ارورش دقیقا یادم نیس چون فقط یه بار اتفاق افتاد منم حفظش نکردم
.gif)
فقط کلمه sda توش یادمه چون بقیه کلماتش ،کلمات انگلیسی بودن.تقریبا دو سه صفحه داشت همینو پشت سر هم می نوشت و رد میشد بعدش هم گفت باید ریست بشه.
دسکتاپم همون گنومه فکر کنم چون از سایت Ubuntu.com که داشتم دانلود می کردم همون موقع که داشت دانلود میشد کل سایتو زیرورو کردم ومشخصاتشو خوندم.
این که میگی چی هستش ؟ Swap ؟؟ چون من انتخاب کردم خودش برام پارتیشن بندی کنه بعد هم گفت همه دار و ندارت پاک میشه ها؟؟!! منم گفتم مشکلی نیست
.gif)
آها اینجا که گفتم بعد از 2 ساعت تونستم کانکت بشم مشکل از خودم بود که بلد نبودم نه اوبونتو در کل منظورم اون مشکل گیر کردن بعدش بود.
درایو هارو خودش فرمت کرد ! نمی دونم.
از سایت Ubuntu.com
swap مربوط به یه سری از برنامه ها میشه یه جورایی کاره رم رو می کنه ، رم مجازی ... درست کردنش بهتر از درست نکردنش هست !
sda کد هاردت هست ... احتمالا ماله بوت بوده ! هر کلمه ی انگلیسیی که ارور نیست !
بله اگه از خوده اوبنتو گرفتی همون گنومه هست که به مراتب من تست کردم از کا دی ای سرعتش بهتره ...
در مورد کانکت شدن هم گفتم که ! اصلا نیازی به بلد بودن نیست ! اگه مودم کانفیگ شده باشه فقط کافیه که وقتی واردش شدی روی کانکشن کلیک کنی ! .gif)
---
حالا برای این که سرعتت بره بالا و این مشکلات رو نداشته باشی :
اول این که از هر توزیع دیگه ای می خوای استفاده کنی باید پارتیشن بندی درستی انجام بدی ،برای این که بتونی اسواپ و اینا و فرمت ها رو درست بسازی این مقاله رو بخون :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و حتما اسواپ رو بساز .
و برای حل این مشکلات ... بهت پیشنهاد می کنم چون یکم کار کردن با لینوکس سخته به جای اوبنتو از پارسیکس شروع کنی .
کد:
آخرین نسخه ی پایدارش رو دانلود کن ... به مراتب من چک کردم که هم سرعتش خیلی بالا تره و هم خیلی از پیش نیاز ها رو داره و نسبتا خیلی راحت تره و این که تا حدود زیادی به اوبنتو هم شباهت داره (چون دکستاپ هاش یکی هست و جفتش هم بر پایه ی دبیان هست اگه اشتباه نکنم !)
و یا اگه می خوای از اوبنتو حتما استفاده کنی از نسخه ی قدیمی تری مثله 8.10 استفاده کنی . البته شاید هم چندان درست نباشه ولی من زیاد به این 10.04 مطمئن نیستم !
برای انتخاب یک توزیع مناسب هم بیا این جا :
کد:
برای آشنایی بیشتر با لینوکس هم سر فصل های این تاپیک رو بخون و اگه وقت کردی اون هایی که لازمه رو یه مطالعه ای داشته باش .
کد:
هر چند که خودم هم بعد از نصب کوبنتو 10.04 مقادیری کرش توی برنامه ها و همچنین هنگ کردن رو دیدم ولی باز هم این طوری که شما می گی نیست لینوکس ! در مقایسه با سون 6 ماهه ی خودم که الان نصبه ، کوبنتو یه سر و گردن بالاتره .(اخه ویندوز تاریخ مصرف داره ! اول کار سون خیلی عالی بود ! ولی الان دیگه کم کم داره هی یاهو رو کرش می کنه و هنگ می کنه و در آخر هم ctrl+alt+delete !!!)
موفق باشی !