دوست عزیز از گزینه quick start شروع کنید و نراخل رو ادامه بدید تا پایان خین تصب گزینه نوع اتصال ppoe انتخاب کنید و یوزر و پسوردتا پایان مودم اتومات به نت وصل بشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
دوست عزیز از گزینه quick start شروع کنید و نراخل رو ادامه بدید تا پایان خین تصب گزینه نوع اتصال ppoe انتخاب کنید و یوزر و پسوردتا پایان مودم اتومات به نت وصل بشه
سلام
پشتیبانی رو......فهم کنید که ارور910 مال مک هست:confused:
یعنی عجب نفراتی رو تو پشتیبانی میزارن:mad:
دقیقا همین کارو کردم ولی وقتی تموم میشه به نت وصل نمیشه و حتما باید با کانکشن وصل شم
مودم رو ریست کلی کنید از همون صفحه و صبر کنید بعد زدن fnish یه دقیقه طول میکشه وصل بشه.صفحه بسته میشه و وصل میشید.نشد مودمو خاموش روشن کنید بعد تنظیمات گرچه خودش ریست میشه پس از پایان تنظیمات
ادرس مک رو که میخوام تغییر بدم ,همون ادرس کامپیوتر رو میدم ولی ok که میکنم خودش تغییر میده
تعداد ارغام مشکل داره یا نوع دیواس پشتیبانی نمیکنه.شما از Mac address changer استفاده کنید مطمئنا نتیجه نیده برنامه خوبیه
اول مودم رو ریست کردم.بعد از quick start مراحل رو تا آخر رفتم ولی باز فقط از همون طریق قبل یعنی کانکشن وصل میشه.جایی تصویری توضیح نداده شاید یه اشکال کوچیک باشه متوجه بشم
زنگ زدم اینبار گفتن اره مک ادرس داره سایتمون
![]()
سرور مک ادرس داره و فیلتر میکنه اما به یه نتیجه رسیدم :شماره اشتراکتون با شماره مرکز پشتیبانی(نه2020) یا یه رنج ایپی ازشون اگه امکان داره برام پیام بدید بینم چجور موجودی پشتیبان هست.
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
خب گفت مک داره بگید میخوام پورت خونه ما از هر مک ادرسی وصل بشه نمیخوام فیلتر باشه چون من چندین سیستم دارم توخونه.
گفتم برداشتن ولی میگه دائمی نمیشه
گفتن اگه کانفیگ مودم روی اتوماتیک باشه دیگه مشکلی پیش نمیاد
قبلش رو بریج بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)