یه دوربین میخوام حدود 250 تومن
برای عکاسی خانوادگی میخوام و فقط میخوام کیفیت عکسش خوب باشه و لرزشگیر داشته باشه و فیلمبرداریش هم اچدی باشه.
یه دوربین میخوام حدود 250 تومن
برای عکاسی خانوادگی میخوام و فقط میخوام کیفیت عکسش خوب باشه و لرزشگیر داشته باشه و فیلمبرداریش هم اچدی باشه.
من به شخصه با a2400 کار کردم و نسبت به قیمتش که سیصدو خورده ای بود کیفیت عکسش رو بسیار پسندیدم و نمیشد بهش ایرادی گرفت.حالا که آنقدر رو کیفیت خود عکس تاکید داری افزایش بودجه بده و Olympus xz1 رو بگیر که در عکساش مورد تایید همه هست و بهترین کامپکت 2011 شده.
سلام اگه تا سیصد و سی افزایش بودجه بدید و a2400 رو که عرض کردم خدمت دوستان تهیه کنید انتخاب مطمینی کردید که هم لرزشگیر داره هم hd هست .تو این رنج حتما از کنن دوربین بردارید .
Last edited by m0fidi; 02-07-2013 at 14:25.
ممنون از پیشنهادتون.
xz-1 خیلی گرونه. نمی تونم بخرمش. ضمنا یکم قدیمی شده.
دوست گلم منم چون قدیمی شده پیشنهاد کردم که شاید با یه کم بالا پایین کردن بودجتون بتونین بخرینش!!!
نه. به نظرم قدیمی نباید خرید. مخصوصا توی وسایل دیجیتال!
واقعا دو هفته ای گیج شدم نمیدونم چیکار کنم هر دوربینی یکی بهم میگه خوبه یکی دیگه میاد ازش عیب میگیره این سری دیگه کاری ندارم بقیه چی میگن ولی این دفعه اخره به خدانظرتون در مورد Sony Cyber-Shot DSC-HX100V چیه ؟ یکی از اشناها گفتم واسم بیاره فقط از دوستان قیمت دستشه به من بگه حدود دستم باشه ...بازم ممنون
یه نگاه هم به این بنداز:
Canon Powershot SX50 HS
جدیدتره!
سلام دوستان.
بعد از کلی تلاش تونستم حدود 1.3میلیون جمع کنم.
حالا میخوام یه دوربین بخرم بیشتر به نظرم خوبه شبه_حرفه ای باشه
ولی نمیدونم چی بگیرم.
خودم دوتا رو میشناسم hx200vوsx50حالا به نظر شما چی بگیریم؟
آیا ممکنه قیمت ها پایینتر بیان؟
سلام حق دارید که گیج شدید و اونقدر باید تحقیق کرد تا نسبت به یه انتخاب مطمین بشید در هر صورت شما دیگه انتخابتو کردی و نظر ما شما رو بیشتر گیج و ناراحت میکنه. Hx100 اون موقع که جدید تر بود حدود 1400 بود الان hx200 اومده ولی فکر نکنم زیر 1300 بهتون بدن.
پاینده باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)