اقا جریان این hdmi to dvi که رو مانیتور های lg مشکل داشتن به کجا رسید
مشکل صدا
؟؟؟؟؟؟
اقا جریان این hdmi to dvi که رو مانیتور های lg مشکل داشتن به کجا رسید
مشکل صدا
؟؟؟؟؟؟
البته دیروز یکی از دوستایه گیجم رفت از همین هاردا [ha@ck] شده 120 gig گرفت که امروز با کلی فحش از سمت بکسمون مواجه شدهارد external که اونم تا 32 هست![]()
پس چه قدر جالبه که تو ازیهای دیگه این تفاوت اصلا محسوس نیست اما تو GTA تفاوتش زمین تا اسمونه واقعا عجیبه !!!![]()
سلام به دوستان من یه مانیتور LCD دارم HD نیست کابل VGA میخوره چیکار کنم HDMI بهش وصل کنم لطفا کاملا راهنماییم کنید؟؟!!!!
سلام. اگه HDMI میخوره حتما HDMI وصل کنیدسلام به دوستان من یه مانیتور LCD دارم HD نیست کابل VGA میخوره چیکار کنم HDMI بهش وصل کنم لطفا کاملا راهنماییم کنید؟؟!!!!
یه نگاه به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز کاملا متوجه میشی که اساتید زحمت کشیدن تاپیک رو هم مهم کردن
راستش من از مانیتور ها زیاد سر در نمیارم ، و این رو قبلا گفتم .
ولی آنچیزی که دیدم رو هم نمیتونم منکرش بشم ، زاتورن طبقه 4 ام بخش مربوط به تلویزیون ها و سینما های خانگیشه .
اونجایی که تلویزیون ها رو چیدند اگر بگم هزار تا دروغ نگفتم ، تلویزیونها در آن واحد دارند یک تصویر رو پخش میکنند و تصویری که LED ها میدن واقعا یک چیز دیگست ، بعدش پلاسماهاست و بعد از اون LCD ها . سه بعدی ها هم که اصلا یک دنیای دیگست ولی من نمیتونم بهشون زیاد نگاه کنم سر درد میگیرم .
Last edited by sonixax; 28-05-2010 at 00:58.
1- منظور از IXtreme چیه؟
2- کسی میدونه که چرا بین دسته ی اصل و تقلبی فقط 5 هزار تومان فرق هست؟
IXtreme در حقیقت سیستم عامل درایو کنسول شماست که به درایو این امکان رو میده که بازی کپی رو پاچه دستگاه کنه و هستش هم همون کرنل لینوکس هست .
2 - چون دسته اصلی اندازه 5 هزار تومان بیشتر کیفیت و تکنولوژی داره![]()
راستی تا سر بحث باز شده سر مانیتور یه چیزی بگم من!
امروز متوجه شدم که مانیتور من که 2043 هست و 16.9 هم هست روی 360 این رزولوشن ها رو جواب میده!
848x480
1280x720
1360x768
1920x1080
حالا مانیتور من که حد اکثر رزولوشینی که ساپورت میکنه 1440 *900 هست پس چطوری میتونم با حداکثر رزولوشن بازی کنم؟ باید روی 1360*768 تنظیم بشه. درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)