زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بخند تا دنيا بهت بخنده !
من از بن در امدم از رنکک 23 شدم 26 :(
ممد هر کار کردم مال تو رو باز نکرد....
محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
چاقال حسود نيست بلكه يكي از بهترين دوستهايي هست كه تا حالا باهاش برخورد كردم ، شايد اگه چاقال دوئل درست رو بهم ياد نميداد من هرگز رنك يك نميشدم ، بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
لول . برادران تفرقه افکنمحمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه
اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن![]()
در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودم
حالت خوبه ؟؟![]()
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل
خوب اون من بودم می گفتم اسکیلات چیهچون اون موقع تازه کار بودم ولی الان نه دیگه تازه کار نیستم و الان من خیلی چیزا را تست کردم در بتا 4 گلد می دم اسکیلا رو کلا بر می گردونم و ببینم چی اسکیلایی بهتره الان من بتا لول 29 هستم براتون بخواهین عکس دوئلا را می زنم طرف لول 59 هست و سربازه خودشم ست لباسش به جز گردنبند تاکتیک داره و سلاحشم که نگو آخرین سلاح لول خودشه ولی دوئل را من می برم
![]()
تو اسکیلات را گفتی اون موقع ولی من راه تو را نرفتم چون دیدم برم نمی تونم لول بالا بشم ولی الان هم لول بالا هستم و هم سوراخ کن![]()
ضمنا تو و حاجی و دیگر دوستان چراغ را برای من نشون دادند همان طور که به تمامی تازه وارد ها کمک می شه ولی من خودم ادامه دادم به راهم برای آموختن![]()
================================================== ==
من بازم بگم اگه اون اوایل که من هیچ چی بلد نبودم شماها به سوالاتم جواب نمی دادین من فکر می کردم بازی مسخره ای هست و ادامه نمی دادم ولی قبول کن من خودم ادامه دادم تو فقط راه را نشون دادی
دنيا دو روزه همينه !!اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه![]()
من كه يك بار هم بهت حمله نكردم ، احترام به استاد واجبه :دي (البته دو بار حمله كردم كه به منظور هاي ديگه اي بود تا سر صحبتو باهات وا كنم !)اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن![]()
من هنوز وسطاي تابستون يادمه كه با سوال هاي پيش پا افتاده ام وقت شمارو ميگرفتم و شما هم با صبر و حوصله اي بسيار و پايان ناپذير به سوالات اين بنده ي حقير جواب ميداديد :دي
البته سعيد هم خيلي بهم كمك كرد ...
من اولا روي جاخالي اسكيل ميزاشتم يكم جواب داد ولي بعد با مشكل رو به رو شدم بعد روي آيم گذاشتم و كلي تجربه گرفتم و آيم هم قديمي شد و استراژيم رو هر دفعه عوض ميكردم چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودم
حالت خوبه ؟؟![]()
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل
چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کننچون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...
آره خیلی لاو میترکوندیم...اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه
نهایت هفته ای 4 تا پست میدادم لاومون کجا بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)