اي کاش تيم ملي همون اول حذف ميشد و ليگ اينقدر تعطيلي نمي کشيد...
من که اصلا با تيم ملي حال نمي کنم
فقط استقلال
اي کاش تيم ملي همون اول حذف ميشد و ليگ اينقدر تعطيلي نمي کشيد...
من که اصلا با تيم ملي حال نمي کنم
فقط استقلال
صبا هم چه تيمي شده ها ، اومد سوم ...
برق هم يهو رفت 15 ام ... تو شيراز با اين تيمي که داريم کارش ساختس...
تبریک میگم...
اخه ی یک نفس راحتی اخر کار کشیدم...
خیلی حال داد
ارش اقای گل
امروز نه ارش خوب بود و نه سیاوش اما دمه ارش گرم که گلش را زد.
چی میشد اون تک به تک اخر را کاظمی گل میکرد تا برای یکبار هم که شده پیشبینی من درست از اب در بیاد
گالری : والپیپر های تیم فوتبال استقلال تهران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه بعدی با صبا هست دیگه؟
صبا رو هم میبریم نگران نباشید.
پس از شكست برابر استقلال
مظلومي: داور تحت تاثير جو ورزشگاه قرار گرفت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: داور مسابقه تحت تاثير جو ورزشگاه قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شكست 2 بر يك برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران عنوان كرد: اين پيروزي را به استقلال و هوادارانش تبريك مي گويم. ما از كرمان آمده بوديم تا دست پر برگرديم.
وي افزود: استقلال تيم خوبي است. بي جهت نيست كه اين تيم صدر نشين ليگ برتر است.حريف روي توپهاي بلند موفق عمل كرد. ما هم تيم دست و پا بسته اي نبوديم و روي ضد حملات برنامه داشتيم.
سرمربي مس كرمان ادامه داد: روي گل دوم استقلال نمي توانم نظر بدهم زيرا فيلم بازي را نديدهام، اما از جو ورزشگاه متاسفم. اين جو فشار رواني روي داور وارد آورد و باعث شد گل اول استقلال از روي يك ضربه خطا به دست آيد كه اصلا خطا نبود.
مظلومي در مورد انتقاد استقلالي ها به داوري در اين ديدار گفت: به نظر حريف احترام مي گذارم. بايد بگويم مقصر اصلي را بازيكنانم مي دانم. زيرا آنها در نيمه دوم با آرامش خيال بازي نكردند و تيم متشنج شد.
مظلومي درباره تعطيلي دوباره ليگ برتر عنوان كرد: مطمئنا اين تعطيلي به ضرر تمام تيمها خواهد بود. تمرينات بدنسازي ما به تازگي به پايان رسيده است و اين تعطيلي به ما ضربه مي زند.
سرمربي مس كرمان در مورد اعتراض تماشاگران به او و شاگردانش گفت: به اين مسائل عادت كرده ايم.بهتر است جواناني كه به ورزشگاه مي آيند بدانند كه من چندين سال براي استقلال زحمت كشيدهام. استقلاليهاي واقعي به من احترام مي گذارند.
مظلومي در مورد مذاكره استقلال با بازيكن مس كرمان گفت: مدير روابط عمومي باشگاه اعلام كرده است كه با ادينهو وارد مذاكره شده اند و به او قول انتقال به تيمهاي اروپايي را داده اند.
سرمربي تيم مس كرمان در مورد حضورش در تيم ملي اميد گفت: در اين مورد همه چيز را به مسئولان باشگاه واگذار كرده ام.
انتهاي پيام/ا
قلعه نويي: بايد راحت تر پيروز مي شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بايد راحت تر و زودتر گل مي زديم تا كار به دقيقه 90 نكشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 2 بر يك برابر مس كرمان در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي بود. هم حريف و هم ما فوتبال خوبي ارائه كرديم. هر چند معتقدم در اين ديدار بد شانس بوديم و بايد راحت تر مس را شكست مي داديم. ما در همان نيمه اول مي توانستيم كار را تمام كنيم. اما روي اشتباهات بچهگانه گل خورديم.
وي افزود: خوشحالم كه بازيكنانم توانستند به بازي برگردند. زماني كه سه مهاجمه شديم گل برتري را به ثمر رسانديمو براي استقلال مهم است كه 2 هفته پياپي در صدر جدول باقي مانده است.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد تعطيلي 13 روزه ليگ برتر گفت: اين تعطيلات روي تيمهاي اثر منفي خواهد گذاشت. از 22 آذر تا مسابقه ما با داماش فقط 6 مسابقه انجام داديم در هيچ كجاي دنيا چنين برنامه ريزي اي در فوتبال ديده نميشود.
قلعه نويي در مورد اينكه رئيس سازمان ليگ گفته است هر كس برنامه بهتري دارد به فدراسيون ارائه كند، گفت: همين كه قبول كرده اند كه چنين حرفي را بزنند نقطه عطفي در ورزش است. فدراسيون مي تواند از برنامه ريزيهاي دو سال گذشته در فوتبال الگو بگيرد.
وي افزود: زماني كه در آلمان بودم مسئولان فوتبال اين كشور تراپاتوني را آوردند و از او خواستند كه جنس فوتبالشان را عوض كند. چه اشكالي دارد ما نيز از ليگهاي ژاپن كره جنوبي و تركيه الگو برداري كنيم.
قلعه نويي در مورد اعتراض هواداران استقلال به داوري عنوان كرد: مردم در همه بحثها از سياست تا ورزش و فرهنگ از ما جلوتر هستند. آنها خوب و بد را خوب تشخيص مي دهند. آستانه صبر هواداران ما لبريز شده است. باشگاه استقلال فيلمي را از مجموعه اشتباهات داوري كه به ضرر ما تمام شده تهيه كرده و آن را براي فدراسيون ارسال خواهد كرد. هنوز هم معتقدم توپي كه آرش برهاني در ديدار با سپاهان زد از خط دروازه عبور كرده بود. فيلمبردار باشگاه اين صحنه را دارد. از عادل فردوسي پور خواسته ايم آن را در برنامه 90 آينده نشان دهد.
قلعه نويي در مورد قضاوت جهانبازي در اين بازي گفت: اين مسابقه صحنه آنچنان حساسي نداشت كه داوران مرتكب اشتباه شوند. اشتباهات آنها روي نتيجه تاثير گذار باشد. معتقدم گل آرش برهاني در دقيقه 90 كاملا صحيح بود.
سرمربي استقلال تهران در مورد شعار هواداران اين تيم عليه پرويز مظلومي، مهدي رحمتي و امير حسين صادقي عنوان كرد: 3 بازيكن در تيم مس كرمان جز خانواده استقلال هستند. پرويز مظلومي بيش از 20 سال براي استقلال زحمت كشيده است. اگر هواداران ما چنين حركتي انجام داده اند آن را محكوم مي كنند. من در جريان مسابقه متوجه اين مسئله نشدم.
قلعه نويي در مورد مذاكره استقلال با ادينهو بازيكن تيم مس گفت: صحبتي در اين مورد ندارم. فقط معتقدم اين مسائل براي برخي تبديل به دكان شده است. به همان مكه عزيزي كه رفته ام دنبال اين مسئله نبوده و نيستيم.
انتهاي پيام/ا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)