تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 307 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

در آغاز فعالیت CannibalCorpse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من می خوام لینوکس نصب کنم ولی خیلی کم در موردش می دونم ، این سوالا رو اگر جواب بدید ممنون میشم :

1-کدوم لینوکس رو نصب کنم ؟ خودم یه جورایی نظرم روی Ubuntu هستش ولی مطمئن نیستم

2-من بیشتر کارم دانلود و اینترنت و فیلم و موسیقی هستش و اصلا برنامه نویسی و بازی کارای گرافیکی و از این جور کارا نمی کنم اوبونتو این امکانات رو بدون نصب برنامه خودش داره ؟ دانلود منیجیر و کلاینت تورنت (مثل uTorrent ) رو میشه روش نصب کرد؟ می تونه اکثر فرمت های تصویری وصوتی رو پخش کنه ؟ یا لینوکس دیگه ای بهتر هستش ؟

3-من چون تو کار دانلودم (شغلمه یه جورایی ) ممکنه سیستم چند ماه خاموش نشه همین الان که تو ویندوزم می تونم بگم سیستم 2-3 ماه خاموش نشده یعنی اگر خاموش بشه یا گیر کنه ممکنه کلی ضرر کنم یعنی یکی از دلایلی که می خوام لینوکس نصب کنم همینه چون ویندوز رو بعد از هر چند مدت یه بار چون گیر میکنه باید ریست کرد پس بازم یه لینوکس می خوام که زیاد گیر نداشته باشه چی میگن بهش ...باگ ؟؟ (بابا نخندید یادم نیست اسمشو)

4-زیاد هم سیستم نخواد البته من سیستمم بالاس (رمم 2 گیگه )ولی چون همیشه هم درحال دانلودم هم فیلم پخش میشه هم مثلا دارم سی دی رایت می کنم هم 500 تا صفحه اینترنت بازه یه جورایی توی ویندوز کم میاورد سیستمم.
    در آخر هم ظاهرش بدک نباشه حالا خیلی هم لازم نسیت ژیگول باشه.
    می دونم شاید همه چیزایی که گفتم برای یه سیستم عامل نامعقول باشه ولی لطفا بهترین رو بهم معرفی کنید،اولویت هم با شماره 2 بعد هم 3 هستش.

باتشکر فراوان.مسعود

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بابا این اوبوتنو که خیلی داغونه.دیشب ۱۰.۰۴ رو دانلود کردم با کلی علاقه نشستم نصب کردم بعد بار اول که خواست بالا بیاد ۱۰ صفحه یه خط ارور رو تکرار کرد بعد هم ریست شد بعد بار دوم که بالا اومد بعد ۲ ساعت که تونستم کانکت بشم گیر کرد یعنی نه موس و نه کیبردکار نمی کرد چند دقیقه همین طوری بود بعدش شانسی Esc رو زدم که درست شد!! بعد اومدم با OpenOffice یه فایل متن باز کردم که تقریبا ۳ ساعت طول کشید (البته با اغراق) البته الان ۱۰-۱۲ ساعته دارم باهاش کار میکنم خیلی از گیرایی که کرد یادم نیست ولی اصلا راضی کننده نبود.
    این که اولش این طوری بود خدا رحم کنه.صد رحمت به ویندوز Me حداقل ۴ تا برنامه نصب می کردیم بعد این طوری میشد.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

بابا این اوبوتنو که خیلی داغونه.دیشب ۱۰.۰۴ رو دانلود کردم با کلی علاقه نشستم نصب کردم بعد بار اول که خواست بالا بیاد ۱۰ صفحه یه خط ارور رو تکرار کرد بعد هم ریست شد بعد بار دوم که بالا اومد بعد ۲ ساعت که تونستم کانکت بشم گیر کرد یعنی نه موس و نه کیبردکار نمی کرد چند دقیقه همین طوری بود بعدش شانسی Esc رو زدم که درست شد!! بعد اومدم با OpenOffice یه فایل متن باز کردم که تقریبا ۳ ساعت طول کشید (البته با اغراق) البته الان ۱۰-۱۲ ساعته دارم باهاش کار میکنم خیلی از گیرایی که کرد یادم نیست ولی اصلا راضی کننده نبود.
    این که اولش این طوری بود خدا رحم کنه.صد رحمت به ویندوز Me حداقل ۴ تا برنامه نصب می کردیم بعد این طوری میشد.
    چه اروری می داد ؟‌(فکر کنم شما نوشته های قسمت بوت و ورژن کرنل و رو دیدی و فکر کردی که ارور هست !)
    دکستاپت KDE هست یا Gnome ؟ (Ubuntu or Kubuntu)
    شما پارتیشن Swap رو درست کردی ؟
    مودمت چیه که بعد از 2 ساعت تازه تونستی کانکت بشی‌ ؟‌ احتمالا باید DSL باشه و احتمال 90 درصد Lan هست که اصلا نیاز به کانکت شدن نداره !‌ اگه تنظیماتش رو فقط یه بار (احتمالا توی ویندوز کانفیگش کردی دیگه ) اوکی کنی فقط کافیه روشن باشه و سریع وصل میشه ...
    درایو هایی که روش اوبنتو رو نصب کردی رو با چه فرمتی فرمت کردی ؟‌
    و دیگه این که از کجا دانلود کردی‌ ؟
    کیبرد و موس هم باید بگم ماله من کیبوردم یو اس بی هست و مشکلی نداره ...
    ---
    در مورد سیستمت باید بگم که من اوبنتو 9.4 رو روی سیستمی که فقط 256 مگ رم داشته نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه .
    Last edited by bersam; 04-05-2010 at 14:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چه اروری می داد ؟‌(فکر کنم شما نوشته های قسمت بوت و ورژن کرنل و رو دیدی و فکر کردی که ارور هست !)
    دکستاپت KDE هست یا Gnome ؟ (Ubuntu or Kubuntu)
    شما پارتیشن Swap رو درست کردی ؟
    مودمت چیه که بعد از 2 ساعت تازه تونستی کانکت بشی‌ ؟‌ احتمالا باید DSL باشه و احتمال 90 درصد Lan هست که اصلا نیاز به کانکت شدن نداره !‌ اگه تنظیماتش رو فقط یه بار (احتمالا توی ویندوز کانفیگش کردی دیگه ) اوکی کنی فقط کافیه روشن باشه و سریع وصل میشه ...
    درایو هایی که روش اوبنتو رو نصب کردی رو با چه فرمتی فرمت کردی ؟‌
    و دیگه این که از کجا دانلود کردی‌ ؟
    کیبرد و موس هم باید بگم ماله من کیبوردم یو اس بی هست و مشکلی نداره ...
    ---
    در مورد سیستمت باید بگم که من اوبنتو 9.4 رو روی سیستمی که فقط 256 مگ رم داشته نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه .

ارورش دقیقا یادم نیس چون فقط یه بار اتفاق افتاد منم حفظش نکردم فقط کلمه sda توش یادمه چون بقیه کلماتش ،کلمات انگلیسی بودن.تقریبا دو سه صفحه داشت همینو پشت سر هم می نوشت و رد میشد بعدش هم گفت باید ریست بشه.
    دسکتاپم همون گنومه فکر کنم چون از سایت Ubuntu.com که داشتم دانلود می کردم همون موقع که داشت دانلود میشد کل سایتو زیرورو کردم ومشخصاتشو خوندم.
    این که میگی چی هستش ؟ Swap ؟؟ چون من انتخاب کردم خودش برام پارتیشن بندی کنه بعد هم گفت همه دار و ندارت پاک میشه ها؟؟!! منم گفتم مشکلی نیست
    آها اینجا که گفتم بعد از 2 ساعت تونستم کانکت بشم مشکل از خودم بود که بلد نبودم نه اوبونتو در کل منظورم اون مشکل گیر کردن بعدش بود.
    درایو هارو خودش فرمت کرد ! نمی دونم.
    از سایت Ubuntu.com

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ارورش دقیقا یادم نیس چون فقط یه بار اتفاق افتاد منم حفظش نکردم فقط کلمه sda توش یادمه چون بقیه کلماتش ،کلمات انگلیسی بودن.تقریبا دو سه صفحه داشت همینو پشت سر هم می نوشت و رد میشد بعدش هم گفت باید ریست بشه.
    دسکتاپم همون گنومه فکر کنم چون از سایت Ubuntu.com که داشتم دانلود می کردم همون موقع که داشت دانلود میشد کل سایتو زیرورو کردم ومشخصاتشو خوندم.
    این که میگی چی هستش ؟ Swap ؟؟ چون من انتخاب کردم خودش برام پارتیشن بندی کنه بعد هم گفت همه دار و ندارت پاک میشه ها؟؟!! منم گفتم مشکلی نیست
    آها اینجا که گفتم بعد از 2 ساعت تونستم کانکت بشم مشکل از خودم بود که بلد نبودم نه اوبونتو در کل منظورم اون مشکل گیر کردن بعدش بود.
    درایو هارو خودش فرمت کرد ! نمی دونم.
    از سایت Ubuntu.com
    swap مربوط به یه سری از برنامه ها میشه یه جورایی کاره رم رو می کنه ، رم مجازی ... درست کردنش بهتر از درست نکردنش هست !
    sda کد هاردت هست ... احتمالا ماله بوت بوده ! هر کلمه ی انگلیسیی که ارور نیست !
    بله اگه از خوده اوبنتو گرفتی همون گنومه هست که به مراتب من تست کردم از کا دی ای سرعتش بهتره ...
    در مورد کانکت شدن هم گفتم که ! اصلا نیازی به بلد بودن نیست ! اگه مودم کانفیگ شده باشه فقط کافیه که وقتی واردش شدی روی کانکشن کلیک کنی !
    ---
    حالا برای این که سرعتت بره بالا و این مشکلات رو نداشته باشی :
    اول این که از هر توزیع دیگه ای می خوای استفاده کنی باید پارتیشن بندی درستی انجام بدی ،برای این که بتونی اسواپ و اینا و فرمت ها رو درست بسازی این مقاله رو بخون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و حتما اسواپ رو بساز .
    و برای حل این مشکلات ... بهت پیشنهاد می کنم چون یکم کار کردن با لینوکس سخته به جای اوبنتو از پارسیکس شروع کنی .
    کد:
    آخرین نسخه ی پایدارش رو دانلود کن ... به مراتب من چک کردم که هم سرعتش خیلی بالا تره و هم خیلی از پیش نیاز ها رو داره و نسبتا خیلی راحت تره و این که تا حدود زیادی به اوبنتو هم شباهت داره (چون دکستاپ هاش یکی هست و جفتش هم بر پایه ی دبیان هست اگه اشتباه نکنم !)
    و یا اگه می خوای از اوبنتو حتما استفاده کنی از نسخه ی قدیمی تری مثله 8.10 استفاده کنی . البته شاید هم چندان درست نباشه ولی من زیاد به این 10.04 مطمئن نیستم !
    برای انتخاب یک توزیع مناسب هم بیا این جا :
    کد:
    برای آشنایی بیشتر با لینوکس هم سر فصل های این تاپیک رو بخون و اگه وقت کردی اون هایی که لازمه رو یه مطالعه ای داشته باش .
    کد:
    هر چند که خودم هم بعد از نصب کوبنتو 10.04 مقادیری کرش توی برنامه ها و همچنین هنگ کردن رو دیدم ولی باز هم این طوری که شما می گی نیست لینوکس ! در مقایسه با سون 6 ماهه ی خودم که الان نصبه ، کوبنتو یه سر و گردن بالاتره .(اخه ویندوز تاریخ مصرف داره ! اول کار سون خیلی عالی بود ! ولی الان دیگه کم کم داره هی یاهو رو کرش می کنه و هنگ می کنه و در آخر هم ctrl+alt+delete !!!)

موفق باشی !

6. این کاربر از bersam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام sabayon رو نصب کنم البته محیط kde هستش..اون قسمت پارتیشن مشکل دارم چون میخوام در کنار ویندوز داشته باشمش و نمیخوام فرمت درایوم عوض بشه...ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام من میخوام لینوکس نصب کنم رم 512 - cpu=1.6 گرافیک هم 128 چه ورژنی از لینوک با سیستمم همخونی داره و سوال دوم اینکه کدام ورژن از لینوکس بهترینه و عامه پسندتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام sabayon رو نصب کنم البته محیط kde هستش..اون قسمت پارتیشن مشکل دارم چون میخوام در کنار ویندوز داشته باشمش و نمیخوام فرمت درایوم عوض بشه...ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید
    فقط ۲ راه هست:
    ۱. با پارتیشن‌مجیک (در windows) یا Gparted (در Linux) یا ابزارهای مشابه، از یکی از پارتیشن‌های هاردتون مقداری فضا بردارید، که این کار مستعد ازدست‌رفتن اطلاعات هست.
    ۲. یک یا چند پارتیشن رو خالی و آماده حذف شدن و چند تکه شدن بکنید. حجم پارتیشن‌ها ر هم که احتمالاً می‌دونید در چه حد باید باشه.
    نسخه ۴ (فکرکنم) از سابایون بیش‌تر از ۱۲-۱۳ گیگابایت باید باشه. حتی اگر حجم کل سیستم‌عامل بعد از نصب کمتر از این باشه. نصب مزخرفی داره، اول همه چیز رو نصب میکنه بعد اضافی‌هارو پاک میکنه. نسخه‌های دیگرش رو نمی‌دونم.
    Last edited by danial_848; 07-05-2010 at 18:22.

10. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

دوستان من می خوام لینوکس نصب کنم به نظر شما اگه یکی از پارتیشن های ویندوز رو پاک کنم و بعد تو فضای خالی اونو نصب کنم بهتره؟من هیچی از لینوکس نمی دونم می ترسم برم طرفش! یه خورده منو راهنمایی کنید.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

فقط ۲ راه هست:
    ۱. با پارتیشن‌مجیک (در windows) یا Gparted (در Linux) یا ابزارهای مشابه، از یکی از پارتیشن‌های هاردتون مقداری فضا بردارید، که این کار مستعد ازدست‌رفتن اطلاعات هست.
    ۲. یک یا چند پارتیشن رو خالی و آماده حذف شدن و چند تکه شدن بکنید. حجم پارتیشن‌ها ر هم که احتمالاً می‌دونید در چه حد باید باشه.
    نسخه ۴ (فکرکنم) از سابایون بیش‌تر از ۱۲-۱۳ گیگابایت باید باشه. حتی اگر حجم کل سیستم‌عامل بعد از نصب کمتر از این باشه. نصب مزخرفی داره، اول همه چیز رو نصب میکنه بعد اضافی‌هارو پاک میکنه. نسخه‌های دیگرش رو نمی‌دونم.

ممنونم رفیق...حالا من اگه یکی ازدرایو هامو خالی کنم مشکلی نیست میتونم داخل اون نصب کنم؟...فرمت درایو که عوض نمیکنه؟...قبلا اوبونتو نصب کردم خیلی راحت بود...مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •