیب برسونه؟
یه چیز دیگه : بازی هواپیمایی خوب چی پیشنهاد میکنید؟
1-بله
2-از 6 تومن داره تا 25 تومن
3-یکی
4-xbox 360
سلام.من بازم يه سوال ديگه داشتم:بازي هاي Xbox Live رو بجز دانلود راه ديگه اي هست براي بدست آوردنشون؟
ممنون
فقط " _ " بردار. و بعد برو قسمت فروشگاهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تضمین و تبلیغ اینکه خوب هست رو نمیکنم . فقط گفتم که توی فروشگاهشون با این قیمت دیدم
[QUOTE=dogtag;4994141]سلام.
بچه ها شرمنده که می پرسم، نمی خوام دعوا درست کنم یا همچین چیزی!
فقط یادمه قدیما این جناب XBox مشکل گرمایی داشت.
می خواستم ببینم الان هم داره یا نه.
لطفاً صادقانه بگید. پدرم در اومده تا پولش رو در آوردم!
و این که کابل HDMI تو Premium هم هست یا نه؟ تو Elite که هست ایشالله؟
ممنون[/
QUOTE]
سلام
xbox قدیم ها از این مشکلات داشت اما با اومدن مین جسپر شما میتونی بدون اضافه کردن هیچ فن یا کلا خنک کننده ، راحت بازی کنی خدوم الان از اوایل سال 2009 دارم و شده که 7-8 ساعت هم بازی کنم اما تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم (البته بازی هایی که اینقدر طول میکشه رو معمولا روی هارد نصب میکنم)
تولید مدل پرمیوم متوقف شده و الان فقط مدل های الیت و آرکید هست که پیشنهاد همه مدل الیت هست و کابل HDMI و البته کامپوننت های AV رو از توش برداشتن .
برای شارژ میتونی باتری قلمی های شارژی بخزی و یا باتری های مخصوص xbox که شارژی هستن و فکر کنم حدودا 15 هزار تومان باشن
1.بله میتونه ، منتها به شرط ایمکه بری توی شبکه لایو و آپدیتش کنی وگرنه بدون آپدیت تا اونجایی که میدونم فقط WMV رو میخونه.
2.بله USB میخوره و میتونه عکس و آهنگ و فیلم رو ازشون پخش کنه
3.راستش اینون نمیدونم
4. بله الیت 330 توما خوبه (البته حواستون باشه که داشبورد و فریمور جدید روش نصب باشه)
5.کابل HDMI بین 14 تا 18 هزار تومان هست که بیشتر جا ها 15 هزار تومان میفروشن
6.تمام بسته های xbox یک دسته توشن هست . (فقط من یک مدل COD که Limited Edition بود رو با دوتا دسته دیدم که البته قیمتش چهارصد و خورده ای بود)
7.تقریبا یکی هستن اما من چند تا دمو که مقایسه کرده بود دو تا بازی رو (AC2 و یک بازی دیگه اسمش یادم نیست) توی دو تا کنسول ، PS3 یک مقدار جزئی بهتر بود(اینطوری که میدونم CPU کنسول PS3 d یکمی قویتر هست) البته خودم باز هم 360 رو انتخاب میکنم چون هم راحت تر میتونم بازی واسش پیدا کنم و هم بین 3 هزار تومان و 50 هزار تومان تفاوت زیادی میبینم
mkv رو مثل 99 درصد player های دیکه و حتی PS3 نمیتونه . هم از رو dVD هم HDD هم USB
میخوره و خیلی راحت پخش میکنه
خوب مثلا بقیه چیز ها شامل چی میشه ؟ منظورت اینه مثلا فیلم DVD که VOB هست رو هم Convert کنه به avi?
قیمت عالیه بخر تا گرون نشده
دوستمون گفتن این رو ماله خودش 30 تومان
اینم که دوستمون گفتن 1 دونه و جدا هم 40 تومان
سوال اخر هم :
Microsoft XBOX 360
گرچه من جفتش رو دارم
روی WINDOWS اینطوری نشون میده حجم رو
هرچیزی که همه لنز ها رو میتونه خراب کنه
اون چیز هایی که گفتی هم شاملش میشه
بازی Flight زیاد نیست
ولی بهترینش همون Ace Combat 6 هست که انحصاری 360 هم هست
نه
البته برای ما و شما نه
چون jtag و داستان هایی هست که به معدود کنسول ها جواب میده و خرج داره و live رو باید به کل بیخیال شد
طبیعیه.یه سوالی : من یکی از دی وی دی های xbox360 رو گذاشتم تو کامپیوتر کلا 170 مگ فایل بیشتر بهم نشون نداد! یکی دیگه گذاشتم فقط 5 مگ نشون داد.طبیعیه؟!؟
خیلی از فایل های موجود در DVD بازی های XBOX360 توسط کامپیوتر قابل خواندن ( Readable ) نیستند. ( احتمالا به خاطر مسائل امنیتی ) . اما نرم افزارهایی هم وجود داره که توانایی خواندن فایل های این DVD ها رو دارند.
Last edited by Yi Yi; 28-05-2010 at 17:43.
بازی H.A.W.Xبازی هواپیمایی خوب چی پیشنهاد میکنید؟
DVD هایی که لنز دستگاه های دیگه آسیب میرسونن که مشکل حتما ایجاد میکنن.لنز این کنسول رو چه چیزی میتونه خراب کنه؟دی وی دی های خش دار یا کثیف یا ارزون قیمت ممکنه آسیب برسونه؟
من شنیدم که DVD های Play Box هم واسه دستگاه خوب نیستن
دوستان
برای خرید کپی خور شده بگیریم یا خام؟
از کجا باید بفهمیم داشبوردش آپدیته؟
من میخوام دستگاهی که بگیرم آک باشه یعنی در جعبش باز نشده باشه....
تو فروم آموزش کپی خور کردن هست؟
مم
نون
.
.
کپی خور کردن کار شما نیست
داشبورد رو خودتم می تونی دانلود کنی
کپی خور بخری بهتره
آکبهند هم بخری همون جا باید 8 تومن بدی برات کپی خور کنه
ممنون از جواب همه ی دوستان.
متعاقباً یه سری سوال دیگه هم پیش اومد.
این MKV رو حتی با آخرین Dashboard و فریمور هم نمیشه خوند؟ آخه میدونید داستان چیه؟ یه مشت Blu-Ray Rip دانلود کردم، می خوام تو تلویزیون ببینمشون، ولی هیچ راهی پیدا نمی کنم! (شکلک گریه!)
این داشبورد و فریمور هم یادمه یه تاپیکی، پستی چیزی داشت که از کجا بفهمم آخرین ورژنه و اصطلاحاً تا ته نره تو پاچم!
فکر کنم همین!
حالا باز مزاحم می شم!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)