این کارگزینی کجا هست؟
پس یعنی کلن قانون اینه که ماهی ۳ روز بدن...
بستگی به جایی که خدمت میکنه نداره؟؟
این کارگزینی کجا هست؟
پس یعنی کلن قانون اینه که ماهی ۳ روز بدن...
بستگی به جایی که خدمت میکنه نداره؟؟
والا داداش هر یگانی کارگزینی داره
حالا ممکنه اسمش فرق کنه
تو یگانتون یه جایی هست که مسئول نیرو و پذیرش هست
یعنی همون جایی که پرونده ها رو نگه میدارن ٠مرخصی و ...غیره رو ثبت میکنند
نه تو قانون جدید مرخصی بستگی به شرایط مختلف مثل
اب و هوا منطقه عملیاتی . وضعیت تاهل و... داره
Last edited by SNOW PATROL; 26-03-2013 at 18:44.
با سلام خدمت شما دوست عزیز...
من یه بار درباره مرخصی استحقاقی به طور کامل توضیح دادم...
طبق بخشنامه ای که توی صبحگاه برای ما قرائت کردن مرخصی استحقاقی کلیه سربازان ماهی یک روز هست و به ازای هر صد کیلومتر دوری از محل سکونت 1 روز به این مرخصی در سال و نه در ماه اضافه میشه! ... + تو راهی ها. و همچنین یه سری امتیاز برای متاهل ها (10 روز مرخصی بیشتر در سال). در نظر گرفته شده.
ما که تو 17 ماه 45 روز مرخصی داشتیم میگفتیم کمه حالا ماهی یه روز که میشه 21 روز, دیگه بایدم سرباز کم بشه ......
البته میشه ١٩ روز
چون اموزشی استحقاق نداره
اقا سخته خداییش
tapatalk
اصولا تو ایران یه چیز فرمالیته ای داریم به اسم قانون
این قانون تو ایران فقط نوشته میشه روی کاغذ و اجرای اون کاملا با چیزی که نوشته شده فرق داره !
مرخصی های سربازی هم همینطوره ، شما اصلا بگو ماهی 10 روز ، تا زمانی که مدت مرخصی دست فرمانده هست و میتونه به هر کسی هر طوری خواست بده چرا الکی بحث کنیم سر این موضوع ؟!
دوستان مرخصی کاملا دست فرمانده هست ، مثل نمره که تو دانشگاه دست استاد هست خواست 0 میده خواست 20 میده کسی هم نمیتونه حرفی بزنه !
با سلام.
خوشا به سعادت شما که مرخصیتون مستقیما دست فرمانده بوده!
ما باید فرم استحقاقی رو پر کنیم بدیم فرماندمون امضا کنه! بعدش میرسیم سر تشویقی ها... فرمانده خیلی هم گل باشه 3 روز هم تشویقی بده!... بعد باید بریم قضایی تا تشویقی رو تایید کنه
بعد میریم کار گزینی ! اونوقت اون برادر گرامی و عزیزی که باید تایید کنه این مرخصی رو تایید نمیکنه!....
بدبختی هم دقیقا اینجا هست که مرخصی دست مسئول مستقیم خودمون نیست!...
باید توی کارگزینی ؛ قضایی ؛ قرارگاه و دفتر مسئول ثبت بشه!...
سلام
دوستان من از آموزشی ترخیص شدم توی کامپیوتر درجه ی من اشتباهی خورده استوار دوم...باید چیکار کنم الان دوستان؟؟؟
میخوام کسی نفهمه اشتباه شده...میخوام همین درجه رو داشته باشم ...چیکار کنم حالا
نبود 10 روز !!!!تا ترخیص شدن.
سلام به همگی.
دوستان کسی از اعزامی های 1/2/92 نرفت پلیس+10 ببینه کد خورده یا نه ؟؟ اگر کسی رفت دید کد خورده لطفا بیاد بگه تا ما هم بریم ببینیم کجا افتادیم شاید هم خدمتی شدیم!!تو همین تاپیک خوندم سال قبل این موقع ها دیگه خورده بودن و همه میدونستن کجا افتادن حالا اگه خبری شد به ما هم بگید تشکر
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)