تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 376 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

سلام
    دو تا سئوال داشتم یکیش اینه که اینجا اگه دنبال تورنت خاصی بودیم و پیداش نکردیم تقاضا داد
    دیگه اینکه در شهر ما فقط یه شرکت اینترنت adsl می فروشه ومیگه نماینده pars online با پهنای 128 از مسئولش در مورد باز ودن پورت تورنت پرسیدم اطلاعی نداشت(نمی دونست تورنت و اصلا p2p چیه) می خواستم از دوستان بپرسم pars online پورتهاش بازه یا نه
    قبلا لیز لاین داشتم که خیلی عالی بود ولی حالا با 128 نمی دونم همون کارایی رو داره یا نه؟
    ممنون از همه عزیزان
    1-باید در انجمن مربوطه در خواست کنیدو بگید لینک تورنت باشد .
    2-جواب داده شده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

کسی میدونه این قضیه اش چیه ؟
    من با استفاده از بیت تورنت مثلا یک فایل را تا سرعت 80 kb دان میکنم ولی بعد زود سرعتش میاد پایین اما با utorrent اصلا فایل واسه دانلود شروع نمیشه در صورتیکه لینک همان لینک است
    سرعت بیت تورنت تنظیماتش چطور باشه تا سرعت بره بالا

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

جریان چیه 1 دهم % هم جلو نمیره با اینکه seed و leech خیلی بالاست ولی هیچی دانلود نمیکنه .

با همه ی بر نامه ها امتحان کردم ولی هیچی همه ی برنامه ها اصلا دانلود نمیکنند . الان هم میکرو تورنت نصب رو کامپیوترم .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کسی میدونه این قضیه اش چیه ؟
    من با استفاده از بیت تورنت مثلا یک فایل را تا سرعت 80 kb دان میکنم ولی بعد زود سرعتش میاد پایین اما با utorrent اصلا فایل واسه دانلود شروع نمیشه در صورتیکه لینک همان لینک است
    سرعت بیت تورنت تنظیماتش چطور باشه تا سرعت بره بالا
    ارور نداده ؟ پورت هات بازه؟فایل تورنت و یک عکس از تورنت بزار اینچا بررسی کنیم.
    احیانا ادرسی که برای ذخیره فایل در ان مسیر دادین به utorrent مثل ادرس bittorrent نیست؟

جریان چیه 1 دهم % هم جلو نمیره با اینکه seed و leech خیلی بالاست ولی هیچی دانلود نمیکنه .

با همه ی بر نامه ها امتحان کردم ولی هیچی همه ی برنامه ها اصلا دانلود نمیکنند . الان هم میکرو تورنت نصب رو کامپیوترم .
    فایل تورنت و یک عکس از تورنت را اینجا بگذارید بررسی کنیم . از گفته هاتان بنظر می اید پورت هاتان بسته است که هیچ کس نمی تواند وصل شود.

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه تورنت کسایی که فقط دانلود میکنن و آپلودشون 1KB چی کار میکنه؟ Emule که IP تو filتر میکنه
    Last edited by arvinfx; 09-01-2008 at 17:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

نه عزیز خطا نداده ولی دو تا فایل رو فکر کنم در یک پوشه گذاشتم به نظرتون دلیلش این میتونه باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه تورنت کسایی که فقط دانلود میکنن و آپلودشون 1KB چی کار میکنه؟ Emule که IP تو filتر میکنه
    اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.

نه عزیز خطا نداده ولی دو تا فایل رو فکر کنم در یک پوشه گذاشتم به نظرتون دلیلش این میتونه باشه؟
    اول عکس را نگذاشتید
    دوم لینک تورنت را نگذاشتید.
    سوم بهتر است از یک نرم افزار تورنت استفاده کنید
    چهارم برو درutorrent چک اجباری را بزن ببین مشکلی پیدا می کند یا نه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[quote=zed2;1978851]اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.

با تشکر از جواب شما
    من منظور شمارو از عمومی و خصوصی متوجه نشدم من فقط فیلم دانلود میکنم میشه عمومی

راستی مقدار قانونی RATIO چنده؟ که اذیت نشیم
    Last edited by arvinfx; 09-01-2008 at 20:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

[QUOTE=arvinfx;1979032]
    اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.

با تشکر از جواب شما
    من منظور شمارو از عمومی و خصوصی متوجه نشدم من فقط فیلم دانلود میکنم میشه عمومی

راستی مقدار قانونی RATIO چنده؟ که اذیت نشیم
    منظورم این است که اگر از سایت های عمومی فایل تورنت را بگیرید شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید و اگر از سایت های خصوصی که ثبت نام کردین فایل تورنت را گرفته باشید قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
    برای عمومی ها معمولا ازاد است هر چه شما بیشتر بگذارید دیگران اپلود کنند به دیگران کمک کردین. در خصوصی ها باید قوانینشان را بخوانید ببینید چقدر گفت

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ای ول پس اصلا مشکلی نیست من همش تو عمومی هاهستم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من بلدم آپلودشو بلوک کنم 0kb در ثانیه با emule کردم با utorrent پیشنهاد میکنید انجام بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •