خوشبختم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوشبختم
پس به نظر شما همارا اون سرعت 35 رو محدود میکنه و 20 میده بیرون درسته![]()
بنده هم خوشبختم.ولی خداوکیلی یه چیزی ته گلوم موند، بیشتر فکر کنید در مورد تهیه اشتراک. 2-3 هزار تومن نمی ارزه به اینکه چند 10 هزار تومن پول قرص اعصاب بدید!
البته دیدید فردا همه چی برعکس شدا تو این مملکت. همونطور که 2 هفته نشده که به جناب شادو دراگون توصیه اکید کردیم که مخابرات بگیرن و الان شرمنده ایم!![]()
خوب مگه مال مکس نت هم 35 نیستش به غیر شبا پس قرص اعصاب لازم نیست دیگه![]()
نه، محدود نمی کنه، از اول اینو میده. ببینید بذارید کل داستان رو براتون بگم. از قدیم همارا و مخابرات سرعت 128 نامحدودشون حدود 20 بود. ولی چند ماهیه که سرعت 128 نامحدود مخابرات حدود دو برابر یعنی 40 شده.
البته همونطور که در جریانید از وقتی که مخابرات دست به لیمیت کردن و نصف کردن سرعت تو ساعات رایگان برده، طبیعتا تمام سرویس ها شبا نصف شدن که نامحدود هم از این قاعده مستثنی نیست!
بله همینطوره. شایدحتی کمتر هم باشه. منظورم اعتماد به شرکت در لحظه ایه که آدم داره قرارداد رو امضا می کنه. به نظر من متاسفانه همارا و مخابرات وجهه شون رو خراب کردن حداقل پیش من!
قرص اعصاب هم بیشتر واسه محدودهاست و نه نامحدودها و شوخی کردم!
ولی حداقل تو پشتیبانی نظیر ندارن. به قول دوستم که میگه همارا تنها شرکتیه که حتی می تونه شب و تو وقت تعطیل اراده کنه و یه مرکز مخابراتی رو واسه حل مشکل باز کنه!![]()
شما میدونین حداکثر زمانی که از زمان ثبت نام طول میکشه تا اینترنت ماکس وصل بشه چقدره>؟
و همچنین اگه درخواست جمع اوری مخابرات رو بدیم چقدر حداکثر طول میکشه تا خط رو تخلیه کنن اینا!؟
من امروز عجله کردم و پول این همارا دوره بعدی رو دادم منتها دوره فعلی من دو روز دیگه تموم میشه اگه فردا برم پول من رو بر میگردونن![]()
ماکس خودشون به من گفتن اگه صبح ثبت نام کنید تا بعد از ظهر وصله ولی می دونم که حداقل تو مرکز من چنین اتفاقی نمی افته و حداقل یه روز طول میکشه!
جمع اوری هم به قول خودشون از 3 ساعت تا 48 ساعت!که اینم بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی مال من و دوستام به 48 نکشید و امروز که درخواست دادیم، فردا صبح اول وقت یعنی حدود 9 چراغ دی اس ال خاموش شد و تا تاییدیه رو بفرستن هم یه 2-3 ساعتی طول کشید و به 11-12 کشید!
همارا پول پس بده؟ نه، آقا. دیگه این دفعه مبارکه!اینشاالله دفعه بعد. شایدم دیدید همه چی حل شد تا اون موقع و به ما که جمع کردیم و تو ماکس وضعمون خرابه، یاندی گندی دادید!
![]()
از قدیم گفته اند که گوز گوره نی اورک ایستر
بد جنس ها یه چند ماه برای جمع کردن یوزر میان به ملت فازمیدن و بعد اینکه بارشونو بستند
![]()
یوزر بیچاره که طعم سرعتو چشیده برای سرعت قبلی بایستی سر کیسه رو شل کنه و..
به خدا این اینترنت رو مفت هم بدن بهشون می ارزه خوبه که اینترنتو صادر نمیکنند وگرنه مثل پراید 2 میلیون به خارج 10 میلیون به داخل
تازه تنها مخابرات نیست امروز قبض گاز بدستم رسید دیدم که برا 6282 تومن گاز بها حدود 3000 تومن خونچا بسته
![]()
Last edited by محمد باقر ذكري; 29-09-2013 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)