دوستان سلام من رفتم اندیشه رو جمع اوری کردم حالا هم مخابرات میگه ما به 556 نمیدیم میگه خطتون رو فیبرنوری هستش بیشتر شرکتا هم نمیدن. حالا من چیکارکنم دوباره برم اندیشه چون الانم پورت مخابراتو میده یعنی خوبه؟؟؟ خواهشا جواب بدید.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان سلام من رفتم اندیشه رو جمع اوری کردم حالا هم مخابرات میگه ما به 556 نمیدیم میگه خطتون رو فیبرنوری هستش بیشتر شرکتا هم نمیدن. حالا من چیکارکنم دوباره برم اندیشه چون الانم پورت مخابراتو میده یعنی خوبه؟؟؟ خواهشا جواب بدید.![]()
آره -- مخابراتی هم که خود اندیشه میده خوب هست ( البته انتخاب دیگه ای فکر نکنم داشته باشی -- چون اندیشه که دیگه پورت خودشو ارائه نمیده ))
سلام شما دارید. خوب هست. چطوره. به پای خود مخابرات میرسه که همش ازش تعریف میکنن میگن سرعتش خوبه؟؟؟؟
من هر دو تاش را دارم . خوبه بد نیستش . ولی مخابرات اصلی خیلی سرتره قیمت هاش هم کمتره کیفیت بالاتر
چطوری میشه سرویس اندیشه رو جم کرد؟
سرعت 256 نامحدود مخابرات چنده؟؟؟
و همچنین چند روز طول میکشه تا از طرف مخابرات اینترنت وصل شه، یا همون نصاب بیاد؟؟؟
-----------------------
یه سوال دیگه هم دارم؛ قبلنا میگفتن اینترنت مخابرات خوب نیست و اندیشه پورت مخابرات رو میده، حالا یه دفه چی شد همه تعریف میکنن؟(از دنیا بی خبرم من
) حتی کسایی که اوایل مخابرات داشتن راضی نبودن!!!!
برو دفترشون گلسار گلایل حضوری درخواست بده .
مخابرات 2020 سرعتش 65 تا 60 فیکس هستش
من خیلی دوس دارم یه خسارت جدی به شرکت های ارائه دهنده اینترنت وارد کنم مثلا یه راهی بشه انلاین مجانی شارژ کرد و سرعت تمام سرویس ها رو maximum کرد
امکان داره؟
دوست عزیز شما که هردوشو داری میشه بگی سرعتات چنده مثلا سرعت 128 مخابراتت چنده و 128 اندیشه چنده. و اگه هم سرعتای بیشتر هم داشتی بی زحمت بگو. با سپاس بی اندازه.
باگ که زیاده![]()
Last edited by wooooow; 12-03-2013 at 11:58.
تو یه رشتیه اصیل هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)