سلام
دیروز من برای یکی از اقوام میخواستم ثبت نام اینترنتی بکنم
قبلا سرعت فقط تا 512 بود ولی موقع ثبت نام دیدم که 1 مگ و 2 مگ هم توی لیست ثبت نام مخابرات هست
الان هم چک کردم بود
![]()
سلام
دیروز من برای یکی از اقوام میخواستم ثبت نام اینترنتی بکنم
قبلا سرعت فقط تا 512 بود ولی موقع ثبت نام دیدم که 1 مگ و 2 مگ هم توی لیست ثبت نام مخابرات هست
الان هم چک کردم بود
![]()
سلام
من نامحدود رو گفتم وگرنه محدود تا ۲مگ میدن.
سلام
دوستان مستاجر میتونه بدون نیاز به مالک خط و همینطور بدون نیاز به حضوری رفتن فقط از طریق 2020 ثبت نام کنه؟
من هم منظورم نامحدود بود
واسه ارتقا از طریق سایت ۲۵۶ بیشتر نیست .من فکر میکنم داخل دفاتر مخابراتی مناطق این کار بشه
چون واسه ثبت نام جدید طبق گفته ی دوستمون میشه تا ۲ مگ هم سرویس گرفت اونم نامحدود. فکر کنم آروم آروم مخابرات داره دوباره سرویس ها رو به حالت قبل برمیگردونه
من فکر میکنم واسه سال جدید برنامه هایی داره. اگر بیاد رو ۱ مگ من خودم ۱ مگ میگیرم.
البته اینم بگم من الان سرویسم ۵۱۲ نامحدود هست. پس این سرویس ها وجود دارن. ولی احتمال از طریق سایت نمیشه درخواستش رو داد !
اصلا بحث مالک یا مستاجر نیست تو مخابرات دوستان اشتباه نکنند.
بجث مالک خط تلفنه! یه مستاجر هم میتونه تو خونه خط تلفن به نام خودش بخره. اصلا مخابرات کاری نداره به اینکه خونه در مالکیت چه کسیه. فقط کار داره مالک خط تلفن کیه.شما میتونید خودت یه خط بخری 50 تومن بیان وصل کنن ( تو خونه استیجاری) رو همون خطم اینترنت بگیری.هیچ وقتم به هیچکس هم لازم نیست بگی مستاجری.اصلا وقتی خط به نام خودت باشه فکر میکنن مالک خونه هستی.
یا میتونی فتوکپی شناسنامه مالک خط رو ببرید برای ثبت نام و دریافت سرویس اما برای جمع کردن سرویس خود مالک خط باید باشد.
تو ثبت نام آنلاین کد ملی و مشخصات مالک خط نیازه.
بعضیها خونه استیجار یدارن میرن خط تلفن میخرن 50 تومنه.
میره رو قبض.
ssh ssh+ vpn stunnel stunne;+ همه اینها کا رمیکنن.
نمی دونم چرا این اینترنت مخابرات از دیروز مشکل پیدا کرده بیشتر سایت ها باز نمی شن چه خارجی و چه ایرانی ولی با تغییر آی پی میشه رفت توی سایتهای داخل اما با خود اینترنت عادی نمیشه!!!؟؟
من صفحه ثبت نام رو چک کردم ۲مگ گزینه نامحدود نداشت.
الان خیلیا دنبال نامحدود بالای 512هستن اما نمیدن دیگه، یک روز مرکز مخابراتی بودم یکی کلی التماس کرد اما اپراتور گفت وقتی گزینش نیست کاری از دستش بر نمیاد.
متاسفانه این بخش رو تست نکردم
ولی کلا تو نرم افزارهای مشابه هم خیلی اوقات مجبورم برای دانلود استیکر از فیـ*ـلـ*ـتر شـ*ـکـ*ـن استفاده کنم !
اگه این رو برای نامحدود زده بود میشه پیش شماره رو بفرمائید ؟ (همون سه رقم اول)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)