Best Net IR
![]()
Best Net IR
![]()
Last edited by Fiddle; 29-12-2014 at 22:00.
من دیشب گیم نت بودم اونم صبا بود اینجوری میشد
اما خودم فن آوا دارم درسته مشکلی نیست
این پینگ هفتاد مال داخل کشوره یا خارج
مال من خارج زیر نودو هفت نداشتم
4.2.2.4 ماله خارجه دیگه، ماله امریکاست امریکامرگ بر امریکا
![]()
شما از چه سرویسی برای کاهش پینگ استفاده میکنی ؟
شما از چه شرکتی سرویس میگیری ؟ سرعتت چنده ؟
من 2 مگ شاتل دارم با 4.2.2.4 پینگ گرفتم روی 157 بود !
توی لول هم پینگم بین 150 تا 250 نوسان داره.اکثر اوقات دور و بر 200 میچرخه.
ولی اصلاً توی بازی دیلی و لگ و اینجور چیزا ندارم , خیلی کم پیش میاد که لگ داشته باشم.
دوستان با این حال به نظرتون سرویس کاهش پینگ بگیرم ؟ کدومشون بهتره ؟
----------------------------------------
یه سوال دیگه هم از دوستان داشتم.من فقط روی یه سرور بازی میکنم و تا الان حجم بازیم 11 گیگ شده ولی توی بعشی از سایتا دیدم بازی فول آپدیت حجمش بین 4 تا 5 گیگه !! این تفاوت حجم بخاطر چیه ؟
مخابرات![]()
چه سرویسی ؟ 128 ؟ سرعت دانلودش چنده ؟ ماهیانه چقدر ؟ کدوم شهر ؟
راستی قبلاً برای این بازی دو تا تاپیک وجود داشت که اون یکی به دلیل تکراری بودن بسته شد. الان هرچی سرچ میکنم اون تاپیکو پیدا نمیکنم ! کلاً حذفش کردن یا با این تاپیک ادغام شده ؟
من قبلا از ایران تورنومنت استفاده می کردم 11 سرور داره تقریبا 9-8 واس من غیر استفادس(شاید واسه بقیه خوب باشه) بخاطر قطعی زیاد داره - گاه اوقات لگ می گیره توبازی
قیمت شم یه خورده بالاس
اما با این سرویسی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه انداخته استفاده کردم درست یه سرور داره اما مشکلی با سرور ش نداشتم
یه خورده اگر پشتیابانی ش رو قوی تر کنه بهتر هم می شه قیمت اش هم نسبت به جاهای دیگه پایین تره
//////////////////////////////////////////////////////////////////
کل باز لول همون 3 تا 5 گیگه اما مشکلی که تو آپدیت داره اینه که فایل های دانلودی اوررایت نمیکه بخاطر همین بعد از هر آپدیت حجم بازی بیشتر میشه
اگر می خوای از سایتی بازی رو دانلود کنی مطما شو آخرین پچ بعد دانلود کن
میگن با ریپیر کردن هم درست می شه فایل های اضافی پاک می شه
delete this
Last edited by R.I.P; 30-12-2014 at 20:42.
ممنون بابت پاسخ کاملتون
من رفتم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خرید کنم ولی روی هر سرویسی که میزنم 404 forbbiden میده !
راستی کسی تا حالا با LOL Recorder کار کرده ؟ آخرین ورژنشو نصب کردم ولی هنگام اجرا این اخطارو میده. (net framework 4.5.3 هم نصبه) :
مشکل از کجاست و چطوری میتونم حلش کنم ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)