من تا حالا 128 نداشتم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تا حالا 128 نداشتم
خب چی داشتی سرعتتون چند بود
صفحات قبل بخون
مرسی ممنون
منم اون باگ اولیه محابرات که شارژت تموم میشد ولی اگه dc نمی کردی رو امتحان کرده بود (تو تابسوتون امسال بود) من حدود 9 روز استفاده کردم 128 محدود داشتم سرعتش 230بود ولی بعد از 9 روز برق خونه رفت و dc شد
فرداییش رفتم دوباره 128 محدود گرفتم (3گیگ) همون روز تموم کردم حجمو فک کردم مثله قبل میشه نگو fix شده باگ
ولی بیشتر isp ها تو عید یه طرح تشویقی میزارن ولی این اندیشه(مخابراتش) هیچی نمیذارن
Last edited by supermax15; 12-03-2013 at 12:08.
سلام
من داشتم مخابرات ثبت نام میکردم که تو درگاه بانک ملت فقط نوشت با موفقیت انجام شد ولی دیگه به صفحه بعدی نرفت آقا یعنی الان ثبت نام شد زنگ زدم پشتیبانی گفت ما استعلام میگیریم اگه پول واریز شده باشه مشکلی نداره من از عابر استعلام گرفتم پول از من کم شده الان من کد رهگیری چیزی ندارم که ثابت کنم ثبت نام کردم چیکار کنم؟
لطفا دوستان مطلع پاسخ بدهند منم همین سوال رو دارم
سلام دوستان من 256 اندیشه داشتم همیشه روزا 70-130 سرعت داشت و در ساعات رایگان از ساعت 3 شب به بعد سرعت میشد 100-130 ولی بعد یه مدتی حدود سه - چهار ماه سرعت شبانه رو کردن 30-40 و از 6تا7صبح فقط سرعت 130شده بودکلا اندیشه خیلی اشغاله
الانم مجبور شدم 128نامحدود بگیرم که از همه مزخرف تره
![]()
سلام بچه ها من میخواستم مخابرات ثبت نام کنم گفتن نمیدیم بعد همینطوری سر بیکاری ی پیامک فرستادم به 10002526 مخابرات بعد اونا از تهران بهم زنگ زدن گفت میخوای ثبت نام کنی منم گفتم اره گفتم ولی بهم نمیدن گفتش که بزار چک کنم بعد گفت مشکلی نداره میتونیم بهتون بدیم. حالا من موندم واقعا حالا میدن یا نه. خطم 556 هستش. بعدش من صبح رفته بودم اندیشه واسه ثبت نام وقتی از مخابرات زنگ زدن من رفتم اندیش ثبت نامو برگشت زدم پولمم گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)