منم طلایی 2 مگ دارم اما این مشکل رو ندارم. از Dns Jumper که دوستمون معرفی کردن استفاده کنید شاید جواب بده برای شما.
منم طلایی 2 مگ دارم اما این مشکل رو ندارم. از Dns Jumper که دوستمون معرفی کردن استفاده کنید شاید جواب بده برای شما.
اندر شگفتی های مخابرات، اگر پسورد رو اشتباه بزنید بهتون IP میده و بعد هر سایتی بخواهید برید میگه پسورد اشتباهه!!
نمیدونم اون ارور 691 رو پس برای چی گذاشتن!
مرسی از پاسخگوییتون
دقیقا کدوم صفحه معرفی کردند ایشون؟!
لینک برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط معرفی کرده بودند توضیح خاصی نداره. اینترفیس ساده ای داره. نصبش کنید
سلام.
من میخوام یک بعد دیگه مسپله رو بگم
اونم اینکه در حال حاظر اینترنت را به ایران 30 درصد ارزان تر از قبل می فروشن.یعنی ارزان تر از قیمت جهانی اش.دلیل ارزون شدن ترافیک هم این بوده.
حرف اصلیم اینکه چطوری در زمانی که همه میخواستن ایران تحریم کنند و بهش جنس نفروشنُقیمت اینترنت داشت بعد از سال ها کم می شد.اونم برای ما.
سوال دیگه هم دارم.مال ایران نیست هااا.
چرا توی دنیا کشورها میان هزینه های خیلی خیلی بالایی میکنند و ماهواره های چندین میلیارد دولاری می فرستن هوا برای بهبود اینترنت.مگه اینترنت چقدر برای شون سود داره.نگید انسان هایُانسان دوستی هستن که خندم میگیره.اینا برای دوران بارداری خانم ها کیسه دوختن(داستان خلق قرص های ضد افسردگیرو بخونید که چطوری به ملت قالب کردن.اون از راه علمی.)
کدوم شرکت و یا صنعت بیشترین درآمد از اینترنت داره؟؟؟
بازم سرچی درباره ی درآمد پورنوگرافی بکنید ببینید اول کدوم کشور بیشترین تولید داره و بعد سودش در سال چقدره.از همه مهمتر کدوم کشور بیشترین بازدید از این پورن هارو داره.
همه چیز دست خودتون.فقط نیاز هست بلد باشید چطوری سرچ کنید.
البته اگر فارسی نباشه خیلی بهتره و نتایج جالب تر هم درمیاد.
موفق باشید.
3شب اینترنتم رو 20 کیلوبایت از لینک 4upload
طرح اینترنتم 1 ساله 2مگ مرکز قرقی جاده سیمان ی جای پرت ک اینجا ب کسی خط تلفن نمیدن چ برسه اینترنت بیشتریا از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن
قبل این 3 شب از 90 تا 120 میومدسرعتم حاالا چجوری سرعتم اینقدر اومده پایین؟؟؟؟
فکر کنم شما باید سرعتت روی 240 باشه . همین 90 تا 120 هم کمه. برای منم شاید یک هفته ای بشه که اینطور شده. میاد روی 32 و نهایتا 90.
اگه براتون این سایت باز میشه و میتونید لاگین کنید حتما به قسمت پشتیبانی برید و تیکت (درخواست) پشتیبانی بدید و مشکل رو مطرح کنید. امیدوارم این فشارها جواب بده و مشکل رو برطرف کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تاحالا با این سایت جدید ترافیک خریده؟ این سیستم رزرو باز چه جوریه؟ طرز کارش به چه شکلیه؟
سلام کسی کمک کنه حتما برای دانلود شبانه بیدار باشم و مودم را روشن خاموش کنم تا سرعت عادی بشه و گرنه روی 30 میمونه ؟؟؟؟؟
شما حجم که بخرید بعد نیم ساعت به حسابتون اضافه میشه
یعنی حجمی که میخرید اول به ترافیک رزرو اضافه میشه بعد نیم ساعت به ترافیک اصلیتون اضاف میشه
پس اگه شارژتون تموم بشه وشما اقدام به خرید حجم بکنید تا نیم ساعت نت نخواهید داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)