تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1481 از 3745 اولاول ... 48198113811431147114771478147914801481148214831484148514911531158119812481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,801 به 14,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

متاسفانه...؟؟؟
    والا شما دیروز هیچ توضیحی ندادی فقط یه تست از اسپید گذاشتی و گفتی برای دوستانی که میگن آسیاتک مصرف منصفانه نداره که با توجه به وضع افتضاح دیروز اینترنت کل کشور،گفتم اشکال از کل نته کشوره و درست میشه و...
    در مورد پست قبیلتون هم که گفتین تعریف بیهوده،من نمیدونم شما تو این کشور انتظار چه سرعتی و چه قیمتی رو داری ولی من تو این یک ماه سرعتم فیکس روی 45-50 بود و با توجه به وضع نت کشور کاملا راضی بودم و گفتم شما جای بهتر میشناسی نامحدود بده با این سرعت و این قیمت باشه باور کن اگه اسم شرکتو بگی ضرر نمیکنی!
    البته تمام این راضی بودنا برای قبل از دیروز و امروز هست وگرنه اگه این چیزی که پشتیبانی گفت باشه مطمئن باش نه من نه هیچکس دیگه از این شرکت سرویس نامحدود نمیگیره
    محدوداش هم به درد لای جرز میخوره با این قیمت بندیشون
    شما تا کم کردن اینطوری ناراحت شدی . اگر قبلش من حتی می گفتم سرعت صفر هست , میگفتی مال من درسته و خوب و حال می کنم ... متاسفانه به خاطر این فهم شما ...
    حالا فهمیدی چیه و میخوای بری !!! وقتی که کاملا محدودت کردن وگرنه باز میموندی ... یعنی درجا فکر می کنی و آینده نگر نیستی ...

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آقا این قضیه تبادل حداقل چیه؟
    مثلا این
    اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
    یعنی میخوان سرعتای نامحدود هارو بازم کمتر کنن

از دیروز که وضع خراب بود ولی امروز صبح اومدم دیدم سرعت بین 60-70 هستش خوشحال شدم ولی یک ساعت نکشیده دیسکانکت شد و بعدش دیگه سرعت زیر 20

یعنی تا 12 گیگ سرعت 64 بعد میشه هرچیزی!

اینم قوانین آسیاتر! حق تغییر سرویس منو نداشته!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونین دان کنید!

پیش بینی: تا یه ماه دیگه تعرفه باز گرون میشه یا گیگ کمتر میشه!
    Last edited by ShadowDragon; 25-08-2013 at 11:42.

3. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دوست عزیز اینا حق تغییر سرویس مشترک رو ندارن! متن قرارداد این اجازه رو نمیده!
    متن قرارداد مال خودشونه و هرچی میخوان مانور میدن , تازه من اصلا موقع ثبت نام قراردای به من ندادن که مطالعه کنم . دیدید که امسال چندبار سرعت ها رو پایین آوردن .

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

متن قرارداد مال خودشونه و هرچی میخوان مانور میدن , تازه من اصلا موقع ثبت نام قراردای به من ندادن که مطالعه کنم . دیدید که امسال چندبار سرعت ها رو پایین آوردن .

از لینک بالا دانلود کن! فعلا که حق با ماست

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان، منم الان با واحد شایعات صحبت کردم، میگن که منظور ما اینه که

256 برنزی با امکان حداقل 8 گیگ = اگه شما 24 ساعته دانلود کنی ماهی حداقل 8 گیگ دان میکنی! نه محدودیت!

منم گفتم با این وضع 512 رو مینوشتین حداقل 16 گیگ! چرا 12 نوشتین ! طرف هنگید چرت و پرت جواب داد

اما فعلا که واقعیت یه جور دیگس!

کسی هست که سرعتش درست باشه؟

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

شما تا کم کردن اینطوری ناراحت شدی . اگر قبلش من حتی می گفتم سرعت صفر هست , میگفتی مال من درسته و خوب و حال می کنم ... متاسفانه به خاطر این فهم شما ...
    حالا فهمیدی چیه و میخوای بری !!! وقتی که کاملا محدودت کردن وگرنه باز میموندی ... یعنی درجا فکر می کنی و آینده نگر نیستی ...
    اول اینکه ادبیاتون رو درست کنین بنده به شما توهینی نکردم نمیدونم چرا بعضی ها عادت دارن تو بحث به طرف مقابلشون توهین کنن
    دوم،شما فال گیری؟ذهن منو میخونی؟جادوگری؟چیزی هستی من نمیدونستم؟سرعت صفر باشه من بیام تعریف کنم؟عجب خوبه من دارم سه ساعت میگم که آقا سرعت من تو این یک ماهه لعنتی که تو این شرکت بودم سرویس 512 برنزی داشتم سرعت بین 45-50 بود که خوب بود،شما انتظار داشتی با 512 برنزی سرعت 200-300 اونم در کل دوره و شبانه روز بگیری؟؟؟مثل اینکه شما هنوز تفهیم نشدی اینجا کجایه شما تو کره زندگی نمیکنی،همین های وب 512 نامحدود میده سرعت اسمی(60) ماهی 70-80 تومان که به نظرت میصرفه اصلا؟
    بله الان فهمیدم چیه و چه طرح هایی پیاده کردن،اگه درست نشه میخوام برم نکنه شما یک ماهه فهمیدی و رفتی
    من نمیدونم هدف شما چیه،آقا باشه شما از عوام نیستی شما رئیس مایی شما منبع اطلاعات داری،شما اصلا مدیر عامل آسیاتک،منو کسایی که عوام هستیم الان فهمیدیم اینا چه طرحایی پیاده کردن

9. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اول اینکه ادبیاتون رو درست کنین بنده به شما توهینی نکردم نمیدونم چرا بعضی ها عادت دارن تو بحث به طرف مقابلشون توهین کنن
    دوم،شما فال گیری؟ذهن منو میخونی؟جادوگری؟چیزی هستی من نمیدونستم؟سرعت صفر باشه من بیام تعریف کنم؟عجب خوبه من دارم سه ساعت میگم که آقا سرعت من تو این یک ماهه لعنتی که تو این شرکت بودم سرویس 512 برنزی داشتم سرعت بین 45-50 بود که خوب بود،شما انتظار داشتی با 512 برنزی سرعت 200-300 اونم در کل دوره و شبانه روز بگیری؟؟؟مثل اینکه شما هنوز تفهیم نشدی اینجا کجایه شما تو کره زندگی نمیکنی،همین های وب 512 نامحدود میده سرعت اسمی(60) ماهی 70-80 تومان که به نظرت میصرفه اصلا؟
    بله الان فهمیدم چیه و چه طرح هایی پیاده کردن،اگه درست نشه میخوام برم نکنه شما یک ماهه فهمیدی و رفتی
    من نمیدونم هدف شما چیه،آقا باشه شما از عوام نیستی شما رئیس مایی شما منبع اطلاعات داری،شما اصلا مدیر عامل آسیاتک،منو کسایی که عوام هستیم الان فهمیدیم اینا چه طرحایی پیاده کردن

دوست عزیز شما الان سرعتت چنده؟ قبلا چند بوده؟ 512 برنزی هستی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

اصلا ولش کن . بیخیال برو با 512 حال کن عوام!

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

دوست عزیز شما الان سرعتت چنده؟ قبلا چند بوده؟ 512 برنزی هستی؟
    بله 512 برنزی هستم
    تا دیروز صبح مثل همیشه بود بین 45-50 بدون نوسان
    ظهر که شد وضع افتضاح شد و سرعت 0-30 با نوسان زیاد و پینگ هم افتضاح که بعد به تاپیک شرکت های دیگه سر زدم مال اوناهم خراب بود پس فهمیدم مشکل فقط آسیاتک نیست سراسریه
    امروز صبح ساعت 10تا11 سرعت بین 60-80 بود و بعدش دیس شد و الانم سرعت زیر 20 هستش و میانگین هر 30 مین هم قطع میشه

13. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان، منم الان با واحد شایعات صحبت کردم، میگن که منظور ما اینه که

256 برنزی با امکان حداقل 8 گیگ = اگه شما 24 ساعته دانلود کنی ماهی حداقل 8 گیگ دان میکنی! نه محدودیت!

منم گفتم با این وضع 512 رو مینوشتین حداقل 16 گیگ! چرا 12 نوشتین ! طرف هنگید چرت و پرت جواب داد

اما فعلا که واقعیت یه جور دیگس!

کسی هست که سرعتش درست باشه؟
    512 ناحدود نقره ای نوشته حداقل 20 گیگ بعد از 5 گیگ سرعت نصف شده !!!
    در حالی که طبق گفته ی خودشون 4 گیگ باید با سرعت بالا باشه که ما ندیدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •