بازم سلام
کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه
بابا کمکم کنید لطفا
بازم سلام
کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه
بابا کمکم کنید لطفا
آخرين نسخه DirectX رو دوباره نصب كن.
سلام من بازی red faction armageddon گرفتم بازی راحت اجرا میشه ولی بعد پنج دقیقه بازی کردن ویندوز ارور میده و یگه برنامه رو باید ببندید در ویندوز XP و 7 هر دو تاش امتحان کردم همین مشکل داشت کرک عوض کردم ولی باز همین مشکل وجود داره یا اصلا بالا نمیومد یا میومد بیرون تو تاپیک خودش مطرح کردم کسی جواب درست نداد گفتم شاید اینجا جواب بهتر بدند
سلام دوستان من بازی PES2011 - Persian Edition رو نصب کردم و موقعی که میخوام اجرا کنم ارور
copystop security system
an internal exception occuted {addres:0x7600c675
pleas contact [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tank you
و وقتی ok را میزنم.
oprotection failur...
باز یه ارور فارسی میاد و میگه
با تشکر از اینکه نرم افزار مارا انتخاب کردید
اشکال در شناسایی قغل نرم افزار : 200-
سلام
روشی وجود داره که بشه نسخه بتا بازی fear 3 رو به نسخه اصلی تبدیل کرد و مراحل بعدی رو هم بازی کرد..؟؟
سلام دوستان
من این بازیF.E.A.R.3 تو ویندوز 7 نصب ولی وقتی روی ایکنش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته وبازی اجرا نمیشود درضمن این اپدیتF.E.A.R.3.Update.1-SKIDROWرا و اخرین ورزن دایرکس وکارت گرافیک روی سیستم هست ولی وقتی این بازی را تو ویندوز xp نصب میکنم به راحتی بازی اجرا میشود
ممنون نصب کردم ولی بازم همون ارور رو میده
حتماً سيستمتون رو Restart كنيد.
اگه باز هم مشكل حل نشد، يك نگاهي به CD/DVD بازي بياندازيد ببينيد كه DirectX توش هست يا نه؟ بعضي وقت ها نسخه داخل CD بهتر از آخرين آپديت كار ميكنه.
اگه مشكل ادامه داشته باشه بهتره دوباره بازي رو نصب كنيد.
و شايد هم آپديت كارت گرافيك ممكنه مشكل روحل كنه.
به صورت قانونی،آره وجود داره...............
شما میری پول بازی رو میدی و مراحل رو دان میکنی و بازی میکنی ولی کرک شده نمیشه...........
سلام من بازی call of duty :blackopsرو نصب کردم اما با اینکه رم2 مدل گیگابایتGA-945pl-s3 رو دارم وبا حضور گرافیک 512مدل hd3450 scs 64bit DDR2 دارم اما در مرحله اول کنذ وبعد یا از بازی خارج یا سیستم هنگ میکند باwindow XP-sp3 یا سرویسپک3 رو دارم در حالی که روی جلد call of رم2 و حداقل گرافیک 256 میخواهد یکی میشود به من بگویید ایراد از چیست وباید چه کار کنم؟ درضمن هارد من 500 مدل seagate و ویندوز من ورِن 2011میباشد
این ایمیل منه اگر کسی خواستار جوای به من از طریق چت بود از طریق ایمیل بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)