تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1480 از 2365 اولاول ... 4809801380143014701476147714781479148014811482148314841490153015801980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,791 به 14,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پخش رو 7056 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 برای شروع میتونه گزینه مناسبی باشه .
    آقا به نظرتون بهتر نیست یه سیستم کاملتر ببندم به جای اینکه 500 تومن فقط پخشم باشه؟؟ یعنی میشه با 900 تومن یه سیستم با پخش خوب ، ساب معمولی، امپیلی ، و باند بست؟؟؟ یا همون یه 7056 ببندم با باند 7158؟؟؟ من صدای با کیفیت و معمولی میخوام نه صاف نه بم.ماشینمم که پرایده.یه سوال وقتی امپیلی نباشه برای این سیستمی که شما گفتین، صدا کیفیتش بد تر میشه؟؟؟؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام برای دو دست کامپوننت خوب و یه ساب و آمپ 4 کانال 120 واتی و مونو حدوداً 600 واتی چه سیمی و گیجی پیشنهاد می کنید؟ چند تا مارک و قیمت میدید؟ ممنون.
    سیم دو گیج یا صفر ببندین براش مناسبه

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

باسلام
    کابل آرسی 2.5 یا3.5 متر از برند گلیدن هست؟ قیمتش چنده؟ آرسی فوکال چطور میشه پیدا کرد؟؟
    آمپ رو میخوام زیر صندلی ببندم بنظرتون کدوم متراژ رو بگیرم خوبه؟
    عزیز rca به نظر من همون 5 متریا رو بگیری بهتره چون دو یا سه متری بعدا به کارت نمیاد اگه جای آمپ رو عوض کردی البته قبلش از نصاب بپرس ببین میتونه اون یه متر و نیم اضافه رو جمع و جورش کنه زیر صندلی یا نه
    rca هم گلیدنا قبلا اینجور که من اطلاع دارم یه دونه 35 تومنی بود که ارزون قیمتش بود و یه دونه 100 تومنی که جنس خوبش بود و rca فوکال هم فک نکنم گیر بیاری چون خیلی خیلی کم یابه

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام به دوستان

یه سایت معتبر برای خرید ضبط (پایونیر ، سونی ...) معرفی کنید.
    پخ شد عزیز

5. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یه پخش خوب حدود 400 تومان چی میشه گرفت واسه این سیستم
    باند=Co 609
    امپ=Pioneer Gm D8604
    6049 کنوود مناسبه برا شما

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا به نظرتون بهتر نیست یه سیستم کاملتر ببندم به جای اینکه 500 تومن فقط پخشم باشه؟؟ یعنی میشه با 900 تومن یه سیستم با پخش خوب ، ساب معمولی، امپیلی ، و باند بست؟؟؟ یا همون یه 7056 ببندم با باند 7158؟؟؟ من صدای با کیفیت و معمولی میخوام نه صاف نه بم.ماشینمم که پرایده.یه سوال وقتی امپیلی نباشه برای این سیستمی که شما گفتین، صدا کیفیتش بد تر میشه؟؟؟؟

عزیز پخش قلب سیستمه. پخش که خوب نباشه بهترین باند و امپ رو هم ببندی فایده نداره حالا هر جور راحتی میتونی به جا 7056 از u456 کنوود هم استفاده کنی تا بتونی یه آمپ هم برا باندت بگیری
    Last edited by BIG-BANG; 29-04-2014 at 12:58.

8. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ُسلام. ماشین کرولای 2000 دارم. که ضبط معمولی به همراه اسپیکرهای فابریکش است. اسپیکرهای فابریک کیفیت قابل قبولی داره. من میخوامه یه ضبط فلش خور بهش اضافه کنم + ساب ووفر
    بنظر شما کافی است؟
    دوست ندارم صندوق عقب پر بشه. بعضی ها میگن ساب ووفر هایی که تو صندوق عقب گذاشته میشه بهتره.
    ضمن اینکه آیا آمپلی هم احتیاج دارد یا خیر ؟!
    تیوتر چیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ُسلام. ماشین کرولای 2000 دارم. که ضبط معمولی به همراه اسپیکرهای فابریکش است. اسپیکرهای فابریک کیفیت قابل قبولی داره. من میخوامه یه ضبط فلش خور بهش اضافه کنم + ساب ووفر
    بنظر شما کافی است؟
    دوست ندارم صندوق عقب پر بشه. بعضی ها میگن ساب ووفر هایی که تو صندوق عقب گذاشته میشه بهتره.
    ضمن اینکه آیا آمپلی هم احتیاج دارد یا خیر ؟!
    تیوتر چیست؟
    عزیز شما باید اول ببینید ماشینتون پخش ۱ دین میخوره یا ۲ دین یعنی اندازه پخشش مثل پخشای دیگس یا دوبرابر اوناس وقتی مشخص شد انوقت میشه پخش بهتون پیشنهاد داد. درضمن بودجتونم باید بگین.
    نیاز به یه آمپ مونو هم دارین برا ساب ووفرتون
    در مورد تیوتر هم اینکه اون دایره وسط باندا اسمش تیوتره حالا این تیوتر اگه تخصصی بخواد بشه توی اندازه های یه اینچی یا بیشتر ساخته میشن که اگه حرفه ای باشه به آمپ و اگه معمولی باشه به خود پخش وصل میشن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

11. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و رض ادب خدمت تمام دوستان گل
    آقا حمید گل قیمت کامپ MX165 ؟ و آمپ 75.4 ؟ بصورت تقریبی هم باشه مشکلم حله...
    سلام مخلصم.
    کامپوننت قبلا بود 360 و آمپ 75.4 هم بود 520 تومن.
    یه سوال دیگه فرق سری X و P پایونیر در چیه؟؟؟ مثل AVH-X8450 و AVH-P8450؟
    مدلهای X دارای قابلیت میکس ترکس هستند.
    سلام دوستان پدر من رفته سر خود یه سری لوازم صوتی برای ماشین من خریده من ازشون سر در نمیارم عکسش رو میزارم راهنمایی کنید اگر هر کدومش بدرد نخور هست ببرم عوضش کنم ، اون سابش خوبه؟؟؟ من تا حالا این شکلیشو ندیده بودم میشه تو ساب باکسش کرد؟؟؟ روی 206 قراره ببندم جواب میده ساب 12؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بد نیست قطعاتتون.
    بله باید ساب رو تو باکس مناسب نصب نمائید.
    سلام آقا حمید
    مخلصیم
    نه بابا کم کم بو معافیت هم داره میاد با این اوضام
    اتصالای rca رو نگاه کردم درستن ولی ورودی سوکت پین برق آمپ اانگاری از حرارت ذوب شده! رو بقیه سوکتا هم کمی ذوب شدنش تاثیر گذاشته
    خدا نکنه. ایشالا بهتر بشی.
    مگه چقدر جریان کشیده که ذوب شده؟!!ممکه اتصالی کرده باشه.تا جائی که یادمه قطعاتتون خیلی توان بالا نداشت
    سلام اساتید محترم
    نیاز فوری به کمکتون دارم
    گیج شدم
    چند تا سوال دارم و یه راهنمایی توپ ، خدا خیرتون بده من و دریابید
    میخوام برای ماشینم یه سیستم کیفیتی و در حد معقول قوی ببندم . هد یونیت آلپاین 141 دارم ( فعلا نمیخوام ووفر ببندم ) و همچنین یه جفت اسپیکر گرد MTX با توان 65 RMS سری Thunder
    مدل XT653 دارم .
    چند سوالی که گیجم کرده :
    من میخوام سیستم راکفورد یا MTXببندم ، یه سری از نصابها میگن که باید تمام قطعات سیستمم و یا همه رو MTX و یا همه رو راکفورد ببندم و دلیلشون هم اینه که وقتی از یه برند باشه تمام فرکانسهای هم و پوشش میدن و یا مثلا میگن که سری thunder ام تی ایکس حتما باید با آمپ و اسپیکر هم سری خودش درایو بشه و از طرفی یه سری دیگه از نصابها میگن باید برندها متفاوت باشه تا هم صدای بهتری بگیری هم بتونی گل سر سبد هر برند و انتخاب کنی !!!
    واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم که همه رو از یه برند ببندم ویا اینکه متفاوت باشند
    در ضمن اگر بخوام مثلا mtx ببندم ، در حال حاظر یه اسپیکر 65 rms دارم ، حالا اگه بخوام یه کامپاننت mtx با 90 rms بگیرم ، قاعدتا باید آمپم 4 کانال 90 rms باشه ، اونوقت این آمپ اسپیکر 65 تایی رو دود نمیکنه ؟ از لحاظ صدایی عقب و جلو صداشون کم و زیاد نمیشه ؟
    لطفا کمکم کنید گیج گیج
    ممنون از اینکه حوصله میکنید
    ببخشید من که خیلی فوری دارم پاسخ میدم.شرمنده
    در مورداینکه باید حتما از یک برند باشن اصلا نه علمی هست نه منظقی.ولی ممکنه تو برخی برندها مثلا آمپلیفایرهای مونو با ساب ووفرها بهتر با هم مچ بشن.ولی به صورت یه قاعده کلی نیست.
    در مورد توان RMS نه نگران نباشید انتفاقی نمی افته.البته باید کاملا گینتون تنظیم شده باشه و هیچگونه به هم ریختگی در صدا (دیستورشن) نداشته باشید.
    در مورد استیج صدا به نظر من بهتره همیشه اسپیکرهاتون (منظورم کامپوننتها هستند نه کواکسیالها) از یک برند و یک سایز و توان باشن.من خودم اینو بارها تجربه کردن.
    اگر هزینه تون برای تهیه دو جفت اسپیکر بالا میره میتونید استیج عقب رو فاکتور بگیرید ولی حتما در صندوق عقب نیاز به ساب ووفر احساس میشه.
    باسلام
    کابل آرسی 2.5 یا3.5 متر از برند گلیدن هست؟ قیمتش چنده؟ آرسی فوکال چطور میشه پیدا کرد؟؟
    آمپ رو میخوام زیر صندلی ببندم بنظرتون کدوم متراژ رو بگیرم خوبه؟
    من تو این متراژ ندیدم. بعید میدم وارد کرده باشند.اغلب 5 متری هست.مدل پرفورمنسش 35 تومن هست.
    سلام
    دوستان كسي تجربه يا شناخت از ساب ووفر alpine swx 1042D داره؟ و يه سوال از اقا حميد. اين ساب در مقايسه با ساب gladen sqx10 كه خودم داشتم چه جوريه؟ با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    به به آقا عبدالله حال شما؟کم پیدائید؟
    SQX یه چیزه دیگه بود.اتفاقا دیروز داشتم تحقیق میکردم روی سایز 12 ش.آلپاین حرفی برای گفتن نداره تو SQ شک نکنید.
    سلام برای دو دست کامپوننت خوب و یه ساب و آمپ 4 کانال 120 واتی و مونو حدوداً 600 واتی چه سیمی و گیجی پیشنهاد می کنید؟ چند تا مارک و قیمت میدید؟ ممنون.
    گیج 2 مناسبه.
    گیج 4 هم میتونید استفاده کنید.
    پک استریت وایرز 4 گیج بگیرید فکر کنم حدود 140 تومن باشه اگر افزایش پیدا نکرده باشه قیمتش.

پخش به عنوان سورس در سیستم باید کیفیت صدای خوبی داشته باشه.بعد اون آمپلیفایر هست. در آخر سر هم اسپیکرها و ساب ووفرها قرار میگیرند.
    اگر کیفیت میخواهید باید کامپوننت استفاده نمائید.
    7158 حجم بیس خوبی داره نیاز به آمپ هم نداره.

13. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    بلندگویی هست که جایگزین بلندگوهای فابریک پراید بشه؟؟؟نمیخوام جایی رو سوراخ کنم
    بخوره همون جای فابریک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •