تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1481 از 3195 اولاول ... 48198113811431147114771478147914801481148214831484148514911531158119812481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,801 به 14,810 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

راستی تا سر بحث باز شده سر مانیتور یه چیزی بگم من!
    امروز متوجه شدم که مانیتور من که 2043 هست و 16.9 هم هست روی 360 این رزولوشن ها رو جواب میده!
    848x480
    1280x720
    1360x768
    1920x1080

حالا مانیتور من که حد اکثر رزولوشینی که ساپورت میکنه 1440 *900 هست پس چطوری میتونم با حداکثر رزولوشن بازی کنم؟ باید روی 1360*768 تنظیم بشه. درسته؟
    سلام.
    رفیق خوب شما برید تو قسمت نتظیمات کنسول و ببنید تا کدوم رزولوشین میکشه. اگه بیش تر حد بزارید تصویر میپره

2. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

من یه تلوزیون 32 FULL HD LG SCARLET دارم (همونایی که زیرشون قرمزه)
    هرکی میار خونمون گرافیک بازی تو این تلوزیونو میبینه ******اش میریزه
    هر دفه مجبورم جارو خاکنداز بردارم جمشون کنم!
    من خودم تا حالا تلوزیونی به این کیفیت ندیدم
    تا حالا 4 تا تلوزیون FULL HD دیدم گرافیک بازی ها توشون به یک سوم تلوزیون من نرسیده (حالا تعریف از خود نباشه!)

Last edited by alireza_sun72; 28-05-2010 at 03:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستش من از مانیتور ها زیاد سر در نمیارم ، و این رو قبلا گفتم .

ولی آنچیزی که دیدم رو هم نمیتونم منکرش بشم ، زاتورن طبقه 4 ام بخش مربوط به تلویزیون ها و سینما های خانگیشه .

اونجایی که تلویزیون ها رو چیدند اگر بگم هزار تا دروغ نگفتم ، تلویزیونها در آن واحد دارند یک تصویر رو پخش میکنند و تصویری که LED ها میدن واقعا یک چیز دیگست ، بعدش پلاسماهاست و بعد از اون LCD ها . سه بعدی ها هم که اصلا یک دنیای دیگست ولی من نمیتونم بهشون زیاد نگاه کنم سر درد میگیرم .
    مسئله همین جاست. شما تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتید!
    آیا شما مطمئنید که فروشنده تمام این تلویزیون ها رو در شرایط برابر و عادلانه داره مقایسه می کنه؟ آیا تمام این تلویزیون ها در بهترین تنظیمات خودشون قرار گرفتند؟
    هیج وقت نباید بر اساس مقایسه ای که فروشنده ترتیب می ده، اظهار نظر و نتیجه گیری کرد. فروشنده دنبال جذب مشتریه نه دنبال گفتن حقایق.

در مورد 3D یه سوال دارم. آیا در PS3 و احتمالا XBOX360 برای انجام بازی های 3D حتما نیاز به 3D TV داریم؟ با تلویزیون معمولی که 120 هرتز باشه، نمی شه تصویر 3D گرفت؟
    Last edited by Yi Yi; 28-05-2010 at 10:42.

5. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hatamir66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

دوستان میشه یه نگاه به تاپیک زیر بندازید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اگه کسی از کابل HDMI to DVI استفاده کنه برای گرفتن صدا اینهمه زجر باید بکشه؟
    من کابل VGA دارم میخواستم برم یه کابل HDMI to DVI بگیرم تا کیفیت تصویرم بهتر بشه و برای گرفتن صدا هم از کابل VGA در کنارش استفاده کنم که به این تاپیک برخورد کردم و حالا موندم چی کار کنم؟
    لطفا شما هم نظرتون رو بگید Tanx

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من موندم این بحث LED & LCD & ... اینجا چیکار میکنه!!
    عجیبه که فقط این کوفتی رو LCD lن اینط.ری اجرا میشه !!! alan wake بازی مینکم اینه !!! split second اینه !!! gears of war 2 اینه !! dante inferno اینه !!! GTA تر !!!!!!!!!!!!!!!!

من بارها و بارها به شما گفتم که متاسفانه کیفیت پایین پنل مانیتور شما که منم یکیشو دارم باعث به وجود اومدن این مشکل میشه و من روی چند تا LCD دیگه که تستیدم این مشکل به هیچ وجه نبود.

مسئله همین جاست. شما تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتید!
    آیا شما مطمئنید که فروشنده تمام این تلویزیون ها رو در شرایط برابر و عادلانه داره مقایسه می کنه؟ آیا تمام این تلویزیون ها در بهترین تنظیمات خودشون قرار گرفتند؟
    هیج وقت نباید بر اساس مقایسه ای که فروشنده ترتیب می ده، اظهار نظر و نتیجه گیری کرد. فروشنده دنبال جذب مشتریه نه دنبال گفتن حقایق.
    در مورد 3D یه سوال دارم. آیا در PS3 و احتمالا XBOX360 حتما نیاز به 3D TV داریم؟ با تلویزیون معمولی که 120 هرتز باشه، نمی شه تصویر 3D گرفت.
    بعید میدونم چون اگه قرار بود اینجوری باشه که دیگه TV های سه بعدی معرفی نمیشد.

من TV دیدم که که تصویر دو بهدی را به سه بعدی تبدیل کنه (سری 7000 سامسونگ اگه اشتباه نکنم همچنین قابلیتی دارن) ولی نه دیدم و نه شنیدم که یه TVدو بعدی بتونه تصویر سه بعدی را نشون بده.
    من یه تلوزیون 32 FULL HD LG SCARLET دارم (همونایی که زیرشون قرمزه)
    هرکی میار خونمون گرافیک بازی تو این تلوزیونو میبینه ******اش میریزه
    هر دفه مجبورم جارو خاکنداز بردارم جمشون کنم!
    من خودم تا حالا تلوزیونی به این کیفیت ندیدم
    تا حالا 4 تا تلوزیون FULL HD دیدم گرافیک بازی ها توشون به یک سوم تلوزیون من نرسیده (حالا تعریف از خود نباشه!)

سری Scarlet ال جی فوق العادس !
    ولی خوب به پای سری V سونی نمیرسه.

8. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض جواب بدین

سلام.. بازی بااین سبک برای x360 تولید جدید میشه...همون.شورش خودمون در سگا وغیره..از کمپانی sega

H*a ck and slash <<<<<===========
    Last edited by m jax; 28-05-2010 at 15:28.

10. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان میشه یه نگاه به تاپیک زیر بندازید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اگه کسی از کابل HDMI to DVI استفاده کنه برای گرفتن صدا اینهمه زجر باید بکشه؟
    من کابل VGA دارم میخواستم برم یه کابل HDMI to DVI بگیرم تا کیفیت تصویرم بهتر بشه و برای گرفتن صدا هم از کابل VGA در کنارش استفاده کنم که به این تاپیک برخورد کردم و حالا موندم چی کار کنم؟
    لطفا شما هم نظرتون رو بگید Tanx
    راستش من این همه مشکل نداشتم.
    من با استفاده از کامپوننتی که توی پک های الیت بود و دوتا خروجی صدا میداد ، صدا رو به اسپیکر وصل کردم (البته از این تبدیل های که دو تا فیش رو میکنه جک 3.5 مثل هدفون هم استفاده کردم)
    برای تصویر هم به پورت HDMI یک کابل HDMI به DVIوصل کردم.

12. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

راستش من این همه مشکل نداشتم.
    من با استفاده از کامپوننتی که توی پک های الیت بود و دوتا خروجی صدا میداد ، صدا رو به اسپیکر وصل کردم (البته از این تبدیل های که دو تا فیش رو میکنه جک 3.5 مثل هدفون هم استفاده کردم)
    برای تصویر هم به پورت HDMI یک کابل HDMI به DVIوصل کردم.
    آقا دمت گرم خیالمو راحت کردی چون اگه برا یه صدا گرفتن آدم بخواد دست به لحیم بشه خیلی ستمه ، تازه اگه کارا درست پیش بره و xbox رو اون دنیا نفرسته

14. 2 کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من موندم این بحث LED & LCD & ... اینجا چیکار میکنه!!

من بارها و بارها به شما گفتم که متاسفانه کیفیت پایین پنل مانیتور شما که منم یکیشو دارم باعث به وجود اومدن این مشکل میشه و من روی چند تا LCD دیگه که تستیدم این مشکل به هیچ وجه نبود.

.
    پس چرا این دوست دیگمون میگه 2261 داره اما این مشکلو نداره !!! یعنی فقط پنل LCD من داغونه چرا این پنل مزخرف تو بازیهای دیگه خودش نشون نمیده !!! راستی الان ارزونترین سری V سونی چنده ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

بچه ها این رفیق من adook چون اکانت اینترنتشو به دلایلی هنوز نتونسته شارژ کنه من از طرفش سوالاش رو مطرح میکنم ممنون میشم جوابش رو بدید چون تازه هارد گرفته و 2 تا سوال داره:

1- آیا میشه XBOX رو به PC وصل کرد و از طریق PC آهنگ و فیلم ریخت تو هارد XBOX اگه میشه لطفا توضیح بدبد و بگید از چه پورتی برای اتصال به PC باید استفاده کرد؟
    2- میشه از روی فلش آهنگ رو ریخت روی هارد XBOX ؟ اگه جواب مثبت است لطفا توضیح بدید چگونه

17. این کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •