تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1481 از 1903 اولاول ... 481981138114311471147714781479148014811482148314841485149115311581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,801 به 14,810 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا سوراخ کن
    اون موقع که داشتی واسه خودت یه گوشه مپ حال میکردی نمیتونستم بیام حالتو بگیرم نذارم لول آپ کنی که حالا 20 لول بالاتر از من شدی میای منو چند بار پاس اوت میکنی نشون بدی خیلی شاخی ؟

یه تجربه دیگه هم در اختیارتون میذارم : آقا هر کی رو تو بازی دیدی بزن نگاه نکن دوئلر نیست و کارگره و... ! چون همون آدم لولش که رفت بالا میره اسکیل عوض میکنه واست شاخ میشه . نمونش هم در بالا موجوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنن
    كسي كه به من حمله ميكرد و كلي راه پا ميشد بياد منو بزن علي رو كجا ميشناخت آخه !!
    من گاهي براي دوئل 3 ساعت راه طي ميكردم ... !

یه تجربه دیگه هم در اختیارتون میذارم : آقا هر کی رو تو بازی دیدی بزن نگاه نکن دوئلر نیست و کارگره و... ! چون همون آدم لولش که رفت بالا میره اسکیل عوض میکنه واست شاخ میشه . نمونش هم در بالا موجوده
    دقيقا ، هموني كه توي شهرت هستش و وركر خالص بود ولي بعد اومد دوئلر شد و يه مدت رنك يك شد و ... ( اسمش درست يادم نيست كبولوچيپيني بود ؟!!!‌ )
    اونم من اول كلي ميزدمش بعد عقده كرد اومد سمت دوئل هي من ميباختم هي اون مي باخت ولي بيشتر موقع پاس اوتش ميكردم !
    اينجاست كه فرخ ( طنز مسافران ) ميگه : اگه نزني توي دهن ضعيف تر فردا ضعيف تر مياد ميزنه توي دهن تو !!!
    البته منظورم سعيد نيستشا دارم يكي ديگه رو ميگم !
    Last edited by Gam3r; 11-12-2009 at 15:29.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنن
    لول فکر کردی همه مثل بعضیا هستن که از پشت خنجر بزنن ؟
    چه حالی میده جر و بحث فقط یکم اکشنشو زیاد تر کنین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

آره تاپيك شلوغ شده كمي كيف ميده ولي فاصله هارو بيشتر ميكنه !

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

كسي كه به من حمله ميكرد و كلي راه پا ميشد بياد منو بزن علي رو كجا ميشناخت آخه !!
    من گاهي براي دوئل 3 ساعت راه طي ميكردم ... !
    تو چقدر ساده ای همه از شهر اصلی GC میان تو رو میزنن

اکشن بیا وست برقص ....

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فاصله چیه من که از کسی چیزی به دل نگرفتم فقط واسم تجربه شد که این خصلت بازیه که آدما رو عوض میکنه و چهره واقعی رو نشون میده .
    نمونش تو ورد 9 من کارم فارم کردن 2-3 نفر بود حالا همونا تو ورد 10 همشهری من هستن ولی همچین لاو میترکونیم با هم انگار نه انگار تو ورد 9 با اینا دشمن بودم . حالا اگه ما بودیم میرفتیم شهر دشمن که فقط حال اون یکی رو بگیریم

آقا بیخیال بیشتر از کوپنم حرف زدم . موفق باشید .
    راستی اینقدر هم پشت سر من صفحه نذارید خبرا میرسه بلادل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

راستی اینقدر هم پشت سر من صفحه نذارید خبرا میرسه بلادل
    منظورت با كياس ؟

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم دارم اسکیلام را از لول 85 برمی گردونم چون نامه ها را دارم فکر کنم تا 1 سال بتونم 85 لول اسکیل را برگردونم به سلاح سردی . چون به لول 99 که رسیدم فقط می مونه برام فورت و دوئل که جون خیلی مهمه . یک مشکل بزرگی که من و کل سلاح گرمی ها داره کم بودن health هست چون وقتی می خواهم با یک دوئلر سلاح سردی که هرناندو داره و لول بالا هست دوئل کنم جون کم می یارم
    فکر کنم تا 1 سال بتونم اسکیلام را برگردونم
    Last edited by vitamin2002; 11-12-2009 at 16:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم دارم اسکیلام را از لول 85 برمی گردونم چون نامه ها را دارم فکر کنم تا 1 سال بتونم 85 لول اسکیل را برگردونم به سلاح سردی . چون به لول 99 که رسیدم فقط می مونه برام فورت و دوئل که جون خیلی مهمه . یک مشکل بزرگی که من و کل سلاح گرمی ها داره کم بودن health هست چون وقتی می خواهم با یک دوئلر سلاح سردی که هرناندو داره و لول بالا هست دوئل کنم جون کم می یارم
    فکر کنم تا 1 سال بتونم اسکیلام را برگردونم
    بيخيال هرناندو تو كه لولت بالاست و اسلحه لول بالاي گرم دست كمي از هرناندو نداره
    بعدم بيشتر از جان aim بدرد جنگ فورت ميخوره.
    من تو ورلد 8 سلاح سرديم اما هنوز نوتي كه با لاك بدست مياد رو پيدا نكردن معمولا بيشتر به دست اين سلاح گرمي ها ميرسه. كار درست حسابي هم كه نميشه انجام داد يكساله تازه به لول 58 رسيدم در صورتيكه تو ورلد 10 دارم ميرسم به لول 52.
    براي كوئست سربازم دهنم صاف شدن انقدر اسكيل گذاشتم برا Appearance
    براي جان كلاه و لباس هاي قهوه‌اي رو پپوش به اندازه كافي health گيرت مياد تازه كلي هم جاخالي خواهي داشت.
    50 تا هم ليدرشيپ بزار ديگه غمي نداري:دي

------------------------------
    راستي بعد پيدا كردن نوت و رد كردن كوئست ميخوام اسكيلامو براي دوئل رديف كنم فكر كنم بالاي 180 تا appearace داشته باشم تا اون موقع:دي اگر امكانش بود راهنماييم كن چكار كنم چون من در دوئل اصلا تخصصي ندارم
    Last edited by SoroudhM; 13-12-2009 at 17:56.

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من به این نتیجه رسیدم که دوئلر رسیستانس بهترینش هست چون می تونی هر چه قدر که خواستی پشت سرهم دوئل کنی ولی الان من 2 تا دوئل کنم مجبورم برم یک 6 ساعت بخوابم درسته می تونم خوب دمیج بزنم و هر 8 راند را می تونم بزنم ولی جون نمی رسه
    در مورد نت 1 برو selling gun indian بیشترین نت ها را این کار می ده البته من از ambush پیدا کردم
    اسکیلام را بر نمی گردونم ولی اگه پرمیوم reskill را بگذارند فکر کنم اولین نفر خواهم بود که ازش استفاده می کنم البته اگه در لول 99 باشم چون سلاح سردی ها کارای درست حسابی برای تجربه ندارند فکر کنم 1 ماه بکشه تا 1 لول برم بالا الان لول 86 هستم 7579 می خواهد تا یک لول بره بالا
    ========================================
    چاقال دارم این رنک 1 را هر 48 ساعت با خودم پس اوت می کنم می تونی به راحتی بهش برسی چون فرصت دوئل را بهش نمی دم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •