دست شما درد نکنه
دست شما درد نکنه
دوستان آقا رضا پیداش نیست به نظر شما کجاست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نظر ثبت کن.ازت ادرس منطقه و شماره تماس و... میخوان تا رسیدگی کنن.
خوب علت کندی سرعت مشخص شد.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خنده داره.پس اینا تو این مدت چیکار میکردن.هی میان پهنای باند داخل کشور رو بیشتر میکنن.بخدا مشکل ما اینترانت نیست. مشکل ما اینترنت جهانیه. پهنای باند اونو افزایش بدین.
تا کی میخوان این حرفای همیشه تکراری رو خورد مردم بدن خدا میدونه!
با این همه تدابیر(حذف نامحدود , پولی کردن شبانه و...) در اومده میگه:
هر چند ماه یکبار هم میان میگن پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد و.... ولی دریغ از اینکه چیزیش به کاربر بدبخت برسهبه دلیل سرعت ورود تجهیزات، برنامهها و اپلیکیشنهای جدید و وابسته به اینترنت، حجم مصرف اینترنت در کشور به شدت بالا رفته است. برای مثال کاربری که تا پیش از این، ممکن بود یک گیگابایت ماهانه مصرف اینترنت داشته باشد هم اکنون مصرفش به ۲ یا ۴ گیگابایت در ماه رسیده است؛![]()
میگن افزایش پیدا کرده اینه داغون شده بیشتر سرعت.سرعت نسل چهار از 20 مگابیت به 1 مگابیت رسیده اونم بزور
اامروز ازپشتیبانی ایرانسل بابت مشکل کم شدن سرعت 4gایرانسل زنگ زده می گد شما بین 128کیلوبیت تا بیست ویک مگابیت مجاز هستید سرعت داشته باشید واگر زیر 128شد به خدمات مشترکین تماس بگیرید
Last edited by mohamad1384; 12-07-2015 at 11:20.
من تست گرفته بودم 1 مگابیت و نیم بود سرعت نسل چهار.به من زنگ نمیزنن که بگم مشکل رو بهشون
اینجور که به من گفت سرعت بین 128کیلو تا بیست ویک مگابیت استاندارد 3gو4gاست و اگر کمتر از ضد وبیست وهشت شد گفت زنگ بزنم یه جورایی محدود کردند!!!!!!
برای منم دیشب 4gحدود یک ونیم مگابیت بود متاسفانه. وگفت پهنای باند وترافیک منطقه هم تاثیر دارد,
Last edited by mohamad1384; 12-07-2015 at 11:16.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)