کد رو وارد کردم....یه آپدیت جدید معرفی میکنه برام
بچه ها آپدیت تاثیر محسوسی رو گوشی میگذاره؟؟؟؟.....یعنی کیفیت صدای گوشیم میره بالا مثلا؟؟؟؟!!!!!!!
کد رو وارد کردم....یه آپدیت جدید معرفی میکنه برام
بچه ها آپدیت تاثیر محسوسی رو گوشی میگذاره؟؟؟؟.....یعنی کیفیت صدای گوشیم میره بالا مثلا؟؟؟؟!!!!!!!
چرا اتفاقا خیلی با کیفیته... یادت باشه گوشی خریدی . رو ماشینت که سیستم نبستی... در ضمن به آهنگ هم بستگی داره باید با کیفیت باشه.
بعدشم انقدر که ازش تعریف شد من فکر کردم باس قوی و ساب بوفر داره![]()
صداش خوبه ولی دیگه نه تا اون حد ( ساب و .... )
![]()
همین الان رفتم اتصالات ....گفتم چرا موقع فیلم برداری نویز میوفته رو صداش.....گفت طبیعیه
گفتم اگه آپدیتش کنم بهتر میشه؟....گفت آره
بعدش پرسیدم خودم میتونم آپدیتش کنم....گفت آره ولی دیگه از گارانتی ساقط میشه
منم 2 دستی تقدیم خودشون کردم که مجانی برام آپدیت کنن
ولی گفت 3 روز دیگه بیا بگیرش....می گفت فقط 1 روز باید تو تست بمونه بعد از آپدیت
یه یارو هم اونجا بود گفت اگه خودت آپ میکردی احتمالا خاموش میشد گوشیت
مثل اینکه آپ کردن خیلی حساسه.......شما هم حتما مواظب باشید
من تا حالا دو بار آپدیت کردم. صدای نویزش طبیعی نیست. البته من چندین مورد دیدم که این مشکل رو داشتن. فکر کنم اینها گوشی های هستن که از مرحله تست کارخونه نتونستن رد بشن.
با سایلنت کردن صدای دوربین N73 قطع نمیشه اگه میشه یه راه دیگه بگید.
ورژن گوشیم : 3.0705.1.0.31
در ضمن N73 موزیک ادیتیشن هست.
بله متاسفانه تو اون ورژن me حتی با سایلنت هم صداش قطع نمیشه. من خودم یکی از فایلهای صوتی که واسه صدای دوربین تو سیستم گوشی بود رو با یه فایل بدون صدا عوض کرده بودم مثلا صدا رو روی camera4 میزاشتم صدا قطع میشد. این کار نیاز به یه فایل منیجر قوی مثل x-plore داره و یه کم مشکله. با آپدیت به ورژن 4.0726 این مشکل برطرف میشه و با سایلنت کردن صدای دوربین قطع میشه.
دوستان لطف کنید بگید که حجم فایل واسه Update گوشی چقدره؟
من با Dial Up میتونم Update کنم؟
ممنون
راستی متالیکای عزیز من گوشیم از اون سری قبلی اتصالات که براشون مونده....چون تاریخ گوشی مال 3 ماهه دوم 2006.....بعید میدونم گوشیم خراب باشه...شاید انتظاراتم زیاده
حالا من اگه بخوام یه هندزفریه خفن براش بگیرم که نه هوا داشته باشه نه نویز و موقع عوض کردن آهنگ خش نکنه (البته یه تیک کوچولو فقط) چی بگیرم؟.......بهترینش چیه
آیا accessory دیگه ای هم هست که به دردم بخوره؟...میخام تو این چند روز که گوشی دشستم نیست برم دنبال accessory
اگه ممکنه مسیر فایل صدا و طریقه این عمل را توضیح بده ؟؟؟؟!!!!
محمد جان ، من هم مثل Arian11 درخواست آموزششو دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)