شاید قدیمی باشه ولی خوبه
شاید قدیمی باشه ولی خوبه
یه سوال....آیا اینترنت مخابرات قطعه؟ زنگ زدم پشتیبانی...درست جوابمو نداد...سیترا هستم
روش های زیادی هست....پ ر و کسی مترون...دروید وی پپپ .... اوپن و پپپ .... و... البته خونمون آنتن دهیش خوب نیست... شما حالشو ببرید من هم حال میکنم![]()
رفیق همین الان یه پیام داد که من متنشو براتون مینویسم.
برای این کار از یکی از توزیعات لینوکس به اسم کالی(همچین چیزی) استفاده کرده.بعدش با استفاده از ترمینال لینوکس و ابزارهایی که توی کالی هست کنترل ادمین isp رو در دست گرفته . در ضمن در ویندوز اینرنتش رایگان نیست و فقط در کالی میتونه این کار رو کنه. حالی کسی از رفقا از توزیعات لینوکس و کالی سر در میاره؟؟؟؟؟ یه چیزایی داره پشت تلفن میگه من یکی که مخم هنگیده.
اقا من یک چیز رو نمی فهمم ساعت 8 صبح نگاه ibs کردم همون ترافیکی که دیشب قبل شبانه زده بود رو دیدمالان نگاه می کنم 160 مگ کم شده
شاید فقط 10 دقیقه کلش بازی کرده باشم
اضلا خونه نبودم
این چه داستانیه دیگه
اسم ابزار ها رو اگه بنوسی ممنون میشم
من یه چند ماهی میشه با کالی کار میکنم یه چیزایی بلدم
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
هیچی نگفت فقط گفت با یه سری از ابزارها میشه. در کل کار خطرناکی بهتر از این کارا نکنین.من یکی که بیخیالش شدم
واسه صرفا یاد گرفتن فک نکنم مشکلی باشه فقط اینکه ادم بلد باشه که جرم نیست
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
ست کردن آی پی ایران برا بالا بردن سرعت تک لینک کارایی داره؟
Sent from my GT-I9300
بار هاین چیزا رو امتحان کردم. ست کردن IP روی ISP های ایرانی زیاد کارایی نداره . کلا روش های بین المللی برای این جا جواب ساز نیست چون استاندارد ها جهانی رعایت نمیشه !! ضعف ساختار نت ایران با با پینگ بد با این چیزها درست شدنی نیست .اگر خواستی امتحان کن ولی من نظرم همونه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)