من که زدم هیچ فرقی نکرد ؛ بدترم شدپینگم 164 بود شد 180
![]()
من که زدم هیچ فرقی نکرد ؛ بدترم شدپینگم 164 بود شد 180
![]()
تا حالا با پینگ 140 بازی نکرده بودم، خیلی فاز میده
با همین پینگ 350 سیلور شدم بزور ...
سرویس کاهش پینگ هم که قطع شد از دیشب،
اینم از این![]()
دوستان لطفاً یه سایت معرفی کنید که اصطلاحات داخل بازی رو بطور کامل توضیح بده.
مثلاً ap , adc , supp , jung ,
ممنون
همین جا بپرس دوستان حرفه ای هستند درجا جوابتو کامل میدن![]()
اقا این تعطیلات کریس مس که تموم میشه؟
وقتی تعطیل باشه بچه های نوب ترول توکسیک میریزن تو بازی![]()
حد فاصله ISP شما به سرور سرویس ها هست.
تو بقیه سایت های کاهش پینگ به این صورت هست
برای رسیدن جواب سوالاتتون میتونید در این انجمن و انجمن تخصصی لیگ افسانه های کهن forum.leagueoflegunds.ir مطرح کنید.
درباره ap , adc , supp , jung توضیحات کامل داده شده
قطع شدن سرویس شما به دلیل اتمام حجم تعیین شده است.
ارور 691 به این منظور میباشد.
در انجمن اعلام شده برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از پینگ باز سرویس کاهش پینگ گرفتم خیلی عالی بود پینگ از 260 شد 150 لگ و دیلی هم ندارم خیلی خوبه
این چرت پرت ها چیهآقا من واقعا برای این فروم متاسفم میاند به ما اخطار میدند که فعلیتت مشکل داره!!! میدونم مشکلش اینه که جواب مردم را میدم و مشکلشون را حل میکنم
حالا کسی نیمده جواب این بنده خدا را بده و اینا فعالیتشون مشکل نداره عجــــــــــــــب
داداش معانیش میشه اینا که این زیره:
jung: just unknown noob gang
supp: sure under por.n people
adc: an dance christmas
ap: apply por.n
![]()
ببین دوست عزیز ما تو بازی 3 جهت مسیر داریمدوستان لطفاً یه سایت معرفی کنید که اصطلاحات داخل بازی رو بطور کامل توضیح بده.
مثلاً ap , adc , supp , jung ,
ممنون
یکی که میره بالا هیچی
یکی میره وسط که ap = ability power یعنی چمپ های که اسپل و جادو دارند و مانایی هستند مثلا زیگز فیز لبلانک البته بعضی ها شون هم مانا ندارند مثلا کاتارینا. اینها وسط میرن
adc = atack damage carrier یعنی کسی که ایتم اتکی می بنده و میره پایین و رنجدار هستش.
sup = support کسی که میره پیش ای دی سی و معمولا وارد میخره و سعی می کنه به ای دی سی هلس بده و پاچه خواریش رو بکنه تا اون پول در بیاره و دشمنان رو بکشه. یا اگر مثلا دشمن تیری چیزی انداخت ساپ میپره جلو و خودش رو فدا می کنه
jungle که کسی هستش که میره جنگل
اگر شما تازه این بازی رو شروع کردی جنگل رو بیخیال شو فعلا
می تونی ساپ بازی کنی یا مثلا تاپ بری. وسط هم سخته برات فعلا.
و سعی کن 2تا چیز رو تو بازی قوی کنی.
یکی زیاد روی مینی مپ نگاه کن. یعنی هر 1 ثانیه نگاه کن که جنگلر دشمن نیاد بکشتت. دوم اینکه سعی کنی فقط زمانی یونیت رو اتک کنه که بمیره و سعی کن سی اس ات ( یعنی همون نعداد یو نیتی که کشتی ) بره بالا که پول دربیاری و ایتم بخری.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)