1-باید در انجمن مربوطه در خواست کنیدو بگید لینک تورنت باشد .
2-جواب داده شده است
1-باید در انجمن مربوطه در خواست کنیدو بگید لینک تورنت باشد .
2-جواب داده شده است
کسی میدونه این قضیه اش چیه ؟
من با استفاده از بیت تورنت مثلا یک فایل را تا سرعت 80 kb دان میکنم ولی بعد زود سرعتش میاد پایین اما با utorrent اصلا فایل واسه دانلود شروع نمیشه در صورتیکه لینک همان لینک است
سرعت بیت تورنت تنظیماتش چطور باشه تا سرعت بره بالا
جریان چیه 1 دهم % هم جلو نمیره با اینکه seed و leech خیلی بالاست ولی هیچی دانلود نمیکنه .
با همه ی بر نامه ها امتحان کردم ولی هیچی همه ی برنامه ها اصلا دانلود نمیکنند . الان هم میکرو تورنت نصب رو کامپیوترم .
ارور نداده ؟ پورت هات بازه؟فایل تورنت و یک عکس از تورنت بزار اینچا بررسی کنیم.
احیانا ادرسی که برای ذخیره فایل در ان مسیر دادین به utorrent مثل ادرس bittorrent نیست؟
فایل تورنت و یک عکس از تورنت را اینجا بگذارید بررسی کنیم . از گفته هاتان بنظر می اید پورت هاتان بسته است که هیچ کس نمی تواند وصل شود.
سلام
کسی میدونه تورنت کسایی که فقط دانلود میکنن و آپلودشون 1KB چی کار میکنه؟ Emule که IP تو filتر میکنه
Last edited by arvinfx; 09-01-2008 at 17:46.
نه عزیز خطا نداده ولی دو تا فایل رو فکر کنم در یک پوشه گذاشتم به نظرتون دلیلش این میتونه باشه؟
اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
اول عکس را نگذاشتید
دوم لینک تورنت را نگذاشتید.
سوم بهتر است از یک نرم افزار تورنت استفاده کنید
چهارم برو درutorrent چک اجباری را بزن ببین مشکلی پیدا می کند یا نه.![]()
[quote=zed2;1978851]اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
با تشکر از جواب شما
من منظور شمارو از عمومی و خصوصی متوجه نشدم من فقط فیلم دانلود میکنم میشه عمومی
راستی مقدار قانونی RATIO چنده؟ که اذیت نشیم
Last edited by arvinfx; 09-01-2008 at 20:03.
[QUOTE=arvinfx;1979032]منظورم این است که اگر از سایت های عمومی فایل تورنت را بگیرید شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید و اگر از سایت های خصوصی که ثبت نام کردین فایل تورنت را گرفته باشید قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
برای عمومی ها معمولا ازاد است هر چه شما بیشتر بگذارید دیگران اپلود کنند به دیگران کمک کردین. در خصوصی ها باید قوانینشان را بخوانید ببینید چقدر گفت![]()
ای ول پس اصلا مشکلی نیست من همش تو عمومی هاهستممن بلدم آپلودشو بلوک کنم 0kb در ثانیه با emule کردم با utorrent پیشنهاد میکنید انجام بدم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)