سرویس یک مگ ساعت 3:30 روز تازه تو شب دان استریم میشه 600
ایمیل بهشون زدم بدتر شده. به جز فحش دادن بهشون چی کار کنم. راستی یک گیگ حجمم پریروز ازم دزدیدن .
پارس انلاین از اون ابدارچی تا اون دختر فکلی ها تا رییستونو .....
سرویس یک مگ ساعت 3:30 روز تازه تو شب دان استریم میشه 600
ایمیل بهشون زدم بدتر شده. به جز فحش دادن بهشون چی کار کنم. راستی یک گیگ حجمم پریروز ازم دزدیدن .
پارس انلاین از اون ابدارچی تا اون دختر فکلی ها تا رییستونو .....
دوستان کسی نیست جواب مرا بده
( با سلام ، من تو منطقه پیروزی ساکن هستم می خواستم بدونم که 1 - سرعت دانلود 512 تو این منطقه به طور متوسط در روز و شب چه مقداره ؟
2 - سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256 و 512 با هم یکیه اگر نیست هر کدام تقریبا چه قدره ؟
3 - معمولا وقتی سرویس نا محدود بگیریم سرعت دانلود نسبت به محدود پایینتره . می خوام بدونم سرویس 256 با ترافیک 8 سرعتش بالاتر از سرویس 256 با ترافیک 20 است یا فرقی نمیکند ؟ اگه فرق میکنه حدودا چند کیلو بایت با هم فرق میکنه. همچنین سرویس 512 با ترافیکهای 2 و 10 و 30
ممکنه سوالهام تکراری باشه ولی قبول کنید مرور کردن 1473 واقعا مشکله .
ممنون میشم که سریعتر جواب مرا بدهید با سپاس از شما دوستان گرامی )
امروز پارس 512 مگابایت حجم که بی دلیل ازم کم شده بود را بهم برگردوند
دمشون گرم![]()
ملت جالبی شدیم!
یعنی شب و روز حجم الکی کم میکنن وقتی یکیش رو برمیگردونن جشن میگیریم و دمشون گرم میگیم![]()
با این حال من هم راضی ام یکی دو تا 700 مگ ک ازم کم شده رو برگردونن!
دوستان من سرعت 1 مگ پارس دارم قبلا تا یک هفته پیش شبها راحت 2.5 گیگ را میگرفتم الان حدود یه هفته هستش شبها به زور میتونم 1.3 گیگ بگیرم سرعت شبانه نصف شده دوستان کسی دیگه ای هم این مشکل را داره ؟؟؟
منم یک مگ دارم سرعتم اینقدر کم شده که دیشب 400 مگ گرفتم. پشتیبان هم زنگ زدم میگه شما با وایرلس وصل هستید به adsl اول برید با کابل وصل کنید تا ما چک کنیم ( حرف مفت ) هر چی هم گفتم تا هفته پیش که با همین وضع مشکلی نداشتم همینطور تست کنید گفت نه نمیشه حتماً باید با کابل باشه. دیگه آدم چی بهشون بگه ؟؟؟
اینم نمودار ساعتی (مجموع 2.62 گیگ)(256 8 گیگ)
![]()
Last edited by FerineFast; 30-01-2012 at 11:35.
سرویس 512 : ولی چه فایده ؟!!! سرعت روزا بالاست ولی شب ها در حد 20-30 kb هست و عملا نمیشه دیگه دانلود کرد .
![]()
آقا یکم بیشتر راجع به شبانت توضیح میدی؟ هر شب همین جوریه؟ یه عکس از وضعیت خطت می ذاری بی زحمت.
من 256 دارم سرعت روز بدک نیس ولی شب افتضاحه خواستم 512 بگیرم شاید بهتر بشه نظر شما چیه؟
درود
میخواستم در مورد خرید سرویس از پارس آنلاین باهاتون مشورت کنم
من هم اکنون از سرویس لایزر استفاده میکنم با نگرش به اینکه بسیاری از سرعت ها پایین آمده و هزینه ها هم نسبت به دیگر شرکت ها گرانتر است, تصمیم گرفتم لایزر را ترک کنم
من هم اکنون سرویس 128 کیلو بایت با مقدار حجم 3 گیگ میگیرم 13 هزار تومان
من قیمت های پارس آنلاین را دیده ام اینبار میخواهم یک سرویس نامحدود بگیرم 128 از دیدگاه من خوب است, شما دوستان چه پیشنهادی میدهید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)