تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1482 از 1805 اولاول ... 482982138214321472147814791480148114821483148414851486149215321582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,811 به 14,820 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

کسی این مشکل مشابه رو نداره یعنی؟!!
    منم طلایی 2 مگ دارم اما این مشکل رو ندارم. از Dns Jumper که دوستمون معرفی کردن استفاده کنید شاید جواب بده برای شما.

2. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اندر شگفتی های مخابرات، اگر پسورد رو اشتباه بزنید بهتون IP میده و بعد هر سایتی بخواهید برید میگه پسورد اشتباهه!!

نمیدونم اون ارور 691 رو پس برای چی گذاشتن!

4. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

منم طلایی 2 مگ دارم اما این مشکل رو ندارم. از Dns Jumper که دوستمون معرفی کردن استفاده کنید شاید جواب بده برای شما.
    مرسی از پاسخگوییتون
    دقیقا کدوم صفحه معرفی کردند ایشون؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

مرسی از پاسخگوییتون
    دقیقا کدوم صفحه معرفی کردند ایشون؟!
    لینک برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط معرفی کرده بودند توضیح خاصی نداره. اینترفیس ساده ای داره. نصبش کنید

7. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه خبری که مال پارسال بود رو پیدا کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته که هر لینک 10 گیگابیتی رو ماهیانه 50 هزار یورو میخرن. همون رو اگر قرار داد 15 ساله ببستن کل 15 سال میشه 2 میلیون یورو( تخفیفش خیلی زیاد میشه) که سالیانه در میاد 130 هزار یورو.
    خوب الان نوبت ماشین حسابه:
    1
    فرض میکنیم که دولت داره نت رو ماه به ماه میخره.
    خوب 50 هزار یورو در 4000 تومن میشه: 200.000.000 تومن. حالا خطمون بود 10 گیگابیتی که تقسیم بر 10000 (کابران 1 مگابیتی) میکنیم در میاد هر لینک 1 مگابیتی برای دولت به عبارتی 20 هزارتومان.(بغیر از هزینه های زیر ساخت که اونم جداگانه دارن پول خط تلفن و ابونمان رو میگیرن)
    2
    اگه دولت نت رو 15ساله بخره:
    هزینه هر سال میشه 130 هزار یورو در 4000 تومن میشه520.000.000 تومن. که بر مبنای خط 10 گیگابیتی و تقسیم بر 10000 کاربر 1 مگابیتی میشه سالی 52 هزار تومان و به عبارتی ماهی 4.333 تومان.
    هزینه های زیرساخت رو که ازمون میگیرن. هزینه های سرویس اشتراک و پشتیبانی و غیره رو هم ما 200 درصد حساب میکنیم.
    حالا به تعرفه ها توجه کنید.
    نت نامحدود 1 مگ: 13000 تومان
    نت نامحدود 2 مگ: 26000 تومان
    نت نامحدود 4 مگ: 52000 تومان
    نت نامحدود 8 مگ: 104000 تومان
    نت نامحدود 16 مگ: 208000 تومان
    برای سرویس های یه ماهه بدون محدودیت سرعت چون ما به نسبت خط 10 گیگابیتی کاربر اضافه رو حساب نکردیم.
    حالا جالبه که دارن یه سرویس 1 مگ رو میفروشن به 200 هزار تومان یعنی برابر با سرویس 16 مگی که من حساب کردم.(تازه من هزینه های جانبی رو خیلی دست بالا حساب کردم)

تازه 2 میلیون یورو نسبت یه بدهکاری اقای X که 18 میلیارد دلار هست رقم خیلی کمی هست!
    یکمی هم تولید ناخالص برای کشور خوبه!

منبع: خودم با استفاده از قیمت هایی که جناب اقای محمود خسروی معاون وزیر ارتباطات بیان کردند!
    سلام.
    من میخوام یک بعد دیگه مسپله رو بگم
    اونم اینکه در حال حاظر اینترنت را به ایران 30 درصد ارزان تر از قبل می فروشن.یعنی ارزان تر از قیمت جهانی اش.دلیل ارزون شدن ترافیک هم این بوده.
    حرف اصلیم اینکه چطوری در زمانی که همه میخواستن ایران تحریم کنند و بهش جنس نفروشنُقیمت اینترنت داشت بعد از سال ها کم می شد.اونم برای ما.

سوال دیگه هم دارم.مال ایران نیست هااا.
    چرا توی دنیا کشورها میان هزینه های خیلی خیلی بالایی میکنند و ماهواره های چندین میلیارد دولاری می فرستن هوا برای بهبود اینترنت.مگه اینترنت چقدر برای شون سود داره.نگید انسان هایُانسان دوستی هستن که خندم میگیره.اینا برای دوران بارداری خانم ها کیسه دوختن(داستان خلق قرص های ضد افسردگیرو بخونید که چطوری به ملت قالب کردن.اون از راه علمی.)
    کدوم شرکت و یا صنعت بیشترین درآمد از اینترنت داره؟؟؟

بازم سرچی درباره ی درآمد پورنوگرافی بکنید ببینید اول کدوم کشور بیشترین تولید داره و بعد سودش در سال چقدره.از همه مهمتر کدوم کشور بیشترین بازدید از این پورن هارو داره.

همه چیز دست خودتون.فقط نیاز هست بلد باشید چطوری سرچ کنید.
    البته اگر فارسی نباشه خیلی بهتره و نتایج جالب تر هم درمیاد.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

3شب اینترنتم رو 20 کیلوبایت از لینک 4upload
    طرح اینترنتم 1 ساله 2مگ مرکز قرقی جاده سیمان ی جای پرت ک اینجا ب کسی خط تلفن نمیدن چ برسه اینترنت بیشتریا از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن
    قبل این 3 شب از 90 تا 120 میومدسرعتم حاالا چجوری سرعتم اینقدر اومده پایین؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

3شب اینترنتم رو 20 کیلوبایت از لینک 4upload
    طرح اینترنتم 1 ساله 2مگ مرکز قرقی جاده سیمان ی جای پرت ک اینجا ب کسی خط تلفن نمیدن چ برسه اینترنت بیشتریا از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن
    قبل این 3 شب از 90 تا 120 میومدسرعتم حاالا چجوری سرعتم اینقدر اومده پایین؟؟؟؟
    فکر کنم شما باید سرعتت روی 240 باشه . همین 90 تا 120 هم کمه. برای منم شاید یک هفته ای بشه که اینطور شده. میاد روی 32 و نهایتا 90.
    اگه براتون این سایت باز میشه و میتونید لاگین کنید حتما به قسمت پشتیبانی برید و تیکت (درخواست) پشتیبانی بدید و مشکل رو مطرح کنید. امیدوارم این فشارها جواب بده و مشکل رو برطرف کنند.

11. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

دوستان کسی تاحالا با این سایت جدید ترافیک خریده؟ این سیستم رزرو باز چه جوریه؟ طرز کارش به چه شکلیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام کسی کمک کنه حتما برای دانلود شبانه بیدار باشم و مودم را روشن خاموش کنم تا سرعت عادی بشه و گرنه روی 30 میمونه ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شما حجم که بخرید بعد نیم ساعت به حسابتون اضافه میشه
    یعنی حجمی که میخرید اول به ترافیک رزرو اضافه میشه بعد نیم ساعت به ترافیک اصلیتون اضاف میشه
    پس اگه شارژتون تموم بشه وشما اقدام به خرید حجم بکنید تا نیم ساعت نت نخواهید داشت

15. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •