ست کردن آی پی ایران نه تاثیری نداره ولی خارج خیلی تاثیر داره روی پینگ و سرعت تک کانکشن الان یه اکانت تست کریو دارم خیلی خوب سرعتو میبره بالا ولی حیف هر 3دقیقه یک بار قطع میشه
ست کردن آی پی ایران نه تاثیری نداره ولی خارج خیلی تاثیر داره روی پینگ و سرعت تک کانکشن الان یه اکانت تست کریو دارم خیلی خوب سرعتو میبره بالا ولی حیف هر 3دقیقه یک بار قطع میشه
یعنی هیچکس نبود راهنمایی کنه ؟
دوستان تو پرتک واسه من سرویس 10 مگ سه تا تعرفه بیشتر نیست یکی 3 گیگ در ماه یکی هم 3 ماهه 15 گیگ یکی هم یه ساله .چند روز دیگه هم اشتراکم تموم میشه میخوام تمدید کنم سوال من اینه که این سرویس یه ماهه 10 مگ با سه گیگ دانلودذ شبانه داره یا نه ؟ در ضمن سرویس قبلیم 10 مگ با 8 گیگ دان بود و شبانه هم داشت .
سوال بعدیم تو پرتک یه قسمتی داره به عنوان عملیات بانکی و بانک مجازی اونجا واسه چیه ؟ مثلا من میتونم هزینه 10 مگ با 8 گیگ دانلود رو از اونجا پرداخت کنم و زنگ بزنم بهشون که برام تمدید کنن یا نه ؟
چند روز پیش دوستان 10مگ-3گیگ-1ماهه تمدید کردن شبانه هم داشت
شماها مشکل کاهش شدید حجم ندارید؟
3 روز 1 گیگ مصرف شد
در صورتی که شاید 300 مگ هم استفاده نکردم
بله دقیقا من روزی 1 گیگ مصرف میکنم
اولش که اومدیم پرتک مصرفش خوب و منصفانه بود ولی الان ر.ید.ن
بایک دانلود 2کانکشنه راحت 700کیلوبایتو میده
راهی برای رد شدن از محدودیت اکانتینگ
![]()
من امروز دقیقا با nb manitor چک کردم لب تاپ 60 مگ مصرق کرده
گوشیم 30 مگ
اما هی بی اس امروز 500 مگ از من کم کرده
به پشتیبانی بگم فایده داره؟
سرعت تک کانکشن
ماشالله ماشالله میزارم رو 2 کانکشن و فقط یک دانلود سرعت از 20 شروع میشه میره تا 700و دیگه پایین نمیاد![]()
Last edited by farshad0123; 28-08-2014 at 00:32.
اقا مخابرات کلا ترفیک خوری داره منی که از مخابرات کرمان دارمم همینطوره.تو تاپیک مخابرات اصفهانم برو همینطوره.
بابا ایول به این اکانت یوتیوبو میزنم انگار ویدیو رو قبلا دانلود کردم و الان دارم پخشش میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)