مخابرات 1 به 10 نداره عزیز ---- سرویس عادی 1024 جلوش هم هیچی نزده هستش . 45 هزار
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات 1 به 10 نداره عزیز ---- سرویس عادی 1024 جلوش هم هیچی نزده هستش . 45 هزار
سلام
من انزلی هستم و همسایمون مخابرات 128 فعال کرده و نامحدوده چیز جالب اینه که سرعت 1 مگ رو میده! سرعت بین 100 تا 130 متغیره دوستان فعلا ماهه اوله اگر ما های بعد بخوام میتونم همین سرویس فعلی( دیگه الان وجود نداره ) فعال کنم یا خیر؟( چون خودمم استفاده میکنم)
پس چرا شب قطع نمیشه؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز من دیروز برای اینترنت مخابرات رفتم ثبت نام کنم گفتند خط تون ام پی سی و نمیتونین اینترنت داشته باشین حالا به نظرتون چیکار باید بکنم وچطوری می تونم خط رو از این حالت در بیارم
ضمنا نظرتون درمورد وایمکس ایرانسل چیه ؟ ممنونمیشم راهنمائی کنین
مقدار SNR خط رو در ساعات مختلف اندازه بگیر ببین اون ساعتهایی که قطع میشی با اون ساعتی که خوبه چه فرقی داره.
این بیشتر شبیه مشکل نویز سیم برق روی سیم تلفن هست , یکی از دوستای من تمام روز خطش خوب بود ولی به محض اینکه چراغهای محلشون روشن میشد دایم قطع میشد.
مجبور شد کل سیمکشی رو از پست تا مودمش عوض کنه.
شب ها معمولا 13 18 هست
و روز ها 9 19
اما الان 9 10 هست .
اگه خط پی سی ام باشه دیگه کاری نمیشه کرد مگر اینکه آشنا تو مخابرات داشته باشی تا بتونه از این حالت خارج کنه برای وایمکس هم مبین نت رو پیشنهاد میکنم یکی از دوستان داره راضی هست و شنیدم ایرانسل قطعی زیاد داره
مخابرات ترافیک اضافش چنده هر گیگ؟ سرویس نا محدودش ماهانه 256 چنده؟ سرعت دانلودش چقدره؟
35 تا 40 گیگ در ماه راه داره. من 36 گیگ اینجوریا دانلود داشتم باش.
در ضمن سرعتشم کم میشه اول 80 اینجوریاست بعد 15 گیگ اینطورا سرعت به 50 میرسه بعد 35 گیگ هم سرعت به 16 حدودا میرسه یعنی سرعت واقعی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)