یعنی هنوز هم میشه ثبت نام کرد؟؟
اینم نامحدود که قاط زده بود سرعت 90 هم میداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی هنوز هم میشه ثبت نام کرد؟؟
اینم نامحدود که قاط زده بود سرعت 90 هم میداد
آره تا امروز صب باز بود....(گوش همارایی های مدیر کر ....)![]()
والا این خط تلفن مندی دلی الیب مسخره پیستیهلی
دیقه باشی قطع و وصل اولوربتر چتدیبدی
بله، اعتراض و شکایت و تهدید به جمع کردن راه خوبیه حداقل واسه اینکه بفهمن قاقول نیستیم هر چند که هیچ امیدی واسه بهبود نیست!
فرداش باهاتون تماس میگیرن و پای درد دلتون میشینن بدون اینکه قول کار مفیدی رو در آینده بدن!
دوستان نمی دونم تا حالا با کارمندای بلوط صحبت کردین یا نه! من هم با واحد پشتیبانی و هم با واحد فروشش صحبت کردم. یه حسی موقع صحبت باهاشون به آدم دست میده که انگار یه شرکتیه که افراد فامیل دارن توش کار می کنن و به اصطلاع خیلی از لحاظ سازماندهی و اینا لوکاله و کم بودجه ست! در مورد مراکزی هم که فعلا توشون فعال نیستن گفتن که مثلا مال فهیمده رو قبل عید درخواستشون رو دادن ولی مخابرات کارشکنی می کنه!که با وجود باند مخابرات-همارا طبیعیه!
ولی در مورد سرعت که باهاشون صحبت کردم، گفتن 4.5 خانگی الیت و هر سرویسی رو شما ضربدر 1024 کن و بعدش تقسیم بر 8، این سرعت رو بهتون میدیمکه یعنی حدود 550!یه نفر هم که واسه یه شرکت، همین الیت خونگی رو گرفته بود با ترافیک 30 گیگ در ماه، صحبت از سرعت 600 میکرد!
بله، از همون اول هم این بهانه به خودشون هم گفتم که مسخره ست. آخه خداکیلی چند درصد یوزرها از 2 تا 8 وبگردی می کنن خودشم با نامحدود که تو روز هم به درد وبگردی نمی خوره! تازه اگه دقت کرده باشین مثلا تا ساعت 3-4 وضعیت وخیم میشه و بعدش چون خیلی از یوزرا دانلوداشون تموم میشه، وضعیت بهتر میشه یعنی منظورم اینه که اگه یه نفر وبگردی صبح زود رو مثلا از 6 تا 8 بگه، اون زمان وضعیت بهتره!
در مورد شروع این کار با کاربرای جدید هم شدیدا باهاتون موافقم. هر کی که دوره ش تموم می شد باید می گفتن جناب از این دوره به بعد اگه این سرعت رو تمدید کنین هم این سرعت رو نمی تونیم بدیم و ما هم می تونستیم بریم یا بمونیم البته با توجه به زیرساخت های نرم افزاری فوق العاده ضعیف که مثنویش رو خودتون تا چند روز قبل دیدین و شنیدین، اینا امکان محدود کردن یا لیمت رو برداشتن به صورت تک کاربری رو ندارن!
در مورد اعتراض هم منم تجربه دارم. یه بار گفتم این 18-19 واسه 128 نامحدود خیلی سرعت کمیه. برگشتن گفتن 128 کیلوبیت ـه شما این عدد رو تقسیم بر 8 کنین تا کیلوبایت بشه یعنی 16. ما تازه لطف می کنیم و 2-3 کیلو هم بیشتر میدیم.که انصافا حرفشون هم منطقی ـه و مشکل اصلی ما از اینجاست که تو این مملکتیم نه همارا یا مخابرات!
باز طولانی شد، شرمنده![]()
تو بیا هر روز بنویس
این تاپیک از طرف بلوط رصد یا رسد یا ...میشه
انشالله تاثیر داشته باشه![]()
سلام
امروز رفتم واسه ثبت نام ماکس نت ، با مسئولش صحبت کردم گفت سرعتمون 31 هست نه 35
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما از این سرویس 128 نامحدود مخابرات راضی هستین؟
بعد از اونجا رفتم همارا حدودا 1700 امتیاز داشتم قرار شد یه محدود توربو با 4 گیگ(هدیه) + 2 گیگ بگیرم تا هر موقع این حجمم تموم شد بعدش جمع آوری کنم![]()
با سلام و قت به خیر.
دوستان بنده وایمکس مبین دارم.به علت اینکه شبها سرعت دانلود در حد دیال اپ میشه و قیمتش شارژش هم گرون شده .میخوام adsl بخرم
تو تبریز کدوم isp قیمت و شرایط بهتری داره؟دانلود رایگان شبانه کدوم بهتره از لحاظ سرعت؟سرویس مخابرات راضی هستید؟
ممنون
مخابرات دا مزه لدیmezaladi
![]()
سرعتاش نصف سرعت روز میشه !!فعلا گزینه مناسبی برا دانلود شبانه نداریم !!! اگر یافتیم شکا رو هم خبر میکنیم
اگر سرعت شبانه رو نصف کردن که ما نامحدودها اذیت نشیم پس چرا سرعت ماها هم شبا نصف میشه؟
به خودشونم گفتم میگن نه نامحدودها نصف نمیشه و تو بعضی مراکز چون کاربر زیاده برا همین. در تلاش برای رفعش هستیم.
من که نمیدونم واللا.
این بلوط رو یکی تست میکرد خوب میشد.
احساس میکنم چون هنوز یوزرش کمه و تازه شروع کرده و انرژی داره برای جمع کردن یوزر، کیفیتش خوب باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)