سلام من یه مشکل دیگه با tz copy دارم.
من تونستم قفل ها رو روی ایمیجم بزارم ولی وقتی رایتش میکنم فایلهای exe رو نه میشه کپی کردشون و نه اجر.
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
سلام من یه مشکل دیگه با tz copy دارم.
من تونستم قفل ها رو روی ایمیجم بزارم ولی وقتی رایتش میکنم فایلهای exe رو نه میشه کپی کردشون و نه اجر.
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
[QUOTE=peyman khatar]ببين دوست عزيز با winisoكه باز ميكني فايل رو انتقال ميدي چون اون1.5گيگايي نه اون 53 كيلو بايتي وجود داره توپوشهlockcdباعث افزايش حجم ميشه نه 53كيلوبايتينوشته شده توسط IRANI118
كسي پيدا نشد ايميج يا كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو داشته باشه؟
دوستان من یک مطلب اینجا بنویسم سوالی شد در مورد چجوری قفل سیدی ها رو باید شکست.
ببینید دوستان تا جایی که من اطلاع دارم رایتر هایی است که قادر به شکستن هر قفلی می باشد.یعنی اگه اونو بگیرید کار تمومه و دیگه نیازی به ایمیجو فلان و از این مزخرافات نیست.در واقع این یک نوع جواب کلی است وسلام این تور که من اطلاع دارم.
سلام![]()
من ميخوام يك سي دي رايت كنم نميتونم لطفا راهنمايي كنيد![]()
هروقت كه اميج ميگيرم (با clone cd ) خيلي سريع اميج ميگسره حدود 5ثانيه واميج خراب است
ميگين چكار كنم![]()
ميدونم روانجمن هست ولي وقت نميكنم 148 صفحه رو بگردم![]()
![]()
![]()
![]()
معذرت![]()
Last edited by majjidd; 02-04-2006 at 06:22.
از دوستان که تونستن یا میدون چطور میشه قفل گاردین را کپی کرد خواهش دارم من را را هنمایی کنم
قفل گاردین یا cd guardian قفلی از نوع حجمی است
من از nero , clone cd , cd roller , isobuster هم استفاده کردم که بی فایده بود
یکی از دوستان به نام double_n برای کپی این قفل یک برنامه به نام cdc از گروه امنیتی سیمرغ معرفی کرده که من نتونستم لینکی برای دانلودش پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی لینک این برنامه راداره لطفا بزاره
Last edited by reza12100; 02-04-2006 at 15:25.
تو صفحات قبل كامل توضيح داده شده در مورد كپي اين قفل
پیمان جان من یک cd دارم که قفلش گاردین هستنوشته شده توسط peyman khatar
از blindwrite 4.5..7.49 هم استفاده کردم وقتی میخواد ایمیج بگیره زمان این کار را 9 ساعت نشون میده و خلاصه نمیشه کاری کرد
درضمن هر چی گشتم clonecd v2.5 را گیر نیوردم از clonece 3.3.4.1 استفاده کردم که ایمیجی که میگیره خرابه
راه دیگه ای به نظرت میرسه من را راهنمایی کن
من ان مقاله را خواندم و از cdroller هم استفاده کردم اما بعد از تنظیم فایلهایی که قفل گذاری شده و قبلا حجمشون 2 گیگ بود را 45 بیت نشون میده و همون 45 بیت را ریکاوری میکنهنوشته شده توسط mehdi_7070
اگر راه حلی برای کپی این قفل به نظرت میرسه من را هنمایی کن
CD Guardian روش کپی
برای این کار با استفاده از ISOBUSTER تمامی فایلها و پوشه ها غیر از پوشه LOCK و فایل CDG1Root را در هارد استخراج کنید و بعد آنها را با هر نرم افزاری دلتون خواست تبدیل به ایمیج نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)