تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 148 از 391 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

یکی به من کمک کنه وقتی مود ایران را می ریزم این ارور serios error نمی ذاره بازی کنم و اصلاً نمی ذاره بازی run بشه
    کدام مد ایر ان !!؟؟
    اگه منظور ت مدی که من می سازم دو ست من این مد هنوز تمام نشده و لی اگه منظور ت او ن امکا ناتی بو د که در صفحات گذشته به عنوان نظر خو اهی گذاشتم باید بگم در او ن مد تنها امکاناتی گذ اشته بو د م که چو ن جدید بو دند می خو استم نظر تو ن رو در موردش بد و نم .........

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

من امکاناتی را که شما گذاشتید را در بازی وارد کردم تانکهای کشور چین باحال بود ولی به نظر من خیلی تانکهای بزرگی بودن و بیشتر جنبه فانتزی داشتند تا واقعی .یه مشکلی هم که پیش اومده بود اینکه پول چندتا از ماشین های GLA یک شده بود وهر وقت دشمن این گروه بود همون اولای بازی حدود سی چهل تا ماشین میساخت ومیفرستاد طرفم ودخلم رامیورد به خاطر همین مجبور شدم مود شما را پاک کنم. مشکل کجا بود که این جوری میشد؟

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

پس من فکر میکنم اینکارو نکنید بهتر باشه و هرکس قدرت خودشو داشته باشه چون ممکنه متحدها روبروی هم قرار بگیرن و ...

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من پیشاپیش از زحمات شما قدر دانی میکنم و بی صبرانه منتظر مد ایرانتون هستم
    راستی اسم ژنرال ایران چیه اگه ممکنه و موجود هست عکسشم بزارید

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

وقتی بازی می کنم و به یک مرحله خاص از بازی می رسم یک دفعه این پیغام serios error می یاد و از بازی خارج می شه
    مود ایران را هم که نصب می کنم باز با یک همچین پیغامی مواجه می شم دارم کلافه می شم
    ahoora شما باید پتچ 1.4 ژنرال رو بعدش نصب کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

من پیشاپیش از زحمات شما قدر دانی میکنم و بی صبرانه منتظر مد ایرانتون هستم
    راستی اسم ژنرال ایران چیه اگه ممکنه و موجود هست عکسشم بزارید
    از شما بسیار متشکر م
    ژنر ال های ایر ان :

اگه شما هم پیشنهادی دارید بگید خوشحال میشم انجا م بد م
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اقا اگه میشه زبان مکالمه بازی رو فارسی نکنید همون زبان اصلی باشه بهتره
    اهنگ های اصلی بازی رو هم اگه بزارید خیلی ممنونتون میشم مخصوصا اهنگ gla
    یه خواهش دیگه هم که دارم اینه که لطفا از صدای اذان در این بازی استفاده نکنید و پای مقدسات رو به یه بازی باز نکنید چون از نظرمن اینه که اینکار صحیح نیست
    بجاش از موزیک های اصیل ایرانی که صدای ناب ستار و سنتور رو داشته باشه استفاده کنید
    راستی من زیاد با رپ حال نمیکنم اما یه اهنگ از هیچکس هست که واسه سربازها میخونه ...
    من فکر میکنم خیلی تو این بازی برا ایران جواب بده
    Last edited by tapesh95; 12-09-2009 at 15:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقا اگه میشه زبان مکالمه بازی رو فارسی نکنید همون زبان اصلی باشه بهتره
    اهنگ های اصلی بازی رو هم اگه بزارید خیلی ممنونتون میشم مخصوصا اهنگ gla
    یه خواهش دیگه هم که دارم اینه که لطفا از صدای اذان در این بازی استفاده نکنید و پای مقدسات رو به یه بازی باز نکنید چون از نظرمن اینه که اینکار صحیح نیست
    بجاش از موزیک های اصیل ایرانی که صدای ناب ستار و سنتور رو داشته باشه استفاده کنید
    راستی من زیاد با رپ حال نمیکنم اما یه اهنگ از هیچکس هست که واسه سربازها میخونه ...
    من فکر میکنم خیلی تو این بازی برا ایران جواب بده
    زبان بازی فارسی شده و بسیار جالبه حتما خوشتو ن می آد ولی آهنگها استفا ده شده از بهترین آهنگ های روز با امتیاز ها و جوایز فر اوانه
    فایل فارسی رو جدا می ذارم اگه مایل بو دید نصب کنید و گر نه می تو نید همو ن صدای اصلی باشه ......
    صدای اذان فقط و فقط در زنر ال ایر انه و تنها الله اکبر و شها دتین در دو بخش کو تاه با کلیک روی سا ختمان مادر اتفاق می افته با صدای بسیار آرام و ضعبف وفکر نکنم کاری به مقدسات داشته باشه این تنها نمادی از مذهب ایر انی و فر هنگ ماست
    از موزیک ها و سر و دهای انقلابی زیادی هم فقط در ژنر ال ایر ان استفا ده شده که با انتخاب ایر ان شما قادر به استفا ده از این امکان هستید ژنر ال ایر ا ن یک اسپیکر قدر ت دار د که با هر بار کلیک 10 ٍا نیه بر اتو ن یک تیکه از یک سرود حماسی رو می خو نه
    من که مد تها پیش تقا ضا کردم هر کس آهنگی داره که می دو نه به درد این پک می خوره ارا ئه بده باز م میگم مشتاقم تا آهنگ های شما را هم بشنوم و استفا ده کنم
    اون آهنگ رو هم اگه دارید بدید تا بر اتو ن بذارم
    ضمنا اگه در آیند ه از صدا ها خوشتو ن نیاد در سایتی که در آینده معرفی می کنم می تو نید عضو بشید و ار آموزش ها و همچنین امکا نات موسیقی های جدید بر ای بازی یا شل مپ ها یا تا نکها و تجهیز ات دیگه استفا ده کنید ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا ما خیلی وقت پیش این سول هارو پرسیدیم(جنرال ها)
    حالا بی خیال آقا این عکس دومی رو سریع عوض کن اون انفجاری که پشتشه مسا له (یعنی ایران=demilition)
    ما هیچ وقت ویران گر نبودیم و شروع کننده ی جنگ هم نبودیم.
    اون قضیه ی کمک رو برای اونای دیگه نذار ولی برای ایرن چرا(منظورم کمک به دیگرانه ایران به دیگران کمک کنه چون این خصیصه رو فقط میشه تو ایران دید)
    آقا من اول گفتم این آرماگدون مشکل داره میگی نه شاید تتو دیکشنری معنیش جنگ پایانی باشه اما در جامعه اون رو یه روزی توی قوم یهود می دونن که اونا تو این روز به یه انتقام بزرگ دست میزنن.(یعنی منتظر یه قیام بو دن اما دارن عملی خودشون پیش میرن)زیاد نمیخوام وارد جزئیات بشم.
    توی این ارتش ها یه برتری برای سربازین ما بر اسرائیل و اینا بزار چون حقیقت سید حسن نصرالله اسرائیل رو دیفیت کرد به صورت قاتع+امریکا.
    یه چیزی به اسم روحیه براشون بزار مثل hord bouns چین.
    آقا این super weapon ایران چیه دمت گرم یه عکس ازش بزار.
    آقا very important :توی کمپینگ جنرال(به قول شما جنرال1)کلا داستان همش که جنگ با [gla هست یا تجاوز جی ال ای به دیگران هست رو عوض کن به جاش چیزه دیگه بزار.همچنین تویه زیره آور.
    رنگ پس زمینت رو عوض کن(مثل جنرل 1 هستش) در آخرتوی کردیت اسم خودت و مادت رو بزار.سعی کن برای هر سپاه(هر کدوم)یه دونه یا دوتا کمپین بزاری.
    مادتو کی ارزه میکنی؟

خسته نباشی.

داره خودمونی میشه vixen357ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا پچ رو بزار ديگه . پير شديم

دستت درست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •