من نامحدود اداری 1مگ دارم سرعتش خوبه ثابته 130-140
روی تصویر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نامحدود اداری 1مگ دارم سرعتش خوبه ثابته 130-140
روی تصویر کلیک کنید
کسی طرح cb1101 رو امتحان کرده؟؟یعنی طرح نامحدود 512 8 صبح تا8 شب.راستی طرح ویژه نوروزی شبا سرعت دانلودش چقدره؟؟
این تست یه مگ نوروزی هست:
شبانش هم بین 60 تا 100 متغیره
نوسان داره
من دیشب و پریشب بالای 260 دانلود میکردم، چه داخل کشور، چه خارج کشور. امیدوارم همیشه همینجوری بمونه.
سلام
امیر جان شما دیشب در کل چند گیگ دانلود کردی؟
شما مودمت رو ساعت 2 ریست میکنی؟(برای اینکه سیستم حجم ازت کم نکنه)
من دیشب مودمم رو وقتی ریست کردم سرعتم کم شد!
یعنی اولش سرعتم حدود 100 تا 200 بود. بعد که ریست کردم اروم اروم کم شد!
آقا من زیاد دانلود نمیکنم. فقط چیزی رو که نیاز دارم میگیرم. دیشبم 1 گیگ بیشتر نداشتم که تو 2 ساعت گرفتم.
من ریست میکنم، ولی برای تفکیک گزارش، نه برای کم نشدن حجم. در اون مورد نیازی به ریست نیست.
بعدش یه نکته ای که دوستان دیگه گفتن رو منم تکرار میکنم: اگر دانلود یه فایل حداکثر سرعت رو نمیده، یه فایل دیگه هم در کنارش بگیر. دیشب اولین فایل من نهایت سرعت رو نمیداد، من فایل دوم رو هم اضافه کردم (از همون سرور)، اینا هر کدوم با سرعت بین 130 تا 140 دانلود میشدن که روی هم به سرعت دلخواه میرسیدن. فایلای بعدی سرور بهتری داشتن و به تنهایی به 270 و بالاتر میرسیدن. شمام اگر سرعتت کم بود، ترفند دانلود همزمان چنتا فایل رو تست کن، شاید جواب بده.
من یه طرح قدیمی دارم که حدود یه سالی میشه فعالش کردم
این شایعه راسته دیگه طرح های قدیمی رو فعال نمیکنن؟
حالا خوبه مبین نت این طرح نوروزی رو گذاشته ولی متاسفانه همیشگی نیست ، اگه برش داره طرح های دیگه میشن فاجعه
آخه این چیه واقعا خنده دار نیست ؟
R1402 128Kbps 18GB 990.000 شش ماه![]()
درسته دیگه طرح های قدیمی تمدید نمیشن.
خودشونم میدونن طرح های فعلیشون خیلی مسخره س. دائم از حجم طرح ها کم میشه، به قیمت اضافه میشه. واسه همین این طرح نوروزی رو دادن تا اعتراضات کمتر بشه. تا قبل از این من قیمتای مبین نت رو با ایرانسل مقایسه میکردم که نسبت به مبین نت خیلی بهتر بود، الان ایرانسلم گرون کرده. برای یادآوری این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید. قبل از این طرح ها هم طرح های نامحدود وجود داشته که کم کم حجمی شدن و هی از حجمشون کم شده.
الان از طرحم حدود 50 روز باقی مونده بنظرتون این طرح نوروزی رو فعال کنم یانه ؟ میترسم برش دارن بمونم با این جک پایینی
B1408 1024Kbps 8GB 560.000 یکماه![]()
به نظر من که اگر حجم باقیمونده چشمگیر نیست، کنسلش کنید. اگر حجم زیادی مونده زودتر تمومش کنید، این طرح رو بگیرید. وگرنه در آینده نزدیک باید 1 مگ با 500 مگ ترافیک رو به قیمت 100 تومن خریداری کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)